Reklama

Reklama

Birdemic 2: The Resurrection

  • Velká Británie Birdemic 2: The Resurrection
Trailer

Obsahy(1)

Hejna brutálních ptáků útočí na Hollywood. Se střídavými úspěchy se jim snaží bránit filmový štáb, který musel kvůli apokalypse přerušit natáčení. Hlavní hrdinové se podivným přírodním událostem pokoušejí přijít na kloub. Krvelační opeřenci však nejsou tím jediným zlem, proti kterému budou muset bojovat... (Filmmaniak)

Videa (1)

Trailer

Recenze (20)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Možná kdybych viděl toto pokračování s delším odstupem od geniálního prvního dílu, tak bych jej docenil. Takhle mám bohužel pocit, že se snímek jen zoufale snaží naladit na vlnu dokonalého prvního dílu. Je to jako přítelkyně, kterou už máte půl roku. Otvory jsou sice stále na svém místě a fungují, ale už s ní není taková sranda. Na druhou stranu se zde nějaké zajímavé momentky přeci jen najdou a zelená agitka od starých známých postav rozhodně nechybí. [66 %] ()

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Ešte väčší divácky šok a teror, ako predchádzajúca časť. Je to vlastne o tom istom ( dokonca aj príbehové scény sú na druhú - spoznávačky v reštike, rande, pracovné úspechy, hrozná sexuálna scéna, hillbilly v lese - tentokrát s už honičkou - a záverečná odletová scéna CGI vtákov, ktorý vlastne ostávajú letmo na tom istom mieste niekoľko minút ). Odpad a nič iné. ()

Reklama

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

A opět grafika, zpracovaná dětmi v mateřské škole. Zdá se mi, že, je to ještě horší než v jedničce. Ale ptáci, jakoby zavěšení na prádelní šňůře opět nezklamali. A perlička: Řekl jsem sestře, že ji pustím super horror a rychlým posuvem jsem najel na scénu s útokem ptáků. Sestra se chvílí dívá a pak řekla: "To si natočil Ty?" :-) ()

MiGi87 odpad!

všechny recenze uživatele

Mám rád indie filmy, krátké filmy a obecně nekomerční věci, ale tohle, tohle je prostě moc. Jestli šlo o jedničce říct, že je to Nguyenova prvotina, a něco jí proto odpustit, teď, o tři roky později, už to není možné, protože všechny chyby zopakoval a dokonce přidal několik nových! Katastrofa, takovéhle absolutně nepromyšlené zmetky dělají tak akorát indie filmům špatné jméno - šmejd od scénáře po překlepy v závěrečných titulcích. Odpad! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tři roky po natočení své šílenosti a dle diváků i jednom z vůbec nejhorších hororů všech dob, se režisér Nguyen rozhodl přijít s pokračováním. A to ne ledajakým. Pro těch svých pár příznivců ale spíše pro své odpůrce nachystal další porci neuvěřitelně špatné podívané, při které zůstane nejednomu rozum stát. Zatímco v prvním Birdemicu jsem mu byl ochotný tu jeho „recesi“ tolerovat a v menší míře jsem se u toho dokázal i částečně pobavit, tak tohle už bylo dost přes čáru – protože opakovaný vtip už není vtipem. Opět tu sledujeme zhruba čtyřicetiminutovou nudu, která skoro jakoby vypadla z oka svému staršímu předchůdci. Otřesné dialogy, toporné (ne)herecké výkony, nezáživné pasáže okořeněné o trošku té muziky (zase se mu podařilo překecat toho zpívajícího DJ) – taneček Whitney Moore vypadal, jako by tam byli snad úplně všichni sjetí a ona nejvíc. Nguyen ovšem zašel ještě dále. Kromě doplnění o digitální orly a supy (kteří opět staticky stojí na místě, jen máchají křídly) se tu později objeví i zombíci. A aby toho nebylo málo, objeví se i trocha té nahoty – bez ní by to přeci nešlo. Máchání rukama, ramínky ze šatníku, deštníkem či dětskými pistolkami – kouzlo však už zcela vyprchalo a vypadalo to hodně trapně… Dvojka už prostě zcela jasně patří do céčkové žumpy. Naštěstí jsem viděl jen 79 minutovou verzi (údajně existuje i 90 minutová, ale nikde jsem jí nenašel), takže jsem to dokázal přetrpět až do samotného konce. 20% ()

Reklama

Reklama