Reklama

Reklama

Mladý pár, George s Lindou, se rozhodnou pro nákup garsoniéry v luxusní čtvrti West Village v New Yorku. Uvědomují si, že splátky budou příliš vysoké, nicméně Linda věří, že prodá svůj dokumentární film o tučňácích, a George doufá v brzké povýšení. Lindin film ovšem HBO zamítne a vzápětí George ze dne na den přijde o práci. Vzhledem ke stávající recesi nemají ani oba mladí lidé šanci sehnat si jinou práci a nové garsonky se mohou zbavit jen s velkou ztrátou. Nezbývá jim než přijmout nabídku Georgeova nesnesitelného bratra Ricka, který může George zaměstnat ve své firmě v Atlantě. Zatím mohou bydlet v jeho vile. Cestou do Atlanty dvojice náhodou narazí na Elysium, idylickou komunitu, která se snaží žít po svém. Bude pro ně Elysium znamenat tolik potřebný nový start, nebo způsobí jenom další potíže? (TV Nova)

(více)

Videa (45)

Trailer

Recenze (171)

Joppo88 

všechny recenze uživatele

To bola nudáááááááááá... Ešte teraz ma bolí krk z toho, ako som stále zaspával... Nemôžem si pomôcť - aj keď je Aniston mojim obľúbeným ženským hrdinom, táto rola jej vôôôbec nesadla... Celé je to nemasné a neslané... Dve hviezdy majú takúto genézu - 1. za Aniston :-* a 2. Asi suma sumárum 4 dobré hlášky, ktoré ma pobavili... ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Ja som sa hodne tesil, ale teda sklamalo ma to na celej ciare. Dzenyfer Aniston sa snazila, snazila, ale ostalo len pri snahe, rezisersky je to take kostrbate, aj pribeh sam o sebe je kostrbaty, viem akuratz, ze ta dvojka chcela uniknut pred ruchom velkomesta. A zase to bol new York, udajne mesto, ktore nikdy nespi - no, v tomto velkomeste sa daju bezpecne zony spocitat na prstoch jednej ruky : 5 % ()

Reklama

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne tak špatné a kromě neuvěřitelně trapného Ruuda před zrcadlem,celkem hlína.A určitě ne proto,že bych byl hippiesák,ale právě proto,že si to z těch špinavých houmlesáckých smradlavců,dělá prdel.Ale nejlepší heft je stejně tady ''Jak se tam podařilo dostat Jennifer Aniston?''.No to asi proto děti,že ona v jiných filmech vůbec nehraje!!!Pičóóó...fakt už! ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

podpriemerná blbinka, ktorá postráda nejaký výraznejší presah. Rudd a Aniston sú v pohode a niektoré vtipy sú nápadité, škoda len, že režisér Wain ich nevie namixovať tak aby ste sa skutočne zasmiali. Väčšina z nich stojí len za pousmiatie. Problém s týmto filmom je že ho stačí vidieť raz a to je všetko. Postavy nie su pamätné a často krát konajú iracionálne. Dokonca sa dá povedať, že kopec krát sú iritujúce. Komédie podobného rázu s Ashtonom Kutcherom sú oproti tomuto výborne dielka. Aspoň som sa pri nich bavil viacej. Aj napriek niekoľkým kladom je to predsa len strata času, pri ktorej sa stretli sympatický herci, ale je to podobné ako s filmom couples retreat, kde rovnako vtipný nápad neukázal svoj potenciál a čo je horšie ani vtip. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Jen při zmínce o veganech nebo o komuně, která přijala alternativní styl života, se mi dělají osypky. Naštěstí Wanderlust není žádným závažným dramatem, který by se bral vážně - humor je takový zvláštní a jednoduchý, stojí převážně na vtípcích s nahotou, nebo řečích o koulích :) Někdy to bylo tak akorát a jindy prostě příliš (porod mimina..), ale zasmála jsem se a můžu říct že jako film, od kterého absolutně nic nečekáte a podíváte se na něj pouze jednou, Wanderlust obstál. Vrásky mi dělala trochu hlavní herecká dvojice, nehodili se k sobě a jednoduše mi nebyli ani za mák sympatičtí. Štěstí, že se tam objevil alespoň Alan Alda, který to po herecké stránce zachránil. Jen ho bylo příliš málo. Stručně a jasně oddychový film, na který se kouká docela dobře - ovšem s vypnutým mozkem. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Wayne (Joe Lo Truglio) měl během své nahé scény na svých intimních partiích protézu. Většina štábu pak neodolala a protézy se dotkla. (R´Hell)
  • Wayna Davidsona měl původně ztvárnit Fred Armisen, nakonec jej ale nahradil Joe Lo Truglio. (R´Hell)
  • Georgeův (Paul Rudd) tzv. „Mirror Talk“ byl improvizací Paula Rudda. (žvanimírek)

Reklama

Reklama