Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pouhé dva měsíce po svatbě, krásná mladá Yeon-yi prožívá muka; po tragické autonehodě zůstává její manžel Jin-woo v kómatu. Zdrcená okolnostmi, čeká na letišti na jeho bratra Jin-ho, kterého nikdy předtím neviděla. Proto je pro ni překvapením, že jsou to jednovaječná dvojčata. Zpočátku je jejich vztah chladný, pomalu však propadají zakázané lásce... věci se stávají ještě problematičtějšími, když se Jin-woo náhle probudí z kómatu. (Denila)

(více)

Recenze (5)

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to nadpriemerná romantická dráma. Má celkom dobrý príbeh o mladej žene, ktorej manžel už pár mesiacov po svadbe upadne do kómy, kvôli čomu sa jej prakticky zrúti život, ale keď zo zahraničia príde jeho brat, uvedomí si, že sú identické dvojčatá a už čoskoro začne o ňu prejavovať záujem, čomu ona postupne neodolá. Ale muž sa nečakane preberie z kómy a tak sa žena ocitá uprostred tohto zvláštneho trojuholníku. A navyše si uvedomuje, že nie všetko, čo súviselo so zoznámením s manželom bolo skutočne tak, ako si myslela. Spracovanie nie je zlé, ale ani ničím výnimočné. Hlavne celá prvá polovica pôsobí až príliš obyčajne, bez problémov sa na to pozerá, ale chýba tu nejaký nápad alebo aspoň moment, ktorý by to celé osviežil, navyše si ma ani nevedeli získať hlavné postavy, ale v druhej polovici sa to už vylepší, stále to nie je žiadny klenot, ale prebudením manžela to získa ten správny náboj, už som si konečne vytvoril aj nejaký vzťah k postavám a bol som zvedavý, ako tento ich trojuholník dopadne, nesklame ani tých pár situácií súvisiacich s minulosťou, pri ktorých musí žena riešiť, že nemusí byť všetko tak, ako si po celý čas myslela a zaujal ma aj úplný záver. Len ma v tejto časti trochu sklamala tá neprehľadnosť medzi obomi bratmi, často som si nebol istý, na ktorého brata sa mám práve pozerať, ale v konečnom dôsledku aj toto filmu pridáva na zaujímavosti. A film je aj dosť eroticky ladený, obsahuje viacero výrazných erotických scén. Herecké obsadenie je na tom dobre, Yoo Ji-Tae v dvojúlohe, ale toto považujem za jednu z jeho najmenej výrazných úloh, v iných filmoch si má získal viac, nesklame postava manželky a okrem nich tu už nikto nemá viac priestoru. S réžiou a technickou stránkou som spokojný, film má také pozvoľnejšie tempo a pre potreby tejto tématiky aj správnu náladu, s týmto nemám problém. Secret love nie je ničím výnimočný film, len jedna z mnohých žánroviek a tak na lepšie hodnotenie nemá, ale inak s filmom nemám väčší problém, je to dobre natočené, dobre zahrané a ani ten scenár nie je zlý, nenudil som sa, ale je to len film na jedno pozretie. 67% ()

Ketri 

všechny recenze uživatele

Budu muset prostřídat žánry. Poslední dobou nemám štěstí na dobré romantické drama. Tento film vypadal nadějně především díky hlavním představitelům. No, ale bohužel - buď mi došly slzy a nebo Korejcům dobré scénáře. Hodně rozvláčné dialogy, nezajímavé "vyplňovací" postavy a překombinovanost vztahu hlavních aktérů. Tak to bylo k záporům, samozřejmě se najdou i kladné stránky - krásná hudba, zajímavé detailní záběry a souhra barev. A jedno velké plus je Ji-tae Yu. ()

Folpa 

všechny recenze uživatele

Romantický film na téma, jak by to asi vypadalo, kdyby se manželka zapletla s bratrem manžela, který je v komatu a který se následně probudí. Je pravda, že jsem od toho čekal více a asi se i víc z toho dalo vytěžit. Každopádně velké plus je hudba, krásná krajina a poměrně otevřené milostné scény :) ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Romantický? Skôr erotický film, romantiky ako takej tam moc nebolo, ale dej bol zaujímavý aj keď hodne zložitý, ale vtiahol ma do príbehu. Tieto príbehy o pustošivej túžbe mám rada. ()

Denila 

všechny recenze uživatele

Úžasný film. Doporučuji pro ty, kteří mají rádi romantické drama. Je to jeden z mála jk filmů, kde mě to příliš nenutí k emocím. Žádná scéna se mě příliš nedotkla natolik, abych brečela. Nebylo proč, spíše jsem do děje byla vtáhnutá celou svou duší a říkala si: ''Dělej, polib ho.'' ''Utíkej!'' Po té co se její manžel probudil, jsem se ztrácela v tom kdo je kdo. Vyměnili se nebo ne? Hrají zase nějakou hru? Navíc jsem se zamotala v tom, komu vlastně fandím. Manželovi? Bratrovi? Nakonec mi ji bylo líto. To oni si s ni pohrávali a to ona byla ta, která v tom měla ten největší chaos. Příběh pořádně zamotaný, ale zřejmě právě proto mě tolik bavil. ()

Reklama

Reklama