Reklama

Reklama

Zakousněte se do neskutečně legrační parodie TUPÍŘI v prodloužené SKOUSNUTELNÉ verzi, která servíruje ještě větší porci nestydatého humoru a krvavě dobré legrace! Zakřiknutá Becca právě začala studovat na střední škole a už o ni usilují dva nadpřirození nápadníci: náladový upír a nesmírně zarostlý vlkodlak. Geniální autoři filmu Scary Movie uvádí komedii, u které se ani chvíli neubráníte salvám smíchu! V jedné z vedlejších rolí se představuje Ken Jeong (Pařba ve Vegas). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (585)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Pár dobrých vtípkov nezachráni film ( Team Jacob/Edward, kontrakt, gej tanečky, Jonas Brothers)? Asi nie, ale aspoň môžme vidieť rozdiel medzi kvalitnejšími a menej kvalitnejšími paródiami. Vampire Suck sa radí k prvej kategórii. __ Becca sparodovala hlavnú predstaviteľku (orig.) Twilightu tak náramne, až jej musím darovať imaginárneho Oskara. Bravo! Každopádne, mali sme tu aj horšie výtvory. Ja len vypínam mozog a nechám sa unášať na vlne viac-menej slušnej zábavy. P.S. - Znalosť predlohy povinná. ()

nirvana91 

všechny recenze uživatele

Možno Twilight a New Moon nestál za veľa, ale prečo by potom tento film mal? Sparodované to nie je bohvieako extra, moc som sa nenasmiala. Pravda, Beccine gúľanie očami malo blízko k tomu Bellinmu, ale po čase to proste začne iritovať. A Jacob s divnými pazúrikmi, chlapatou hruďou, divnými ušami a frňákom či Beccin otec, s nafukovacou Ančou? Podľa mňa sa snažili byť až moc vtipný, čím to celé dokazili. Aj keď Jacobova smečka tancujúca na Raining Man či "Black Eyed Peas" boli nice! :D To proste dali :D ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Duo specialistů na parodie Friedberg/Seltzer neodolalo svodům zparodovat jednu z nejpopulárnějších a současně nejdiskutovanějších ság poslední doby Twillight a jejich snaha nebyla marná. Tím nejlepším, co parodie Vampires Suck (Upíři jsou na hovno) nabízí, je její představitelka Jenn Proske, s kterou Kristen Stewart pojí nejen nápadná vnějšková podoba, ale hlavně její výkon, který naprosto geniálně vystihuje herectví Kristen Stewart až do těch nejtitěrnějších detailů (vlasy dávající si xkrát za ucho, nervozně těkající pohyby apod.) Ostatní herci sice nejsou špatní, ale Proskeové se nevyrovnají (její herecký partner Matt Lanter hrající Edwarda za ní zřetelně zaostával). Aby se divák obstojně bavil, musí mít tentokrát nakoukáno hlavně dvojku Twillightu, a to opravdu důkladně, protože tentokrát je veškerá pozornost zaměřena na jednotlivé scény z dvojky, z kterých se právě vytěžily ty nejlepší a nejlépe fungující gagy. Tvůrci se opřou jen do pár celebrit (Chris Brown, Lady Gaga, Black Eyed Peas nebo Jonas Brothers) a to ani nijak významně a na ostatní významné filmy z letošní sezony se sice také dostane (třeba Alenka v říši divů), ale opět je to spíš jen okrajové ohlédnutí. Pokud jste antifanouškem ságy, tak si budete libovat, protože vtipy tvůrci chrlí kulometnou kadencí a zkouší na diváka všechno, pokud se nezasměje teď, tak o minutu později ano, protože vtipy dojdou až v samotném závěru. Uteče to jako voda a v dohledné době stejně není žádná jiná parodie na obzoru. 60% ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Paráda:-) Jak já se na tuhle parodii těšil. A nezklamala mě. Kvůli ní jsem shlédnul první dva díly Twilight ságy, abych se u toho mohl lépe zasmát. Udělal jsem dobře. Děj je zparodován parádně, postavy jsou zparodovány parádně. Nejlépe je podle mě zparodován "vlkodlak" nebo chceme-li "Chivava" Jacob a jeho vlčí (psí) vlastnosti jako např. drbání hlavy, čůrání na patník, hon za kočkou, ocas atd. Jako jeden z mála mám rád parodie od těchto dvou režisérů, a přestože se tahle trochu liší od předchozích, tak se mi velice líbila. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

23.10.2010 ~ Parodie mají jakous takous šanci na úspěch ve chvíli, kdy si berou na paškál ideálně žánr nebo alespoň větší skupinu známějších filmů. Pokud je ale středobodem parodovaného vesmíru něco, co samo o sobě je v originále v podstatě parodií, nevím, čeho jsem vlastně čekal, že se mi dostane. Zřejmě jsem se nechal ukolébat informacemi o minimu amerického nevtipu, tedy méně trapného sexistického a fekálního humoru. Na zbytek jsem bohužel zapomněl. ~ Nemyslím, že je nutné nějak dlouze představovat předlohu, jde jednoduše o sérii Stmívání, upíry a vlkodlaky skrývající se mezi námi a jejich "třídní boj". Tady se celá tahle série paroduje sice alespoň trochu vtipným způsobem, stále jde ale o typicky pitomý humor (chtěl jsem napsat americký, ale raději přibrzdím). Největším problémem parodie je, když víte, že to či ono je parodií a že by to tudíž mělo vyloudit svým přitažením za vlasy vzhledem k originálu úsměv, ale pokyn k němu mozek prostě nevydá. A mohu vás ujistit, že se nejedná o neurologický problém. ~ Tahle parodie není jednoduše nijak zvlášť vtipná. Autoři se snažili, ale moc tomu nedali a na výsledku je to vidět. Zparodovány jsou naprosto všechny nejznámější části upíří romance, ale když už v předloze se muselo některým scénám přinejmenším škodolibě uculovat, tady už se jedná o čistokrevnou zbytečnou trapnost. Pokud jste tedy viděli epesní parodické snímky jako "Děsnej doják" a podobné nechutné nevtipné trapné americko-imbecilně nezábavné (ne, nemůžu se udržet) komedie, tady sice chybí nechutnost, všechno ostatní ale zůstává, takže jsme si moc nepomohli, smažeme to, zapomeneme na to a raději si počkáme na další hloupoučké příběhy trojúhelníku Belly a Sebastiána se třpytivým vocasem. Na tohle dílo kašlete, než celý tenhle film je vtipnější Bellina replika z prvního dílu v altánku o tom, že v šestnácti letech cítí, jak stárne. A takové zjištění je po zkouknutí téhle "komedie" dosti smutné. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • iPhone, ktorý Jennifer použije vo filme na zobrazenie facebookovej stránky, je osobný telefón herečky Anneliese van der Pol.
    (misterz)
  • Ve scéně, kdy Becca (Jenn Proske) sedí před domem, projede kolem ní auto s jejími spolužáky, kteří jedou na ples. V další scéně, kdy přijede autem Alice (Helena Barrett), k ní Becca nastoupí, ale jedou na ples opačným směrem než spolužáci Beccy. (Rose.Doesnow)
  • Film se natáčel v Sheverportu, v Mindenu a v Bossier City v Lousině. (rafix)

Reklama

Reklama