Reklama

Reklama

Veterinář z Bondi Beach

(seriál)
  • Austrálie Bondi Vet
Dokumentární / Reality-TV
Austrálie, 2009, ? x 25-42 min

Obsahy(1)

V observačním dokumentu Veterinář z Bondi Beach odehrávajícím se na úchvatném pozadí nejslavnějšího místa v Austrálii, pláži Bondi Beach, budete sledovat veterináře ze Sydney dr. Chrise Browna a dr. Lisu Chimesovou. Seriál představí dobrodružství dr. Chrise a nabídne vám jedinečný pohled do světa jednoho z nejvytíženějších veterinářů v Sydney a zvířat, jejichž péči se každodenně věnuje. V případě zvířat, která potřebují péči specialisty, se dr. Chris obrací na dobrou známou dr. Lisu Chimesovou v SASH – tj. odborné klinice pro malá zvířata. Dr. Lisa je schopna poskytovat specializované zákroky a rovněž má přístup na specifické operační sály se špičkovým vybavením. Ve čtvrté sérii se dr. Chris a dr. Lisa setkají se zvířecími osobnostmi, k nimž patří želva Homer, pudlice Pearl a emu Dorothy. Kromě každodenní veterinární péče vyrazí dr. Chris rovněž na venkov do Victorie, kde bude léčit různé další druhy zvířat, od koňů po vombaty a opice. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

U takýchto seriálov mi vôbec nejde o to ako dobre je to natočené alebo iné nedôležité prkotiny. Ako napísala Sakyvanity tak presne tak to aj ja beriem. Keď je dáke zviera v ohrození tak mi pri takýchto seriáloch slzy tečú potokom a keď ich zachránia tak aj tak ďalej plačem. Čo sa týka zvierat rozplače ma už aj smutný pohľad psa čo sa týka ľudí zanechávam si kamennú tvár. K ľuďom som nedôverčivá ako týraný pes. ()

tahit 

všechny recenze uživatele

Skvělý seriál z veterinárního prostředí, takovou pohodu, takovou lásku ke zvířatům, to se jen tak nevidí a záběry jsou zajímavé, citlivé, dojímavé. Musím říct, že mám také rád domácí mazlíčky, psy a kočky, ostatně jiná zvířata také, především pro jejich bezprostřednost. A mnohdy jsou zvířata lepší, než leckterý člověk. Zasvěcení vědí, že dobrý veterinář, který dokáže všem těm různým zvířátkům opravdu pomoci a má svou práci rád, je důležitý člověk na svém místě. A ne doktor, kterému jde jenom o peníze. Ostatně seriál může posloužit i jako inspirace pro kvalitu služeb veterinářů v Česku. V tomto ohledu je tím nejcennějším přistup obětavých veterinářů z Bondi Beach. ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele

Kdybych toho surfujícího Kena neviděla rodit tele, tak bych se i hádala, že je to prostě nastrčenej herec. Tolik k panu veterináři. :-) Doufám, že peníze jdoucí z tohoto seriálu jdou beze zbytku právě na veterinární kliniky. Ráda se dívám, ale zároveň nezastírám, že bez paklu kapesníků to prostě nedávám. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

1. série - 70 % Oproti jiným "konkurenčním" pořadům mi chybí větší detail na samotné zákroky. Zde mám pocit, že spíš vidíme omáčku kolem a samotný proces je upozaděn. V tomto směru vyniká Veterinář z Yorkshiru. Přesto je to fajn, Sydney je pěkné a různorodost zvířat je zajímavá. ()

subic 

všechny recenze uživatele

Na seriál se dá podívat ze 2 úhlů. 1) Pamatujete si na seriál Jana Krause Ze života zvířat (2001)? Ten byl mnohem působivější, co se týká případu přímo v ordinaci a o se týká přístupu veterináře při vyšetření, takový víc sedící do českého prostředí. 2) Tady se naši čeští veterináři můžou inspirovat, jak zlepšit a doplnit svoje služby a bez kyselých xichtů. Stejně to platíme my, nestojí to málo a to my majitelé psů a koček víme moc dobře a leckdy ani neprotestujeme, když se to týká našich mazliků. Celkově mi zde vadí takový ten hurá způsob, my jsme nejlepší, jak se dělají amíkovské dokumenty. ()

Galerie (37)

Reklama

Reklama