Reklama

Reklama

Největší discoshow a největší hity v největší narozeninové párty tohoto roku. Michal David slaví „kulatiny“ a s ním tisíce jeho fanoušků a přátel. Mezi gratulanty se objeví Lucie Bílá, Helena Vondráčková, Hana Zagorová, Karel Gott, Pepa Vojtek, Petr Kolář, Daniel Hůlka a další hvězdy české populární scény. Moderuje Leoš Mareš. (TV Nova)

(více)

Recenze (51)

akisha odpad!

všechny recenze uživatele

Předem říkám, že nepatřím k lidem, co by si mohli nostalgicky vzpomínat na svoje mládí s Michalem (tímto se jim nijak nevysmívám), tudíž nemůžu omlouvat tuhle specificky děsnou hudbu. Ale co hudba, stylů co nemusím je víc a já je nehledám a šlus, ale tenhle sestřih koncertu je čirý zlo, co nemá obdoby. Michal-Disko Sysel-David v lesklý košili (co je mu malá) se strašně potí, za doprovodu dvou vidláckejch kytarystů, tančících nahatin, lejzrů, ohníčků a padajících deštníků a na konec si to přihasí i Bílá s Gottem a pár dalších jim podobných vykopávek. Následuje duet Gotta s Davidem a Bílá utírá svou róbou Davidovi pot z ksichtu. A všichni z toho byly odvařený. A to všechno v sobotu večer, jako by to byla událost roku. Abych nezapomněla, poslední hřebíček do rakve přibil debil Mareš, kterej samozřejmě musí moderovat na Nově každou kokotinu, tenhle koncert nevyjímaje. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Já opravdu nevím, proč mají někteří lidé potřebu dávat odpad. Michal David má své koncerty jako jednu obrovskou show. Kdo alespoň na jedné byl, tak to ví. Když vezmu v potaz jeho písničky, tak řada z nich jsou skutečné megahity. Dosud se hrají na diskotékách, v rádiích. Kolik lidí dokáže vyprodat O2 Arénu? Dobře, trochu se nám Míša zapotil - není divu, když na něj svítí tolik reflektorů a dokáže běhat po pódiu a neuvěřitelně se pohybovat. Ok, nejsem zrovna zarytý fanoušek Damici. Ale na druhé straně se tu objeví řada interpretů. Hanu Zagorovou mám rád, Karla Gotta také. Zazní krásné songy. Řeknu to tak, kdo dokáže udělat naráz tolik lidí šťastných a ještě má v zásobě takovou dávku hitů a písní, které i po mnoha letech dokáží dojmout a roztančí stovky lidí, nemůže být špatný. Podle mě je super show nabitý úžasnými songy. ()

Reklama

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Nech sa na mňa Vláďa Štancl nehnevá, ale otravovať tu vzduch bezmála 30 rokov svojimi bezduchými odrhovačkami o tom, ako všetci pijeme colu a ako je fajn na diskotékach, tak to už hraničí s drzosťou. Keď tieto disco "hity" navyše dostanete v podaní napózovaného zrelého obtlstnutého päťdesiatnika s plešinou a umelým chrupom, už to naozaj dostáva skôr komediálny nádych. Nehovoriac o tom, že nazvať si túto oslavu narodenín "mejdanom roka" je trúfalosť, ktorú nemienim stráviť ani s veľkou podporou bubliniek zo silvestrovského šampanského. Hnus. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Náhodou sa mi to miestami páčilo, malo to poriadnu silu, no nie som na takéto megalomanské predražené oslavy pre pár vybraných ľudí. Prečo to neusporiadal niekde na planine, kde by mohol prísť každý zadarmo a napríklad by si vypožičali techniku, tak to nechápem. Áno, takto to bola poriadna diskotéka, no keď už, tak to mohla byť aj na tej planine s týmto prístupom, no stále to mohli mať ľudia zadarmo a mohlo ich tam byť viac, ale je to ich vec. Hudbu má celkom dobrú, no má tam aj trápnosti, ale celkovo sa to dá, je to hlavne pre staršiu generáciu výnimočné a musím sa priznať, že táto jeho veľkolepá oslava ma miestami aj nadchla. Miestami som sa nudil a cítil zvláštne. Hostia boli akí boli, nie všetkých musím, no vzhľadom na to, že malo ísť o akési zhrnutie doterajšej kariéry a života, tak mu to môžem prepáčiť, aj keď to mohli poňať inak. ()

tuberaq odpad!

všechny recenze uživatele

nezazlívám Leoši Marešovi, že to moderoval - je to kšeft; nezazlívám Michalovi Davidovi, že uspořádal koncert na oslavu svých padesátin - každý rád slaví, hlavně kulatiny; nezazlívám osobnostem hudebního a jiného šoubyznysu z českých luhů a hájů, že se zúčastnily - je to kšeft i reklama pro jejich zašlou slávu; jediné co někomu zazlívám je, že to natočil, zrežíroval a uvedl v televizi :-P ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama