Reklama

Reklama

La Fonte des neiges

  • USA Thawing Out (festivalový název)

Obsahy(1)

Keď sa topí sneh, tak by sa dal tiež preložiť názov filmu. Hlavný hrdina - dvanásťročný chlapec Léo je priveľmi hanblivý, napriek tomu musí tráviť prázdniny s matkou na atypickom mieste - v nudistickom kempe. Stretáva tu však o čosi staršiu dievčinu Antoinette, ktorá mu pomôže zbaviť sa zábran. A svoju úlohu v tom hrajú aj podivné červené huby rastúce v lese. (PeterFLJilek)

(více)

Recenze (7)

mira007 

všechny recenze uživatele

Povídkový poetický film z nudistického kempu. Zaujalo to, ale nejsem si jistej jestli to v Americe povolej takovej film, když tam běhaj nahatý děti ()

Vlad 

všechny recenze uživatele

Videl som nespocet filmov s nudistickou tematikou, avsak vacsina bola bud pruderna (minimalna alebo ziadna nahota (vo forme full frontal)) alebo nudna. Tento kusok je doposial najkrajsi a najrealnejsi; obrovska skoda, ze sa jedna len kratas a nie o celevecerny film... Tak ci onak, poklona tvorcom, ze si dovolili vytvorit velmi pekny, poeticky a putavy film, ktory by zrejme vo vacsine dementych farizejskych krajin bol oznaceny iba za detsku pornografiu... PS: Hlavny (sepiovy) plagat nepatri k zmienenemu filmu... ()

Reklama

Master19 

všechny recenze uživatele

Ve dvanácti bych se choval úplně přesně stejně. :-) Na tom, že nudistická pláž není nejlepší místo k seznámení, něco bude... ()

milancecil 

všechny recenze uživatele

260. Tání sněhu - Velmi půvabné, vyvážené dílo, v jen krátké, epizodní formě, citlivě a vkusně zachycené téma dospívání dvanáctiletého chlapce Lea, žijícího jen s matkou, ztvárněné s milou, úsměvnou nadsázkou, i přes převahu úplné nahoty, zůstává krásné, prosté jakékoliv rušivé, obtěžující vulgarity, což považují za důkaz citu a tvůrčí obratnosti, pocit úplné volnosti a otevřenosti sdělení se plynule přenáší do našeho vnímání, díky okouzlující, talentované herečce Géraldine Martineau v roli Antoinette, se jen hrané, stává naprosto uvěřitelnou, podněcující událostí, mne osobně ke vzpomínkám, hlavně na mé vlastní dospívání, právě na ty první polibky a obětí, až se mi tají dech, jak skutečné vše je, díky!!! ()

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Příjemný, hravý, lehce erotický film. Divím se, že ho už v EU nezakázali. Nebo snad již zakázali? Shlédnuto s ruským dabingem, který přispěl k ozvláštnění. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama