Reklama

Reklama

Dylan se snaží skloubit časově náročnou práci novináře se vztahy, práce ale pokaždé vítězí a zanedbávané přítelkyně se s ním brzy rozcházejí. Podle poslední expřítelkyně je Dylan emocionálně nevyspělý a bezohledný k citům druhých lidí. Podobný problém má i bystrá a půvabná Newyorčanka Jamie. Také jí žádný vztah nevydržel. Dylan i Jamie přísahali, že už se nebudou k nikomu citově vázat, aby si ušetřili další zklamání, a namísto hledání lásky si budou jen nezávazně užívat. Krátce poté přijíždí Dylan do New Yorku, aby se ucházel o místo uměleckého ředitele populárního časopisu CQ. Jamie pracuje pro CQ jako „lovec mozků“, jejím úkolem je přesvědčit Dylana, aby práci přijal. Z obchodních partnerů se brzy stávají přátelé, z přátel milenci. Nezávazný sex „bez emocí“ a jakýchkoliv očekávání se ale komplikuje, s láskou Jamie ani Dylan nepočítali... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (1 104)

castor 

všechny recenze uživatele

První desítky minut jsem si myslel, že Michael Bay změnil žánr. Tak rychlý sled scén a situací je na romantickou komedii docela nezvyk. Po nemastném neslaném Hlavně nezávazně nicméně přichází letos už druhý přírůstek do hodně hubené rodiny podobně laděných jednohubek (pomůžeme si bez citů pod peřinou). A má jeden velký trumf. Justin Timberlake a Mila Kunis si totiž sedli jak prdel na hrnec. Jejich chemie je parádní, taková tu zase dlouho v daném žánru nebyla. Působí nesmírně svěže, přirozeně. Konverzační romantika má neuvěřitelné tempo, Kunis nadprůměrnou vyřídilku, Newyorčanka za hošana z LA dokončuje věty a naopak, pošťuchují se popkulturními odkazy, zesměšňují romantická klišé.. A ještě u toho vypadají dobře!! Konec už je bohužel klopýtavý, přesto za 4*.. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

No a přece jen to jde! Will Gluck dokazuje, že i z tak provařeného tématu s přesně daným příběhem se dá natočit svěží a vtipná komedie plná výborných dialogů. A ne taková strojená nuda jako Hlavně nezávazně. Tady si totiž, narozdíl od Reitmanova pokusu, sedlo skoro všechno od zmiňovaného scénáře, přes svěží režii až po bezchybné obsazení. Justin Timberlake dokazuje, že tenhle rok má na výborné role štígro a mezi ním a sexy Milou Kunis to výborně funguje. Záda jim navíc kryje geniální Woody Harrelson a hláskující maminka Patricia Clarkson. Škoda, že ke konci už Gluckovi trochu dochází dech a celé to uhne spíše do vážnější roviny a vtipné dialogy ustoupí do pozadí. I tak se ale jedná o jednu z nejlepších amerických romanťáren posledních let( i když to není tak těžké) a úspěšný večer s přítelkyní je zaručen. 70% ()

Reklama

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Nevim, co je vtipnejsi, jestli kontrast mezi idealistickým biochlapcem z L.A. a newyorskou headhunterkou, nebo naivita, ze by koncept friends with benefits mohl dlouhodobe fungovat. Nicmene poctive priznavam, ze uz ve tretim filmu v rade Justin N´Sync Timberlake velmi dobre HRAJE. Mozna to ma neco spolecneho s tim, ze vsechny jeho postavy do jedine jsou na mlaskavou hollywoodskou facku. P.S. Zapletku otcem a podobne melodramaticke (=citovevyderacske) linie priste vynechat. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemná komedie, od které dostanete přesně to, co čekáte. První polovina se mi líbila o hodně víc než ta druhá. Byla zábavná, příjemná, ani té romantiky tady nebylo zase tolik. Navíc opravdu sympatická hlavní dvojice, která diváka baví a Justin dál přesvědčuje, že herecký talent opravdu má. Ovšem v druhé polovině už se to všechno přepne to toho známého stereotypu. Předvídatelný děj plný klišé a humor se začne pomalu vytrácet. Ale jo, třetí film v tomto roce s podobnou tématikou (Hlavně nezávazně, Láska a jiné závislosti), z této trojice mi Kamarád taky rád rozhodně vychází jako vítěz. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Svěží romantická komedie s dvojicí, mezi kterými funguje nejen chemie, ale i jejich dobře vypointované dialogy. Mila Kunis je totálně k sežrání a to i s těmi jejími ďábelsky velkými bulvami. Hlavní vyhodou filmu je jeho nadhled nejen nad samotnými herci (Justin zpěvák), ale i nad NY a různými cameo rolemi. Co víc chtít? Zasmál jsem se a nenudil, což byl viditelně účel a jestli to celé má smysl? Jestli má cenu mít dobrého kamaráda s kým spíte? To nechme asi na osobní zkušenosti každého z nás... (ale jestli vedle mě bude Mila někdy ve spodním prádlem říkat, jak jí chybí sex, tak do toho nejdu... až na pátém rande, přeci;-)). ()

Galerie (46)

Zajímavosti (25)

  • Natáčení choulostivých scén okomentovala Mila Kunis (Jamie) slovy: „Svléknout se před Justinem mi nedělalo potíže. Nemívám problémy se sebevědomím a se svým tělem jsem maximálně spokojená. Když se však na mě upíraly zraky všech členů štábu a pomyslela jsem si na to, že mě takhle uvidí celý svět, to až tak příjemné nebylo." (Sufferer)
  • Na začiatku, keď Jamie (Mila Kunis) čaká na letisku Dylana (Justin Timberlake), vypýta si od ľudí tvrdý papier, na ktorý napíše jeho meno. Následne jej z rúk odfúkne obyčajný papier. (AdamCritic)

Reklama

Reklama