Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americké vojnové námorníctvo poverilo úlohou nájsť nejaký efektívny prostriedok, ktorý by bol účinný v boji so somálskymi pirátmi, spoločnosť Blue Water, špecializujúcu sa na genetické inžinierstvo. Produktom ich výskumov je tvor, ktorý vznikol skrížením bieleho žraloka a chobotnice. Ako to už býva, objaví sa malička chybička a tento netvor sa dostane na slobodu a okamžite sa začne predvádzať v plnej kráse ... (beso74)

(více)

Recenze (67)

(mOnkey) 

všechny recenze uživatele

Pocity z tohoto... jak to jen říct - asi filmu, by se daly shrnout do jednoho emotikonu, který by vyjadřoval mé pocity během sledování a zároveň dokonale vystihoval kvality tohoto díla - : D. Ale mám pocit, že Sharktopus si zaslouží těch slov minimálně pár. Tak předně, jak často má divák tu čest dívat se na výtvor neúspěšného studenta Víta Olmera, kterého tento "režisér" vyhodil ze studií pro nedostatek talentu? Když si k tomu navíc připočtete dialogy jako z toho nejlacinějšího péčka, na které si vzpomenete, a obludu, jež vypadá, jako by si přikráčela z nějaké hry na NES, řeknete si, co tomuhle, sakra, chybí. A já vám to hned povím, Hulk Hogan nebo aspoň David Hasselhoff v hlavní roli. Jinak ale komedie roku. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Tak jestlipak víte, jaká mořská bestie je ještě strašlivější a krvežíznivější, než žralok? Nebudu vás napínat, je to žrabotnice! Nebo snad žraloknice? On v tom totiž neměl jasno ani český titulkář. No prostě po anglicku sharktopus. Děsivá obluda, nebudete věřit, že taková kreatura může existovat, žraločí hlava a tělo chobotnice, skoro jako nějaká bájná antická nestvůra. Ale ona existuje, důkazem budiž tenhle parádní kryptozoologický kousek, patřící do stejné pomyslné složky jako Birdemic, Arachnid apod. Film oplývá geniálním scénářem se spoustou oduševnělých dialogů, bohatou výpravou, zdobí ho dechberoucí herecké výkony všech zúčastněných, ale jeho největší devizou jsou triky. Sharktopus je totiž doslova jako živý, jen vyskočit z obrazovky, ani vás v zápalu diváckého zaujetí nenapadne, že se jedná o digitální mystifikaci. Takže tenhle mňamózní biják důrazně doporučuju každému inteligentnímu a náročnějšímu divákovi! ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Nebylo to zas až tak hrozný, abych dal odpad. Ten nápad se "Žraloknicí" bych hned neodsuzoval. Kdyby to bylo víc uspořádané a ne jen jednotlivé útoky tohoto mutanta, bylo by to ještě lepší. Efekty samozřejmě hrozné, ale to podobnému výtvoru nemůžeme moc zazlívat. Některé scény stály za to a i děj nebyl nudný. Nesmí se to brát moc vážně, na vyzevlené odpoledne se to celkem hodí. 30% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Sharktopus“ je skvělý nápad, stejně jako jiné, které se v poslední době v levných monster hororech objevují. Jenže tvůrci těchto filmů prostě nechtějí psát scénáře, které budou zajímavé. Jim samotným to očividně přijde jako ztráta času. Je to škoda, protože já bych se docela rád podíval na film „Sharktopus“, který bude mít trochu lepší scénář, který nebude jen křečí. ()

L_O_U_S odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud toužíte vidět film, který má klišovitý děj, blbé efekty, ještě blbější postavy a není ničím zajímavý (ani tím zmutovaným monstrem), sáhněte po Žraloknici. Útok dvouhlavého žraloka měl aspoň fešné "herečky", svižný děj a odehrával se v atraktivním prostředí, jenže tady to nezachrání ani to Mexiko a postupem času stále otravnější mariachi. (761., 23. X. 2012) ()

Galerie (2)

Související novinky

Roger Corman chystá Rallye smrti 2050

Roger Corman chystá Rallye smrti 2050

21.02.2016

Pokud jste viděli nějaké béčko z 50., 60. nebo 70. let, je velká šance, že ho má na svědomí Roger Corman. Legendární producent a režisér sice nikdy nedosáhl "áčkového úspěchu", jeho levné drsárny ale… (více)

Reklama

Reklama