Reklama

Reklama

V jako Victoria

(seriál)
  • USA Victorious
Komedie / Drama / Rodinný / Hudební
USA, (2010–2013), 23 h 54 min (Minutáž: 24–46 min)

Tvůrci:

Dan Schneider

Kamera:

Mike Spodnik

Hrají:

Victoria Justice, Leon Thomas III, Matt Bennett, Elizabeth Gillies, Ariana Grande, Avan Jogia, Daniella Monet, Michael Eric Reid, Dale Waddington (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(57)

Obsahy(1)

Seriál sleduje dospívající dívku Tori Vegovou, která nastoupí na prestižní uměleckou střední školu v Hollywoodu. Od prvního dne ve škole si však Tori připadá mezi úžasně talentovanými studenty nepatřičně – zvláště pak před podlou operní divou Jade. S pomocí své starší sestry Triny a nových přátel včetně hudebně nadaného Andrého, zádumčivého mizery Becka, výstřední Cat a roztomilého, ale psychicky nevyrovnaného břichomluvce Robbieho si Tori uvědomí, že se pro zpívání narodila a že ji bavit lidi nejenom činí šťastnou, ale také jí od základů mění život. (HBO Europe)

(více)

Recenze (32)

mai 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem si seriálu nějak moc nevšímala, protože jsem myslela, že to bude blbost a fraška, při které jde jen o to, že je hlavní hrdinka (dokonalá a skvělá zpěvačka) shazována svou starší sestrou (ne tak pěkná a hrozná zpěvačka) s velikým egem a všechno nakonec vyleze napovrch...nuda... Naštěstí jsem se mýlila a vylezla z toho úžasná komedie, která se dnes už jen tak nevidí a je to dobré v tom, že tvůrci ( nebo nevím kdo ) nalezli hranici mezi vtipem a trapností a v seriálu jsou tím pádem ve většině případů jen dobré věci. Tohle hooodně seriálů dnes postrádá. (Myslím jako nalézt tu hranici mezi trapností a vtipem). Písničky jsou taky super, vůbec tam nevadí (taky jsem si myslela, že to bude něco jako High School Musical, ale naštěstí vůbec ;) ) a navíc ta hromada sympatických lidí :) seriál mám ráda a když mám chvilku, zapnu si ho a párkrát se i zasměju. Jen jedna věc se nepovedla a to název. Seriál se jmenuje Victorious (Vítězství) a ve svém názvu skrývá jméno hlavní hrdinky - Tori. Český překlad V jako Victorie je úplně mimo. ;) ()

LentilleLily 

všechny recenze uživatele

Talentovaná teenagerka je přijata na Hollywoodskou střední uměleckou školu potom, co její sestře oteče jazyk a nemůže zpívat, tak to vezme za ní. A publikum je abslutně "Woooooooow". Potká tam nové sympatické kamarády včetně magora s loutkou. Scénář: Dan Schneider.. toho osobně nemusim hlavně proto, že vytvořil i takový sra*ky jako Zoey 101 a All That. Ale tohle (a iCarly, samozřejmě) se mu vážně povedlo. Tohle je prostě jeho úspěšný sitkom a taky jeden z nejlepších seriálů z dílny Nickleodeon. ()

Reklama

dogrose 

všechny recenze uživatele

Škoda času, ale koukám na komentáře, mladým se to líbí. Vtipy omleté, hodně na hranici vkusu a trapnosti či za ní. Postava Tori lítá od správňácké holky k uječené pipině (její dabing mne úplně tahá za uši). Jednu hvězdu za učitele Sikowitze a blbku Cat. Takový sterilní seriál o hezkých lepších dětech na umělecké škole. ()

karlik4801 

všechny recenze uživatele

Na to, že to vysílá stanice Nickelodeon, která nejspíš stojí i za produkcí, je to příjemné překvapení. V žádném případě se to nemůže rovnat normální komediálním seriálům, ale nemám pocit že Victorious nijak škodí. Chválím snahu neudělat bezvýznamnou trapárnu jen pro malé děti, které tyhle podobné seriály tak zbožňují (nechápu). ()

Zbyisek 

všechny recenze uživatele

Je to trochu přiblbé, občas jednoduché. Někdy poněkud nedotažené, jindy zase přehnané. Pokaždé ale nesmírně zábavné! Victorious je seriál určený zejména pro mladší publikum. Ale zabavit může i ty, kteří mají věk cílové skupiny už nějaký ten rok za sebou. Občas je některý díl slabší. Občas je to trochu nahlas. Občas mě při sledování napadaly alternativní konce určitých scén (a možná, že to byly i lepší konce). Drobné nedostatky však výrazně převažují sympatické postavy i herci, řada povedených písniček či popěvků, čas od času nějaký sofistikovanější vtip či narážka. V kategorii sitcomů pro mládež Victorious jasně vede, protože... Je to zábavné, je to oddechové. Má to TheSlap.com a má to grády. Je to vysoce koukatelné. ()

Galerie (71)

Reklama

Reklama