Sharktopus (TV film)

Horor / Sci-Fi

USA, 2010, 89 min

Declan O'Brien

• LIVINGDEAD

Zajímavý mutant, ale film spíše k smíchu. Žralok kráčející po molu, to se fakt uvidí pouze v televizi. Dávám 10% za nápad. A už se těším na velrybu zmutovanou s opicí. :-)(3.10.2010)

• O*R*I*N

Dude, that was awesome!(22.2.2012)

• TheRaven

Jeden z těch filmů, který balancuje na hranici mezi odpadem a pětihvězdou. Tohle by vážně zasloužilo jinou kategorii hodnocení. Procenty nevyjádřitelné.(1.4.2011)

• mysiak

U takýchto filmov platí formulka, čím viac priateľov, tým väčšia zábava je pri filme. Sharktopus je ale brakom v najväčšom slova zmysle, nedá sa popísať ani písmenom abecedy, je proste na smiech, je tragický, a je tam Eric Roberts, a to musí v tomto čase hovoriť za všetko. Lámanie lode, bábkové chápadlá vo vode, aj toto patrí k tomuto filmu..vrcholom filmu, a jeho trápnosti...je výstup z vody, a chodenie Sharktopusa a celé záverečné zúčtovanie, ktoré dotvára jasnú bodku za "kvalitou" celého filmu. Film pozerať iba na vlastné riziko a nie v triezvom stave :)(9.10.2010)

• Hrabka

Nebylo to zas až tak hrozný, abych dal odpad. Ten nápad se "Žraloknicí" bych hned neodsuzoval. Kdyby to bylo víc uspořádané a ne jen jednotlivé útoky tohoto mutanta, bylo by to ještě lepší. Efekty samozřejmě hrozné, ale to podobnému výtvoru nemůžeme moc zazlívat. Některé scény stály za to a i děj nebyl nudný. Nesmí se to brát moc vážně, na vyzevlené odpoledne se to celkem hodí. 30%(10.10.2010)

• Z0oMb3E

Čo treba na natočenie veľdiela s menom Sharktopus resp. čo treba, aby sme ku jeho sledovaniu pritiahli ľudí? V prvom rade treba potešiť ženské oko pohľadom na sympatického chlapa s občasným drsným výrazom (herec zrovna byť nemusí), troška ho poraníme, nech s ním súcitia a pri "akčnejších" scénach mu rozhalíme košeľu. Pre mužské oko to máme plejádu pŕs a zadkov opálených seňorít. Pubertiakov a adolescentov pritiahneme zúrivou kreatúrov a litrami krvy. Scenár píšeme zásadne za pochodu, najlepšie počas obedných prestávok prípadne počas kreslenia už spomínanej kreatúry v skicári. (Ne)hercov necháme improvizovať priamo počas nakrúcania a berieme hneď prvý vydarenejší záber. Tiež je treba povedať, že film je trápny pokusom nejakej spoločnosti SyFy o kopírovanie ASYLUMu, čo sa im nepodarilo ani na 50% (preto mám chuť dať 1*, z trucu).(4.1.2011)

• m@rz

Ten film je tak stupidní, naivní a trapný, až je geniálně vtipný.(1.10.2010)

• blackrain

Žralok skřížený s chobotnicí? A já jsem si po celou dobu sledování říkala, že mám halucinace způsobené cvičením v posilovně, i když jsem si byla vědoma, že jsem to s posilováním a protahováním těla nijak nepřeháněla. Jednu hvězdičku dávám za to podivuhodné zvíře, jestli se to tak dá vůbec říct.(3.2.2011)

Další z TV filmů, který dal přesně to, co sliboval... Více zde: http://www.studna.net/filmy/1386/(11.3.2011)

• korbitch22

Jako sci-horor...... :-D luxusní podřadný odpad,jako komedie výborná sranda...tak nevím?přidat hvězdičku? :-D(7.4.2011)

• Ragdoll

Ne, tohle přece nemůže být myšleno vážně... obluda jako z deset let staré počítačové hry, všechna úmrtí trapná až to bolí, herecké výkony, kvalita příběhu, vizuální triky... všechno se dá hodit do jednoho pytle pod názvem “sračka“. Ale i když to bylo směšné, nevadilo mi to, protože jsem chtěl najít nějaký podobný film absolutně pod úrovní, abych se měl čemu zasmát (několik posledních komedií, co jsem viděl, nesplnilo moje očekávání, takže jsem na to musel jít jiným způsobem) a vyplatilo se to. Po tomhle vám bude každý snímek připadat jako oskarový trhák...(23.9.2011)

• Korbitch

Tak to je jasný. Skleněnka, koňak, spousta srandy a odpad! Myslím, že tohle mluví za vše http://www.youtube.com/watch?v=jQGIRA5x7eQ Po zhlédnutí: Dyť to říkám :-D Kdyby radši za ty prachy natočili s těma roštěnama pořádný porno.(25.9.2010)

• PanCitron

Epický snímek plný fenomenálních výkonů, brilantních efektů a samozřejmě té nejpofidérnější mutace co filmový průmysl asi vymyslel (no mohli to ještě udělat naopak). Prostě klasika SyFy programu(28.9.2010)

• (mOnkey)

Pocity z tohoto... jak to jen říct - asi filmu, by se daly shrnout do jednoho emotikonu, který by vyjadřoval mé pocity během sledování a zároveň dokonale vystihoval kvality tohoto díla - : D. Ale mám pocit, že Sharktopus si zaslouží těch slov minimálně pár. Tak předně, jak často má divák tu čest dívat se na výtvor neúspěšného studenta Víta Olmera, kterého tento "režisér" vyhodil ze studií pro nedostatek talentu? Když si k tomu navíc připočtete dialogy jako z toho nejlacinějšího péčka, na které si vzpomenete, a obludu, jež vypadá, jako by si přikráčela z nějaké hry na NES, řeknete si, co tomuhle, sakra, chybí. A já vám to hned povím, Hulk Hogan nebo aspoň David Hasselhoff v hlavní roli. Jinak ale komedie roku.(19.11.2010)

• okkac

Přesně ten typ filmu, který je jasný odpad!, ale celé je to takové mile zábavné, takže člověk má chuť tomu hodit i vyšší hodnocení. Je vidět, že tvůrci si byli vědomi, že točí strašnou blbost, takže smrti, kterých je zde plno jsou zábavné jak způsobem, tak provedením. Cormanovo cameo a úvodní písnička jsou taky fajn.(12.10.2010)

• prasacimor

Tak za prvé. Kto sa odhodlá na takýto film pozrieť a čaká od toho niečo viac ako totálne amatérsku, nelogickú peachovinu, musí byť ešte viac blbý ako ten film. Ja som si to pozrel, lebo som mal náladu práve na takýto film. Čiže som rátal s odpadom, poprípade *, bez toho aby som potom plný znechutenia a rozčarovania nad filmárstvom 21. storočia, vychytával chybičku po chybičke, ktorá sa v tomto opuse vyskytla. Nakoniec to však ani nebolo potrebné, lebo po skončení filmu som bol celkom príjemne prekvapený. Je vidno, že ľudia za kamerou nie sú úplný idioti, čo dokazovali celkom schopne postrihané zábery mesta, pláží a celková práca s kamerou, zvukom a hudbou, ktorá tiež nebola najhoršia. Stačilo by trochu viac peňazí, hlavne na efekty a mohlo to mať skoro Áčkovú formu. Horšie to už bolo s príbehom a hereckými výkonmi. Keď si to tak spätne premietam, tak vlastne skoro všetci herci, až na zopár vedľajších rôl, odvádzali príjemný béčkový štandard. Eric Roberts diktoval ako sa patrí, ale to už nikoho neprekvapí, keďže je to harcovník ostrieľaný, ktorého ani 4 odpady do roka nezložia. Jeho dcéra tiež ušla, takisto ako bezškrupulózna novinárka, ktorá nakoniec dostala co proto. Najhoršie asi dopadol hlavný hrdina, ktorý sa síce snažil aby na väčšine záberov boli jeho vypracované ABSy, no ani to nedokázalo takého zdatneho kritika ako mňa obalamutiť a musím povedať, že chlapec ešte má čo doháňať. Teraz k príbehu: ...Heh. heh...Veľmi oceňujem snahu tvorcov, síce veľmi kostrbatú, urobiť si prdel samých zo seba a to štýlom: Dj on air: "So what is this Stephanie? Is this some mad experiment gone horribly wrong? - Maybe they´r doing a movie. - Oh yeah, I can see that now: Former navy seal/oceanographer is tracking down his abomination before it takes any more lives!" a na konci: "That better not jump at us again. -no, that only happens in movies" xixixi. Takisto sa mi páčil štýl Erica Robertsa, ako milujúceho otca, ktorý svoju jedinú dcéru pošle chytať na malom člne zabijácku, zmutovanú príšeru, o ktorej dobre vie aká je nebezpečná, zatiaľ čo on si vklídku popíja whiskey na obrovskej jachte. Krása. Film odporúčam všetkým milovníkom vody, šíreho oceánu, žralokov a v neposlednom rade chobotníc. Ak sa vám páčila Magická Hlbočina, Flipper alebo Lassie sa vracia, určite nebudete sklamaní!(6.11.2011)

• SOLOM.

Eric Roberts a Roger Corman se na stará kolena snad zbláznili. Absolutně nechápu jejich spolupráci se společností Syfy, která se zřejmě v posledním roce rozhodla začít konkurovat Asylum. Novým hitem se staly přerostlá a zmutovaná monstra, které díky otřesným digitálním efektům stojí za h...o. I Sharktopus vypadá hodně k smíchu zvláště pak, když vyleze z vody a za pomoci svých chapadel si to šněruje po břehu. Asi nejzajímavější jsou holky v bikinách, kterých je tu opravdu hafol a tak se je alespoň na co dívat. Jinak je to ovšem podprůměrná tragédie, u které se musím smát už jen z povinnosti. Občas se tu však vyskytly docela zajímavé gore scény, které rovněž zvedly mé hodnocení. 3/10(27.1.2011)

• Alias89

žrabotnice nebo žraloknice? geniální(27.2.2012)

• Schuldiner

Ač jsem stoprocentním ateistou, musím pronést tuto větu neboť se sem prostě a jednoduše hodí! Panebože ochraňuj nás před tímto filmovým odpadem a potrestej ty, jež nás tím trápí a mučí :-) Toto dílko je absolutní demence ve všech ohledech! Ale připouštím, že s partou (zeleným listem omámených) kamarádů to může býti i zábava. To ale nemění nic na tom, že je to jeden z nejhorších, nejhloupějších, nejsměšnějších a nejhůř zahraných filmů, co jsem kdy viděl.(24.11.2010)

• Tarantinoid

Ač jsem si tenhle film stáhnul, abych se u něj zasmál té stupiditě, tak tohle se nedalo ani vydržet. Je to jen smutné, že se takové filmy dělají. Chcete-li špatný film o žralocích, pusťte si film Invaze žraloků s Daryl Hannah, to je nejhorší film co jsem v životě viděl a teď ho miluju právě kvůli jeho stupiditě. Tady jsem se zasmál traileru a film jsem po 20ti minutách vypnul.(2.10.2011)

<< předchozí 1 2