Reklama

Reklama

Dylan se snaží skloubit časově náročnou práci novináře se vztahy, práce ale pokaždé vítězí a zanedbávané přítelkyně se s ním brzy rozcházejí. Podle poslední expřítelkyně je Dylan emocionálně nevyspělý a bezohledný k citům druhých lidí. Podobný problém má i bystrá a půvabná Newyorčanka Jamie. Také jí žádný vztah nevydržel. Dylan i Jamie přísahali, že už se nebudou k nikomu citově vázat, aby si ušetřili další zklamání, a namísto hledání lásky si budou jen nezávazně užívat. Krátce poté přijíždí Dylan do New Yorku, aby se ucházel o místo uměleckého ředitele populárního časopisu CQ. Jamie pracuje pro CQ jako „lovec mozků“, jejím úkolem je přesvědčit Dylana, aby práci přijal. Z obchodních partnerů se brzy stávají přátelé, z přátel milenci. Nezávazný sex „bez emocí“ a jakýchkoliv očekávání se ale komplikuje, s láskou Jamie ani Dylan nepočítali... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (1 104)

Spooner 

všechny recenze uživatele

No a přece jen to jde! Will Gluck dokazuje, že i z tak provařeného tématu s přesně daným příběhem se dá natočit svěží a vtipná komedie plná výborných dialogů. A ne taková strojená nuda jako Hlavně nezávazně. Tady si totiž, narozdíl od Reitmanova pokusu, sedlo skoro všechno od zmiňovaného scénáře, přes svěží režii až po bezchybné obsazení. Justin Timberlake dokazuje, že tenhle rok má na výborné role štígro a mezi ním a sexy Milou Kunis to výborně funguje. Záda jim navíc kryje geniální Woody Harrelson a hláskující maminka Patricia Clarkson. Škoda, že ke konci už Gluckovi trochu dochází dech a celé to uhne spíše do vážnější roviny a vtipné dialogy ustoupí do pozadí. I tak se ale jedná o jednu z nejlepších amerických romanťáren posledních let( i když to není tak těžké) a úspěšný večer s přítelkyní je zaručen. 70% ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

Friends with benefits, to je jasně čitelná rovnice. Sex bez citů a jakýchkoliv závazků. „Problém“ (však) nastává, pokud se (časem) dostaví city. Kdo by to byl (před shlédnutím) řekl, že tahle tuctovka (předem určená k pošlapání a rozcupování? a (ne)jeden by si myslel, že na ní nenechá jednu nit suchou) bude v mnohém pravdivější a upřímnější než snímek http://www.csfd.cz/film/265642-blazniva-zatracena-laska/, který jsem si střihnul včera a notně si tím pokazil pohodový večer. Zásadní rozdíl je v tom, že snímek W. Glucka si na nic nehraje, je bezprostřední, odsejpá (přesněji řečeno v prvních 2/3), nechybí nadhled, nesnaží se poučovat, moralizovat a jako bonus to ústřednímu duu Kunis – Timberlake náramně šlape a dvojice se bryskně doplňuje. Na což si v případě Justina (ve světle lehce podobných rolí) začínám pomalu zvykat a přestává mě (to) již překvapovat, v případě Mily je to příjemné zjištění (překvapení). Takže: u mě dobrý a to je už od nepaměti za 3*. To i přes fakt, (který zde více než výstižně popsal uživ. O*R*I*N). Na druhou stranu, i to je život. Byť pravda, dalo se k tomu ROZHODNĚ dojít s větší invencí a nadhledem a nikoliv udýchaně doklopýtat, včetně konce, vystřiženého jak z Love Actually. Přesto (v rámci žánru) já byl (převážně) spokojen a tak budu (pro tentokrát) spíš chválit. P.s. Woody Harrelson, to je kapitola sama pro sebe. Jasný důkaz toho, že není malých rolí, pouze malých herců. S ním bych snad i na ten „lov kunďáků“ zašel :-) Ikdyž, přeci jenom bych dal přednost „buchtičkám „ (přičemž, né nutně, těm krémovým). 70% ()

Reklama

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

ONA:Čo na tom záchode toľko robíš? ON:Vieš aké je ťažké močiť, keď Ti stojí? ONA: (vidí ho ako sedí na záchode) Ty kadíš? ON: Nie! ONA: Tak prečo sedíš? ON: Lepšie sa to tak ovláda, chceš tu mať bordel?..... Miestami príliš klišoidné a obyčajné, niekedy tomu chýba iskra, občas to ukrutne stráca tempo, ale je to aj úsmevné, v rámci romantických komédií obstojne napísané, príjemné a v niektorých chvíľach výnimočné. Na večerné pozretie s priateľkou ideálne. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Až by jeden neveril, že túto dravú záležitosť natočil Will Gluck, režisér nanešťastie nemastného Easy A. Ku koncu to bohužiaľ film s tými klišé naozaj preženie a doteraz sympatické postavy (predovšetkým Dylan) sa začnú správať strašne idiotsky, ale to nijako nezmenšuje zásluhy prvej hodinky (hodinky a štvrť) kedy je Kamarát taky rád prúdom skvelo napísaných a zahraných dialógov, ktoré fanúšikom peprných komédií urobia úprimnú radosť. Na rande ako stvorené (Ak sa teda práve nesnažíte kamarátku presvedčiť, že nezáväzný sex je v pohode). ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Will Gluck dokázal připravit zajímavou a zábavnou romantickou komedii, kterých v poslední době moc není, i když režisér mnohdy není tou zásadní přísadou pro feel good film. Přesně tenhle typ komedie na první rande, který je spíše parodií na podobné červené knihovny a jde si náramně užít. Justin Timberlake jistě zaujme dámské publikum, no a Mila Kunis je krásná a patřičně sexy, aby dokázala zaujmout to pánské, i když poslední dobou přicházim na Kloub i Justinovi, jelikož je to celkem sympaťák. Chemie mezi oběma představiteli funguje na výbornou. Celkově se jedná o velice solidně natočenou komedii, která potěší zejména fanoušky žánru. Po xtém shlédnutí bych neváhal film nazvat vyloženě etalonem rom-com a alespoň jednou ročně neuškodí. PS : Woody Harrelson naprosto vládne!....100% ()

Galerie (46)

Zajímavosti (25)

  • Shaun White je skutečný špičkový snowboardista, vítěz mj. tří zlatých olympijských medailí. (Geriel)

Reklama

Reklama