Reklama

Reklama

Mladý pár, George s Lindou, se rozhodnou pro nákup garsoniéry v luxusní čtvrti West Village v New Yorku. Uvědomují si, že splátky budou příliš vysoké, nicméně Linda věří, že prodá svůj dokumentární film o tučňácích, a George doufá v brzké povýšení. Lindin film ovšem HBO zamítne a vzápětí George ze dne na den přijde o práci. Vzhledem ke stávající recesi nemají ani oba mladí lidé šanci sehnat si jinou práci a nové garsonky se mohou zbavit jen s velkou ztrátou. Nezbývá jim než přijmout nabídku Georgeova nesnesitelného bratra Ricka, který může George zaměstnat ve své firmě v Atlantě. Zatím mohou bydlet v jeho vile. Cestou do Atlanty dvojice náhodou narazí na Elysium, idylickou komunitu, která se snaží žít po svém. Bude pro ně Elysium znamenat tolik potřebný nový start, nebo způsobí jenom další potíže? (TV Nova)

(více)

Videa (45)

Trailer

Recenze (171)

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Hodně pohodová komedie o hipících, lásce, nahotě, penězích a soukromí. Jennifer Aniston role sedla jako vždy, každý film ve kterém je, je vynikající. Dokonce mě překvapil i Paul Rudd i když mi není příliš sympatický, tak jsem si ho v tomto snímku celkem oblíbila. Celá atmosféra je skvělá. Všichni herci jsou dokonalí a vtipní. Nakonec vše dopadlo, tak jak mělo a já rozhodně nelituji zhlédnutí tohoto filmu, jelikož jsem se opravdu bavila - téměř po celou dobu. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Představa hippies komunity mě přivádí do neskutečné nepříčetnosti. Pochopím,že má člověk rád přírodu a nebo že si rád zajde na nudistickou pláž nebo že si zahraje pro potěšení na kytaru..Ale natrefit kdesi v končinách na takovéto tutany, co věčně ostatním vštěpují svoje životní "moudra" a hodnoty na uplně jiné úrovni...se mi zdá zcela nemožné - tedy jistě takoví jedinci existují to nepopírám.Oceňuji jakousi myšlenku filmu,která na mě vyvstala,že láska hory přenáší jako tomu bývá ve všech podobných filmech,ale to bylo tak všechno co jsem pochopila.Velkým podílem na tomto hodnocení,které jsem tomuto podivnému snímku udělila, měla známá herecká dvojka Paul Rudd a Jenn Aniston - tihle dva se spolu objevili už ve filmu The Object of my affection a oba je mám hodně ráda. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Stejně jako Malarkey, kdyby v tom nehrála Jenn filmu bych si ani nevšim a udělal bych dobře. Protože nohy má Jenn vidět i jiných filmech, kozy sice ukáže, ale jenom bagristovi, nám ne. Humor měl zřejmě přestávku na oběd, protože jsem ho ve filmu jaksi nezanamenal a patrání po nějakých jiných esencích v tomhle filmu bylo taky marný. Je jasný, že bagrista tomuhle filmu dá pět hvězd, ale já tu kozí čest neměl čili dám dvě, ale příště radši budou po pokoji lovit mouchu, co mě tam kráva vlítla a bzučela. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Jen při zmínce o veganech nebo o komuně, která přijala alternativní styl života, se mi dělají osypky. Naštěstí Wanderlust není žádným závažným dramatem, který by se bral vážně - humor je takový zvláštní a jednoduchý, stojí převážně na vtípcích s nahotou, nebo řečích o koulích :) Někdy to bylo tak akorát a jindy prostě příliš (porod mimina..), ale zasmála jsem se a můžu říct že jako film, od kterého absolutně nic nečekáte a podíváte se na něj pouze jednou, Wanderlust obstál. Vrásky mi dělala trochu hlavní herecká dvojice, nehodili se k sobě a jednoduše mi nebyli ani za mák sympatičtí. Štěstí, že se tam objevil alespoň Alan Alda, který to po herecké stránce zachránil. Jen ho bylo příliš málo. Stručně a jasně oddychový film, na který se kouká docela dobře - ovšem s vypnutým mozkem. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Scénář hodně slabej, gagy vůbec nevycházely (povedlo se jen pár vulgárnějších dialogů a cameo Raye Liotty) a často Wanderlust působil spíš trapnym dojmem. Hippiesáci budou možná spokojkený, já se však podstatnou část stopáže nudil. Abych se trochu zabavil, tak jsem si pořád lámal hlavu nad tim, jak se povedlo do něčeho takovýho dostat herce jako Jennifer Aniston nebo Alan Alda. Při závěrečnejch titulkách mě jako jediný možný vysvětlení napadla produkce Judda Apatowa. Odpověď na otázku, proč něco takovýho vůbec Apatow produkoval, už ale asi nedostanu. Aspoň, že takovouhle blbost neobsadili český distributoři do kin. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Wayna Davidsona měl původně ztvárnit Fred Armisen, nakonec jej ale nahradil Joe Lo Truglio. (R´Hell)
  • Pro Jennifer Aniston a Paula Rudda se nejedná o první spolupráci. Společně si zahráli již v seriálu Přátelé (od r. 1994) a filmu Objekt mé touhy (1998), kde mimo jiné jednu z vedlejších postav ztvárnil i Alan Alda, který se na tomto filmu také podílel. (Elbarto08)
  • Wayne (Joe Lo Truglio) měl během své nahé scény na svých intimních partiích protézu. Většina štábu pak neodolala a protézy se dotkla. (R´Hell)

Reklama

Reklama