Reklama

Reklama

Lidská stonožka 2

(festivalový název)
  • Nizozemsko The Human Centipede II (Full Sequence) (více)
Trailer 1
Nizozemsko / Velká Británie / USA, 2011, 88 min

Obsahy(1)

Příběh s filmem Lidská stonožka koluje světem a pro jednoho šíleného maniaka to znamená motiv. Psychopat měl nejprve pouze úchylné a zvrácené představy, např. sex s posledním článkem, ale teď se rozhodl, že zajde dál. Spojí dohromady více článků... (StrYke)

Diskuze

bianci

bianci (hodnocení, recenze)

Pro úchyly doporučuji uncut verzi protože je tam navíc

SPOILER SPOILER SPOILER

jak on si dá okolo kokota ostnatý drát a oprcá tu na konci stonožky do prdele a trvá to skoro 2 minuty 

SPOILER SPOILER SPOILER

osmelik151

osmelik151 (hodnocení, recenze)

Na Dvojku sa teším. Určite stiahnem a pozrem ked sa vraví že je lepšia ako 1-ka

raimi

raimi (hodnocení, recenze)

Tak jsem to dokoukal, a zjistil jsem, že jsem viděl vystříhanou verzi. Tak jako většina zde hodnotících, si myslím, protože je daleko dostupnější než uncut. Tak jsem si opatřil i verzi necenzurovanou a zítra si dám repete.:-) Uncut verze má stopáž 01:30:48 a jsou tam opravdu hardcore záběry. Celkem bylo provedeno 27 střihů a jsou to opravdu neskutečný prasárny. SPOILER: víc hoven, rozšláplý mimčo atd KONEC SPOILERU.

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

HC II je vôbec jeden z najbrutálnejších a pritom fakt kvalitne natočených peciek s takým výkonom hlavnej postavy, že to vidíš raz za sto rokov..

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

Neji1453

Fakt čumím, čo píšeš...pripomína mi to detské časy, keď som profke povedal niečo evidentne zo srandy a ona skrz jej tri vysokoškolské tituly začne vysvetlovať, prečo to čo vravím nemôže byť reálne..preber sa prosím ťa, alebo prestaň pozerať filmy, ktoré evidentne nedosahujú tvoju úroveň ( tu, ktorú si ty myslíš, že máš ). Hlavne, že v jednotke boli "celkom presvedčivé herecké výkony" :D Džízs fak...

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Neji1453

Neji1453 (hodnocení, recenze)

Jednu hvězdu dávám za scénu jak to tlusté prase své mámě vymlátilo díru do hlavy páčidlem, a pak si ji před sebe posadil na židli do kuchyně, kde se v klidu najedl. :D Jinak je tam tolik chyb, které mě jen přesvědčili o neprofesionalitě a nízké inteligenci Toma Sixe.

Hlavy několikrát rozmrdané páčidlem, a pak se stejně probudí zpět k vědomí, i když po tolika ranách by je krvácení do mozku zabilo již na 100%. Střílení do stehenních tepen (při kterém člověk může člověk vykrvácet do 60-90 sekund) a posléze žádné pokusy o zastavení krvácení. Přehnané množství krve (v zadku není žádná tepna ani velké žíly, aby z něj mohlo vytéct takové množství krve), ledabylé svázání izolačkou, které by každá z obětí také překonala, kort když jde o život, tak je člověk schopen si ty ruce i vykloubit, aby se z takovéto situace dostal. Film nemá žádný pořádní děj, prostě nic jde jen o zkonstruování té stupidní stonožky, která je také jeden velký nesmysl, protože se sešívačkou by opravdu úspěch neměl a celá by se mu rozpadla. Jsem schopen se dívat na zvrácenosti, ty mi ani tak nevadí, ale tento film je opravdu totální píčovina a divím se, kde vůbec vzal hodnocení 46%... 

na příspěvěk reagoval GigaPudding, Bloody13, srncek

Dalfor

Dalfor (hodnocení, recenze)

shiiiit, musel jsem se každou chvíli nedívat nebo to přeskakovat, fakt nehoráznej humus, ale je to dobře natočený. 1. 2 třetiny jsem viděl v prosinci a poslední třetinu jsem se odhodlal dokoukat až teď. ****

na příspěvěk reagoval Deratizer

PeterFLJilek

PeterFLJilek (hodnocení, recenze)

Geniálna atmosféra; tá čiernobiela spolu s hlavnou postavou, jej matkou a lekárom dodávajú filmu presnú dávku úchylnosti a absurdity, ktorá do hororu tohto žánra patrí. Škoda, že len nevyužili potenciál, pretože tak ako je v niektorých detailoch snímka dokonalá, tak má i obrovské technické chyby.

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

Farskeho12

Dvojka je omnoho kvalitnejšia a hlavne,je to totálny nechutný masaker..s ničím sa nesere,brutalita najvyššieho rangu.Plus psychopat v podaní L.R. Harveyho je do puntíku skvelo zahraná a to nepovie ten človek ani jedno slovo počas celého filmu..len smelo,na torrentoch si stiahni BrRip pre lepší zážitok..vizuálny :) Ani si neuvedomíš,že je to čiernobiele a ono to vlastne aj muselo byť,lebo reálne farby-to by už zniesol fakt málokto..uvidíš:)

na příspěvěk reagoval Farskeho12

Farskeho12

Farskeho12 (hodnocení, recenze)

Jednotku som videl a koniec bol vcelku zaujímavy a chystám sa na dvojku.Ale neviem teda skôr nechce sa mi moc do toho pustit lebo mna čiernobiele filmy nebavia :))))

na příspěvěk reagoval srncek

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

Okara

Pozrel som si Slaughtered vomit dolls a vraciam sa k tomu,že Human Centipede je najnechutnejší FILM aký som videl,nakoľko šmaky ako SVD niesú filmy,ale čistý výplod chorej mysli a skôr pripomína interpretáciu sna..ale zábery typu bravčový magor čo v žltých okuliaroch vyreže týpkovi s vybitými zubami vrch lebky,vybere mu mozog,ktorý následne začne žrať a vygrcá mu ho komplet celý naspäť do tej dutej lebky je proste z iného vesmíru.Najhoršie je,že mňa to ani tak neznechutilo,ako som sa občas smial,že na čo sa to práve pozerám :D Ostávam pri klasických filmoch,ďakujem,stačilo mi.

LV.Helter

LV.Helter (hodnocení, recenze)

srncek

Srncek: Lucifera neskušaj (najlepšia rada do života!) :D

Okara: Vynechal si ešte pár takých dekantných snímkov, ale každy predsa robí chyby :-) :-D 

na příspěvěk reagoval Okara

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

Okara

Čekol som si všetky a bojím sa ísť do toho pravdu ti poviem... ale toho Lucifera zrejme vyskúšam..vidíme sa v base hoši :D

na příspěvěk reagoval LV.Helter, Okara

Hamaradža

Hamaradža (hodnocení, recenze)

Okara

Slow torture puke chamber som minule zachytil od kamaráta :D Pre skutočných labužníkov :D To už sú veci ktoré sa vzďalujú kolónke nechutný film a približujú kolónke vyprcanie svojich zvrátených hláv na plátno. Keby niekto za každú cenu chcel byť znechutený, tak posielam niečo pre romantikov... Je to ľudia iba vtip, za žiadnu cenu to neotvárajte ak si myslíte že ľudstvo má nejaké hranice alebo chcete byť považovaný za aspoň čiastočne slušného človeka. Niektoré môžu na slabšie povahy pôsobiť až deštruktívne :D http://www.lolshock.com/

na příspěvěk reagoval srncek

Okara

Okara (hodnocení, recenze)

srncek

Osobně jsem je neviděl, na to úplně nemám, ale z vyprávění a pár vteřin jsem si udělal obrázek až až. Pár, na co jsem si vzpomněl:

http://www.csfd.cz/film/240049-snuff-102/

http://www.csfd.cz/film/267555-macabre/

http://www.csfd.cz/film/294182-squirmfest/

http://www.csfd.cz/film/298980-melancholie-der-engel/

http://www.csfd.cz/film/229751-slaughtered-vomit-dolls/

http://www.csfd.cz/film/252018-regoregitated-sacrifice/

http://www.csfd.cz/film/290165-slow-torture-puke-chamber/

na příspěvěk reagoval LV.Helter, Hamaradža, srncek

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

Okara

Daj nejaké tipy,resp. názvy filmov čo sú naozaj sila kľudne aj tu do diskusie,rád vyskúšam tento žáner :) NIesom zvyknutý pozerať až takéto silné filmy,ale umelá krv a debilkovia čo zabíjajú cckaté blondínky ma už prestali baviť..dnes som si stiahol Mum & Dad,som zvedavý....

na příspěvěk reagoval Okara

Okara

Okara (hodnocení, recenze)

Hamaradža

Jasně, já jen že to tak vyznívá :) V rámci většinovýho publika je tohle určitě už extrém, tak jsem opravdu hodně zvědav na trojku, uvidíme :) Ale moc se mi do ní upřímně nechce..

Hamaradža

Hamaradža (hodnocení, recenze)

Okara

Nevidím nikoho čo by to tu povedal :) Jasné že existujú všemožné guineapigy, japonské zvrátené gore-y, emetofilské a koprofilské porná, ozajstné snuffy a svinstvá nepredstavitelných rozmerov ktorých je po internete stovky :) Ale normálny divák takéto veci nevyhľadáva a stačia mu tieto nechutnosti, ktoré sú aj tak na priemerného platiča daní prisilná káva. :) 

na příspěvěk reagoval Okara

Reklama

Reklama