Reklama

Reklama

Třicetiletá Annie (Kristen Wiig) má za sebou těžké období, ale život se jí nečekaně obrátí naruby ve chvíli, kdy jí nejlepší kamarádka Lillian (Maya Rudolph) pověří přípravami na její svatbu. Starostí je s tím až nad hlavu, Annie se přesto s odhodláním ujímá skupiny nedočkavých družiček (Rose Byrne, Melissa McCarthy, Wendi McLendon-Covey a Ellie Kemper) a společně se vrhají do svatebních příprav, během kterých ale nic nevychází podle plánu. (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (545)

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Jo, todle je Apatow podle mého gusta! Stále to mohlo být lepší, kdyby si to zrežíroval sám, po docela dlouhé pauze, kdy v jeho produkci vznikaly filmy spíše podprůměrné, je toto krásný návrat ke kořenům. Ženské jsou úchvatné a Melissa McCarthy si toho Oscara vlastně docela zaslouží... No a Chris O'Dowd je tu opět brilantní, Hollywood mu svědčí... ()

Tyler 

všechny recenze uživatele

Banda praštěných, chvílemi afektovaných, sprostých, chybujících, prostě sympaticky nedokonalých bab to pořádně rozjela a bylo to absurdně vtipné, civilně lidské, přehnaně bláznivé... a ano, "Bridesmaids" se mi líbily moc! A to i když jsem se na tenhle film chtěl podívat hlavně kvůli Rose Byrne, která se oproti dojmu z plakátu nakonec ukázala být jako ta nejnesympatičtější růže ve váze (čti pořádná mrcha), což je docela paradox. Ale co, obyčejně pohodový polda Chrise O´Dowda, jediný chlap co v téhle podívané za něco stojí, vynahradí jakékoliv nedostatky (sem tam hluchá místa, kdy se oproti předešlému nářezu nic moc neděje). Netuším, jestli tenhle film udělá něco dalšího pro ženskou emancipaci, ale jsem rád, že jeden fakt stojí na prvním místě i tady - když správná holka potká správného kluka, tak by byla vážně škoda, kdyby si to pěkné a křehké, co mezi nimi je, nějak podělali (ach bože, už nikdy se na svatební šaty nebudu dívat stejně). ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

O ženském Hangover nemůže být řeč, už jen proto, že startérem nestandardního jednání není alkohol, ale fackování osudem, kterému ještě zdvořile nastavují tvář.. Vůči zaklínadlu „APATOW“ jsem imunní, dá se říct až apatický a ač občas problesknou inteligentní slovní výměny, nad zbytkem si může mnout ruce jedině student psychiatrie píšící seminární práci na téma lidské komplexy. Feigova komedie není nevkusná, jen prostě postrádá vkus a teď vůbec neberu v potaz kálení do dřezu a blití do účesu družičky. Jediná přirozeně působící věc je vztah hlavní hrdinky s dobráckým policistou, ostatní je jen snobská, afektovaná umělost plná falešných objetí a jednoho svatebního konce, co může vyvolat dávivý reflex i bez otravy brazilskou papou.. ()

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

Po nejdelších 125ti minutách svého života jsem otráveně vstoupil na profil tohoto filmu, že napíšu něco ve stylu "sračka", a půjdu si vyměnit tampon, když v tom okem zavadím o 62%... Vy na něčem ujíždíte, do kina chodíte spát, na televizi se koukáte z druhé strany, POMO vám slíbil bod za každou hvězdičku, nebo snad doma také serete do umyvadla??? Oscarová akademie by zasloužila po Willisovku "narvat deštník do prdele a rozevřít ho" za to, že tenhle antivtipný antifilm získal dvě nominace. O vás to psát nebudu, protože soudě podle zdejšího hodnocení jste už asi schopni všeho, včetně aplikování Willisovy metody na mou troufalou maličkost. Ale tímhle jste mě zklamali, jdu hodit svou uživatelskou topku do skartovačky. Šmankote, já rozumím tomu, že ten film je pro ženy. Ale to já přeci taky a jsem o dost lepší! ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Moja smola, že som v dosť blízkej dobe pozerala viac komédii, z ktorých vo mne najväčší dojem zanechala francúzska komédia LOL http://www.csfd.cz/film/254029-lol/. Popri nej je Bridesmaids menej prirodzená a úsmevná. Keď si však pripomeniem poslednú americkú komediálnu tvorbu, tento film má čo ponúknuť čo do nápadov, dialógov a vtipných scén. Ženské postavy sú veľmi sympatické, bavia a zabávajú. Zážitky, ktoré spolu prežijú sú miestami predvídateľné, ale na niektorých scénach som sa schuti zasmiala. Film o ženách, aj pre mužov, ideálne ako letné osvieženie, v kinosále, v páre. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (21)

  • Policista Rhodes (Chris O'Dowd) je ve filmu vidět, jak popíjí v baru, při čemž má na sobě uniformu. To je v Americe nepřípustné a za požívání alkoholu v policejní uniformě by jej stihlo disciplinární řízení. (hansel97)
  • Muž, který sedí na svatbě Lillian vedle Kevina, je režisér filmu Paul Feig. (Brousitch)
  • Vystrašená žena v letadle, vedle které Annie sedí, je Annie Mumolo, spoluautorka scénáře. (Brousitch)

Související novinky

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

O čem budou Krotitelky duchů?

O čem budou Krotitelky duchů?

01.01.2016

Když bych ohlášen reboot Krotitelů duchů s ženským obsazením, spousta fanoušků to nenesla moc dobře. Režie nového filmu se sice ujal Paul Feig, který sklízel ovace za Ženy sobě nebo loňského Špióna,… (více)

Seznamte se s Krotitelkami duchů

Seznamte se s Krotitelkami duchů

28.01.2015

Třetí díl Krotitelů duchů se chystal tak dlouho, až od něj studio Sony ustoupilo a raději zvolilo cestu rebootu. K tomu se rychle dostal Paul Feig, režisér úspěšných komedií Ženy sobě a Drsňačky, a… (více)

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama