Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vynikající herecká legenda vypráví, hraje a zpívá. Nesmrtelný Vladimír Menšík účinkoval v desítkách zábavných pořadů, které uváděl a provázel svým typickým vyprávěním a anekdotami, ať o vztahu k ženám, rodině, Vánocům. Jeho humor je dosud nepřekonaný. Pro někoho může být i překvapivé, jak hezky zpíval a s jakou elegancí a s grácií se pohyboval. V pořadu tak diváci uvidí nejzábavnější vystoupení, v nichž jsou Menšíkovými výbornými spoluhráči například Jiřina Bohdalová, Lubomír Kostelka, Waldemar Matuška, Marie Rottrová, Miloš Kopecký, Lucie Bílá a všichni společně dokazují, že dobrý humor nestárne. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (23)

NinonL 

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem dát 4 hvězdičky, protože Vladimíra Menšíka i jeho spoluhráče (Jiří Sovák, Jiřina Bohdalová atd.) mám moc ráda. Ale ty vložené písničky byl skutečně děs. Tedy kromě Marie Rottrové, tu můžu v každé situaci. A některým dialogům/monologům bylo dost špatně rozuměn. Zvuk nebyl zřetelný a obsahoval mnohé šumy. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Čtyři hvězdy v podstatě za hvězdu Vladimíra Menšíka, kterého musí ocenit i ročníky, které ho vlastně už ani pořádně nezažily. Jinak v tomhle "nonstopu" jde vlastně o náhodný sestřih jeho scének a vystoupení, který ale nepůsobí vůbec profesionálně. Podle jakého klíče to totiž bylo sestaveno dohromady, to je mi záhadou. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Klasický zábavný střihový pořad České televize o největším českém one-man-show Vladimíru Menšíkovi. Je ovšem hrozná škoda, že místo třeba i delších scének je téměř každý shot prostoupen písničkami, ve kterých kolikrát ani Menšík nevystupuje, přičemž vrcholu nevkusu to dosáhlo písničkou "Láska je láska" Lucie Bíle jako Laura a její tygři. Proč někdo takovou píseň zařadí do sestřihu o tak úžasném herci a baviči, to vysvětlí asi jen autoři pořadu. Jinak vysoké hodnocení je především jen a jen kvůli Menšíkovi. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Přemenšíkováno. Když už se nevyrábí nové zábavné pořady, nelze z vypravěčské legendy žít věčně. Sakra, já se vůbec nebavil. Přede mnou byla jedna z největších legend českého humoru a já ji zazdil. Najednou ta směs, kdy se střídal svěží Menšík s upoceným a viditelně indisponovaným Menšíkem, byla tak nějak natahovaná a co hůř, už technicky a kvalitativně pro soudobého diváka jen nostalgii vyvolávající pel mel. Některé vyprávěné historky asi měly jen vtipnou hodnotu pro svého protagonistu, protože jako divák jsem si řekl "dobře, dál...dejte další historku nebo scénku, případně nemožnou písničku a nějakou pořádnou, nebo tady nudou pojdu..." Jenže historka za historkou, scénka za scénkou a písnička za písničkou a pořád ten nezničitelný "menšíkovský" kolovrátek, prosím pěkně, píčovin na entou. Menšík byl ve své salvě a přívalu slov skutečně nezničitelný, a jestli ho někdo nezarazil, tak tam mele nonstop. Akorát někdo za tím vidí vypravěčské umění, ale já tam vidím snahu uondat diváka. Mistr měl sice dar bavit národ, ale tohle jeho pásmo mě nezaujalo. Mé hodnocení: 40% ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Oogi to vystihl přesně, střihových pořadů s Vladimírem Menšíkem vzniká poslední dobou jako na běžícím pásu, člověk se ve všech už pomalu ztrácí a neorientuje, všechny jsou však dělány podle stále stejného scénáře (jinak to snad ani nejde, byl to především komik a lidový vypravěč), kdyby to bylo jen o scénkách a anekdotách budiž, ale zpěv už mě tam pomalu začíná vadit a nudit, navíc když to člověk vše už zná pomalu nazpaměť je další malé mínus a menší vada na kráse, ale u Ládi Menšíka ji člověk ještě bere, ten se jen tak lehce jako jiní neokouká a neoposlouchá:-). Vladimír Menšík nonstop, když nonstop tak nonstop ne, jakýpak copak:-) ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama