Reklama

Reklama

Mladý pár, George s Lindou, se rozhodnou pro nákup garsoniéry v luxusní čtvrti West Village v New Yorku. Uvědomují si, že splátky budou příliš vysoké, nicméně Linda věří, že prodá svůj dokumentární film o tučňácích, a George doufá v brzké povýšení. Lindin film ovšem HBO zamítne a vzápětí George ze dne na den přijde o práci. Vzhledem ke stávající recesi nemají ani oba mladí lidé šanci sehnat si jinou práci a nové garsonky se mohou zbavit jen s velkou ztrátou. Nezbývá jim než přijmout nabídku Georgeova nesnesitelného bratra Ricka, který může George zaměstnat ve své firmě v Atlantě. Zatím mohou bydlet v jeho vile. Cestou do Atlanty dvojice náhodou narazí na Elysium, idylickou komunitu, která se snaží žít po svém. Bude pro ně Elysium znamenat tolik potřebný nový start, nebo způsobí jenom další potíže? (TV Nova)

(více)

Videa (45)

Trailer

Recenze (171)

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Když jsem do toho šla, věděla jsem, že to nebude jeden z těch top filmů, ale... Měla jsem přece jen malou naději, že to nebude "AŽ TAK ZLÉ". Mýlila jsem se! :D.. V první řadě to NENÍ VTIPNÉ!!! Nikdo se nechce dívat na nudnou a afektovanou Jennifer, na to ji máme všichni moc rádi. Od Paula jsem toho moc nečekala, a tak mě neměl čím zklamat. Nemám ani jak shrnout, o čem to vlastně bylo, protože tak prázdná a nanicovatý film musíte vidět sami! Obzvlášť pokud fandíte hippies!! :DD ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Dejovo tak slabé, tak nevýrazné, že od nudy ma nezachránilo ani tých pár podarených vtipných scénok. Hodinu po skončení som už poriadne nevedel o čom to vlastne bolo. V pamäti mi utkvela len jedna informácia a síce, že sa J. Aniston hanbí ukázať holé prsia. To je asi tak všetko. 30/100 ()

Reklama

Lamiczka 

všechny recenze uživatele

Hipísácká rádoby komedie, která hodně ztrácí svým stupidním scénářem. Mohla to být velká sranda, kdyby herci nehráli jak polena a kdyby do celého rozjetého kolotoče přidali něco originálního. Fajn byl leda tak, a škoda, že jen v malém množství, Alan Alda jakožto zakládající člen celé komunity. A body za naháče, líbí se mi, že prudérní Amerika překračuje další nesmyslné tabu. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Pokud bych si mohl vybrat mezi ulehnutím po celodenním vyčerpávajícím zaměstnání v miniaturním bytě v New Yorku a spylutím s s přírodou mezi polonahými sjetými individuy kdesi v Atlantě, tak rozhodně volím sex na čerstvém vzduchu. Já si však z těchto variant vybrat nemohu a tak smutně konstatuji, že tohle není ráj pro filmového diváka, ale uživatelé dlouhodobě zamilovaní do Jennifer Aniston si důvody pro udělení nějaké té hvězdy rozhodně najdou. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Ja som sa hodne tesil, ale teda sklamalo ma to na celej ciare. Dzenyfer Aniston sa snazila, snazila, ale ostalo len pri snahe, rezisersky je to take kostrbate, aj pribeh sam o sebe je kostrbaty, viem akuratz, ze ta dvojka chcela uniknut pred ruchom velkomesta. A zase to bol new York, udajne mesto, ktore nikdy nespi - no, v tomto velkomeste sa daju bezpecne zony spocitat na prstoch jednej ruky : 5 % ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Georgeův (Paul Rudd) tzv. „Mirror Talk“ byl improvizací Paula Rudda. (žvanimírek)
  • Wayne (Joe Lo Truglio) měl během své nahé scény na svých intimních partiích protézu. Většina štábu pak neodolala a protézy se dotkla. (R´Hell)
  • Wayna Davidsona měl původně ztvárnit Fred Armisen, nakonec jej ale nahradil Joe Lo Truglio. (R´Hell)

Reklama

Reklama