Reklama

Reklama

Třicetiletá Annie (Kristen Wiig) má za sebou těžké období, ale život se jí nečekaně obrátí naruby ve chvíli, kdy jí nejlepší kamarádka Lillian (Maya Rudolph) pověří přípravami na její svatbu. Starostí je s tím až nad hlavu, Annie se přesto s odhodláním ujímá skupiny nedočkavých družiček (Rose Byrne, Melissa McCarthy, Wendi McLendon-Covey a Ellie Kemper) a společně se vrhají do svatebních příprav, během kterých ale nic nevychází podle plánu. (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (545)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Appatow je prostě koumák. Když už vidí, že mu ty jeho přisprostlé komedie nesolej tolik jako dřív, tak prostě jenom přehodí výhybku na opačné pohlaví. A ono to opravdu funguje, i když je to vlastně pořád ten samý Appatow. Pořád se nadává, je zde plno humorných scén a výborně napsané a zahrané postavy. Celý to navíc, i přes tradičně přepálenou appatowskou stopáž, slušně uteče a až na pár chvil, kdy se humor již pohyboval za hranicí vkusu (většinou scény s Melissou McCarthy) jsem se celou dobu velice příjemně bavil. A Chris O´Dowd hodně potěšil. 70% ()

Jhershaw 

všechny recenze uživatele

Po většině ohlasů a oscarových nominacích jsem to čekal lepší, na druhou stranu mi to nepřišlo tak strašné, jak někteří varují. Ano, humor je místy over the top až k fekálnosti, celkově to je moc dlouhé a postavy někdy lezou na nervy, nicméně hlavní pozitivum vidím v Kristen Wiig a její sympatické postavě. 70 % ()

Reklama

Jossie 

všechny recenze uživatele

Bridesmaids je takový ženský Hangover. Bavila jsem se výborně, jen některé scény mi přišly přepísknuté (svatební salon) a občas mě mrzelo, že Annie nemá trochu víc důstojnosti a zbytečně se ztrapňuje. Zajímavé ovšem bylo, kam až tvůrci filmu dokázali dotáhnou lidské dno, na které se dá dosáhnout, protože vždycky když to vypadalo, že už hůř být nemůže, tak bylo. Policajt byl skvělý. ()

kiddo 

všechny recenze uživatele

Někde hodně, hodně hluboko v tomhle roztahaném předimenzovaném maglajzu se skrývá vcelku slušná černá 80 minutová komedie o sebelítostivém loserovi, který si nepřestane posírat život až do okamžiku svého katarzního pádu na dno, a překvapivě fajn zachycení normálního babského kamarádství, které se na plátnech ocitá jen málokdy. V současné podobě ovšem abyste tohle všechno hledali pod mikroskopem. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

V poslední době jsem sice s Apatowem moc zářné zkušenosti neměl, ale tady jako producent nezklamal. Bridesmaids stojí a padají s výkonem Kristen Wiig, která si film neuvěřitelným způsobem přivlastnila. Roli si musela bezesporu užívat. Samozřejmě pro milovníky moralitek, i tady ve scénáři je ukryto nejedno ponaučení. Film měl pro mě osobně docela velký význam, naprosto přesně jsem dokázal cítit s hlavní hrdinkou. Humor je obsažen možná v menším množství, zato je vydatný. Nejdrsnější scéna je bezkonkurečně po návštěvě brazilské restaurace. Opravdu jen pro silné povahy. Postava Megan dost nápadně připomíná jednoho bláznivého týpka z Pařby ve Vegas. V jednu chvíli jsem měl docela i obavu zda nesleduju nějaký ženský klon výše uvedené komedie. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (21)

  • Jak prozradila Kristen Wiig, První volbou názvu pro film byl Naked Boobs and Guns, tedy Nahá prsa a pistole. Ale jelikož prý "herečky nemají ani pistole a ani prsa", byl název změněn. (Patw)
  • Natáčení probíhalo v amerických státech Kalifornie, Wisconsin a Illinois. (Terva)
  • Po snímku Super Mac (2010) se jedná již o druhý film, ve kterém jednu z hlavních postav ztvárnila Kristen Wiig a zároveň se protagonistka Maya Rudolph vdává. (Brousitch)

Související novinky

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

O čem budou Krotitelky duchů?

O čem budou Krotitelky duchů?

01.01.2016

Když bych ohlášen reboot Krotitelů duchů s ženským obsazením, spousta fanoušků to nenesla moc dobře. Režie nového filmu se sice ujal Paul Feig, který sklízel ovace za Ženy sobě nebo loňského Špióna,… (více)

Seznamte se s Krotitelkami duchů

Seznamte se s Krotitelkami duchů

28.01.2015

Třetí díl Krotitelů duchů se chystal tak dlouho, až od něj studio Sony ustoupilo a raději zvolilo cestu rebootu. K tomu se rychle dostal Paul Feig, režisér úspěšných komedií Ženy sobě a Drsňačky, a… (více)

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama