Reklama

Reklama

Dylan se snaží skloubit časově náročnou práci novináře se vztahy, práce ale pokaždé vítězí a zanedbávané přítelkyně se s ním brzy rozcházejí. Podle poslední expřítelkyně je Dylan emocionálně nevyspělý a bezohledný k citům druhých lidí. Podobný problém má i bystrá a půvabná Newyorčanka Jamie. Také jí žádný vztah nevydržel. Dylan i Jamie přísahali, že už se nebudou k nikomu citově vázat, aby si ušetřili další zklamání, a namísto hledání lásky si budou jen nezávazně užívat. Krátce poté přijíždí Dylan do New Yorku, aby se ucházel o místo uměleckého ředitele populárního časopisu CQ. Jamie pracuje pro CQ jako „lovec mozků“, jejím úkolem je přesvědčit Dylana, aby práci přijal. Z obchodních partnerů se brzy stávají přátelé, z přátel milenci. Nezávazný sex „bez emocí“ a jakýchkoliv očekávání se ale komplikuje, s láskou Jamie ani Dylan nepočítali... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (1 104)

Psema 

všechny recenze uživatele

Blah... úvodní jiskra se vytratí do půl hodiny a zbytek (celá druhá půlka) je vyloženě za trest. Melodrama s otcem? To jako vážně? Chápu, že zápletka o souložících kámoších není nosná, ale to si vážně nemohli vymyslet něco nápaditějšího? Kromě toho je chemie mezi výtečným Timberlakem (postava debilní, ale on jede) a Milou Kun(d)is postupně silně vyvanutá. Ke konci jsem chcípal nudou a vzpomínal s láskou na Kutchera s Natálkou. Reitman aspoň tušil, co točí za žánr! 5/10 ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Svěží romantická komedie s dvojicí, mezi kterými funguje nejen chemie, ale i jejich dobře vypointované dialogy. Mila Kunis je totálně k sežrání a to i s těmi jejími ďábelsky velkými bulvami. Hlavní vyhodou filmu je jeho nadhled nejen nad samotnými herci (Justin zpěvák), ale i nad NY a různými cameo rolemi. Co víc chtít? Zasmál jsem se a nenudil, což byl viditelně účel a jestli to celé má smysl? Jestli má cenu mít dobrého kamaráda s kým spíte? To nechme asi na osobní zkušenosti každého z nás... (ale jestli vedle mě bude Mila někdy ve spodním prádlem říkat, jak jí chybí sex, tak do toho nejdu... až na pátém rande, přeci;-)). ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Jasne že to tu už bolo, ale je to natočené štýlom, pri ktorom sa skrátka nedá nudiť. Herecké obsadenie je lepšie ako Reitmanov Kutcher s Natálkou a dokonca to mi to príde aj trošku dospelejšie. Skrátka prirodzenejšie. Fajnové dialógy, ktoré majú šťavu, sú dynamické, zábavné, trefné a nenudia. Rovnako ako hlavný herci, ktorý to zahrali perfektne. Na Milu Kunis sa kuká nádherne, však je aj na čo a sympaťák Timberlake je rozhodne veselší a vtipnejší ako Kutcher v No Strings Attached. Skratka zase mix, ktorý tu už bol, ale zase podaný inak a tento krát príjemne na vysokej úrovni. 89% - 4* ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemná komedie, od které dostanete přesně to, co čekáte. První polovina se mi líbila o hodně víc než ta druhá. Byla zábavná, příjemná, ani té romantiky tady nebylo zase tolik. Navíc opravdu sympatická hlavní dvojice, která diváka baví a Justin dál přesvědčuje, že herecký talent opravdu má. Ovšem v druhé polovině už se to všechno přepne to toho známého stereotypu. Předvídatelný děj plný klišé a humor se začne pomalu vytrácet. Ale jo, třetí film v tomto roce s podobnou tématikou (Hlavně nezávazně, Láska a jiné závislosti), z této trojice mi Kamarád taky rád rozhodně vychází jako vítěz. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Keith Merryman, David A. Newman, Will Gluck, Harley Peyton | Hudba: Halli Cauthery | Produkcia: Liz Glotzer, Marti Shafer, Will Gluck, Jerry Zucker, Janet Zucker | Distribúcia: Sceen Gems | Štúdio: Castle Rock Entertainment | Rozpočet: 35 miliónov $ | Tržby: 111,402,754 $ || Živočíšne svieža prvá pólka je viac než prekvapujúco zábavná, neokukaná ústredná dvojica viac než príjemná. Ako bonus, konečne ukážkové iskrenie i v spálni. A nesklamú ani vtípky vo forme ANTIapple reklamy na iPad (ticho súhlasím s nedomakanosťou giroskopu vo všetkých "i" výrobkoch vo vodorovnej polohe) a zámernému propagovaniu konkurenčnývh topákov, ako je Win7 Touch, SE VIVAZ, Sony Vaio a tak ďalej... Späť k filmu: Druhá polovica podlieha krutému šablónu, a ukopáva celý cirkus do hrobu. Je to škoda, pretože sa to vymykalo bežnosti na 5 hviezd od podobných kusov... ()

Galerie (46)

Zajímavosti (25)

  • Shaun White je skutečný špičkový snowboardista, vítěz mj. tří zlatých olympijských medailí. (Geriel)
  • Natáčení choulostivých scén okomentovala Mila Kunis (Jamie) slovy: „Svléknout se před Justinem mi nedělalo potíže. Nemívám problémy se sebevědomím a se svým tělem jsem maximálně spokojená. Když se však na mě upíraly zraky všech členů štábu a pomyslela jsem si na to, že mě takhle uvidí celý svět, to až tak příjemné nebylo." (Sufferer)

Reklama

Reklama