Reklama

Reklama

V jako Victoria

(seriál)
  • USA Victorious
Komedie / Drama / Rodinný / Hudební
USA, (2010–2013), 23 h 54 min (Minutáž: 24–46 min)

Tvůrci:

Dan Schneider

Kamera:

Mike Spodnik

Hrají:

Victoria Justice, Leon Thomas III, Matt Bennett, Elizabeth Gillies, Ariana Grande, Avan Jogia, Daniella Monet, Michael Eric Reid, Dale Waddington (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(57)

Obsahy(1)

Seriál sleduje dospívající dívku Tori Vegovou, která nastoupí na prestižní uměleckou střední školu v Hollywoodu. Od prvního dne ve škole si však Tori připadá mezi úžasně talentovanými studenty nepatřičně – zvláště pak před podlou operní divou Jade. S pomocí své starší sestry Triny a nových přátel včetně hudebně nadaného Andrého, zádumčivého mizery Becka, výstřední Cat a roztomilého, ale psychicky nevyrovnaného břichomluvce Robbieho si Tori uvědomí, že se pro zpívání narodila a že ji bavit lidi nejenom činí šťastnou, ale také jí od základů mění život. (HBO Europe)

(více)

Recenze (32)

mai 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem si seriálu nějak moc nevšímala, protože jsem myslela, že to bude blbost a fraška, při které jde jen o to, že je hlavní hrdinka (dokonalá a skvělá zpěvačka) shazována svou starší sestrou (ne tak pěkná a hrozná zpěvačka) s velikým egem a všechno nakonec vyleze napovrch...nuda... Naštěstí jsem se mýlila a vylezla z toho úžasná komedie, která se dnes už jen tak nevidí a je to dobré v tom, že tvůrci ( nebo nevím kdo ) nalezli hranici mezi vtipem a trapností a v seriálu jsou tím pádem ve většině případů jen dobré věci. Tohle hooodně seriálů dnes postrádá. (Myslím jako nalézt tu hranici mezi trapností a vtipem). Písničky jsou taky super, vůbec tam nevadí (taky jsem si myslela, že to bude něco jako High School Musical, ale naštěstí vůbec ;) ) a navíc ta hromada sympatických lidí :) seriál mám ráda a když mám chvilku, zapnu si ho a párkrát se i zasměju. Jen jedna věc se nepovedla a to název. Seriál se jmenuje Victorious (Vítězství) a ve svém názvu skrývá jméno hlavní hrdinky - Tori. Český překlad V jako Victorie je úplně mimo. ;) ()

karlik4801 

všechny recenze uživatele

Na to, že to vysílá stanice Nickelodeon, která nejspíš stojí i za produkcí, je to příjemné překvapení. V žádném případě se to nemůže rovnat normální komediálním seriálům, ale nemám pocit že Victorious nijak škodí. Chválím snahu neudělat bezvýznamnou trapárnu jen pro malé děti, které tyhle podobné seriály tak zbožňují (nechápu). ()

Reklama

dogrose 

všechny recenze uživatele

Škoda času, ale koukám na komentáře, mladým se to líbí. Vtipy omleté, hodně na hranici vkusu a trapnosti či za ní. Postava Tori lítá od správňácké holky k uječené pipině (její dabing mne úplně tahá za uši). Jednu hvězdu za učitele Sikowitze a blbku Cat. Takový sterilní seriál o hezkých lepších dětech na umělecké škole. ()

Majky28 

všechny recenze uživatele

Keď som začala seriál sledovať, tak som mala niečo okolo 14 rokov, no kľudne si ho niekedy pozriem aj teraz. Spolu s iCarly a Big Time Rush nepoznám vydarenejšie projekty Nickelodeonu. Len škoda, že ich prestali pravidelne vysielať a sústredia sa už len na novšie seriály, ktoré sú na mňa však príliš detinské. Jediná vec, ktorá mi tam nesedela bola tá, že pre Tori boli všetci akoby o nich nikdy nepočula. Pritom tú istú školu navštevovala už nejaký čas pred ňou jej sestra Trina, čiže je nemožné, že sa doma ani raz nezmienila o kamarátoch, kde každý má inú zaujímavú vlastnosť. Za spomenutie by určite stál Robbie, ktorý nonstop nosí svoju rozprávajúcu bábiku na ruke alebo Cat, z ktorej tam spravili asi najviac hlúpu postavu, akú som v seriáloch videla. No ináč je seriál super a ocenia ho najmä milovníci pop music. ()

Evanlyn 

všechny recenze uživatele

Je to můj oblíbený seriál. Mám ráda kanál nickelodeon, protože dělají serialy, které jsou vtipné narozdíl od seriálů z disney channel kde jsou seriáli docela trapné. Jsou tam docela vtipné postavy a nejraději mám ráda postavy cat a jade. Příběh tohoto seriálu se mi docela líbí a těším se až nadabujou čtvrtou serii. ()

Galerie (71)

Reklama

Reklama