Reklama

Reklama

Luke Wright je bývalý newyorský policista, který se za své prohřešky v řadách policie nechává mlátit v kleci s bojovníky. Za to, že ruským gangsterům nebyl po vůli v sázkovém světě, je zastřelena jeho žena a Luke se stává vyhnancem. S kýmkoliv promluví a spřátelí se, toho Rusové odpraví. Do cesty se mu ale připlete malá holčička, o kterou mají zájem Rusové, Číňani i samotná policie. Luke se rozhodne ji ochránit. Přitom zjistí, že holčička si pamatuje velmi dlouhé číslo, které je zároveň kódem k trezoru. Jak Luke pátráním zjistí, má dojít k výměně mezi čínským gangem a samotným vedení města. Starosta má disk, o který Číňani stojí, protože jim zajistí očištění nelegálního majetku a ti mu za to dají třicet milionů dolarů a na všechno se zapomene. (TV Prima)

(více)

Videa (24)

Trailer 1

Recenze (411)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $17,142,080Tržby Celosvetovo $41,482,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,075,416 //počet predaných kusov 153,848Tržby za predaj DVD v USA $5,566,829 //počet predaných kusov 343,314║ Na to koľko podobných akčných filmov má už Jason Statham tak tento je malou príjemnou výnimkou(pripomenulo mi to akčnú jazdu Utrhnutý z reťaze), kde má film dobrý príbeh, spád a výbornú akciu. Dokonca aj nádych malého dramatu zo začiatku vôbec neuškodil a dobre prifarbil celkové vyznenie filmu, veľká spokojnosť. /80%/ ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Další výborný kousek se skvělým Stathamem. Ruská mafie, versus čínské triády, do toho zkorumpovaná policie a mezi tím vším nekompromisní Jason coby zastánce té své ,,spravedlnosti´´ ( jak u něj bývá zvykem ). jedna parádní akce střídá druhou, hromada soubojů, hektolitry krve...Akčňák jak víno ! 4,5 * ()

Reklama

Radko 

všechny recenze uživatele

S nadhľadom vyzabíjaná polka newyorského podsvetia. Áno, viem, že v blízkej budúcnosti otvorím konzervu pečeňovej paštéty a zvnútra sa na mňa zazubí Stathamova tvár. Pokiaľ však jeho filmy budú držať podobnú úroveň humoru a akcie ako táto vyvražďovačka, kde sa hrá o strášne dlhokánske čísla mŕtvol aj trezorovej kombinácie, tak tá inflácia tohto herca nejako extra vadiť nebude. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Od podobných filmů toho člověk nesmí moc čekat. Klasické akční béčko, které stojí na přemrštěném scénáři, plném akčních scén, co největším počtu mrtvých a vystřílených nábojů. Pokud divák nemá velká očekávání a naivní představu o originální zápletce, dočká se klasického výkonu Jasona Stathama, který se zase pasoval do ochránce „lidské zásilky/důležité osoby“, jenž si nechá nejprve namlátit a potom rozpoutá krvavá jatka napříč celým městem. Natrhne prdel Rusákům, Číňanům i zkorumpovaným poldům, zdemoluje třetinu města, spotřebuje slušnou porci munice, ale hlavně ochraňuje malou šikmoočku, a kdo se na ní jen špatně podívá, nebo jí zkřiví vlásek na hlavě, ten skončí v márnici. Žádný zázrak, ale pohodová kulisa při papání večeře. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Pomalsi start a pozerat na Stathama dostavat na prdel neni vobec taka zabava ako ked je to naopak. To s manzelkou som nepochopila cely film. Kazdopadne ked sa TO raz zacne, prakticky to nekonci a bum sala prask bum... :) (Pacia sa mi to komentare ako "Jason Statham se stává tak trochu žánrem sám pro sebe" a "...ochránit chodící čínskou kalkulačku":)) ()

Galerie (72)

Zajímavosti (7)

  • Okrem mesta New York sa film natáčal aj vo Philadelphii a na ďalších miestach v štáte Pennsylvania. (MikaelSVK)
  • Mŕtvy chlap v útulku pre bezdomovcov, ktorému Luke (Jason Statham) daroval tenisky, stále dýcha. (lepo)

Reklama

Reklama