Reklama

Reklama

Zakousněte se do neskutečně legrační parodie TUPÍŘI v prodloužené SKOUSNUTELNÉ verzi, která servíruje ještě větší porci nestydatého humoru a krvavě dobré legrace! Zakřiknutá Becca právě začala studovat na střední škole a už o ni usilují dva nadpřirození nápadníci: náladový upír a nesmírně zarostlý vlkodlak. Geniální autoři filmu Scary Movie uvádí komedii, u které se ani chvíli neubráníte salvám smíchu! V jedné z vedlejších rolí se představuje Ken Jeong (Pařba ve Vegas). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (585)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Upřímně, kdyby mi ještě nedávno někdo řekl, že si dobrovolně seženu nejnovější film od tvůrců, kteří stojí za filmy jako Tohle je Sparta! a Disaster Movie, tak bych se mu vysmál do ksichtu s tím, že to spíše 21. 12. 2012 skončí svět. Jenže pak jsem zhlédl trailer a to mi nedalo. Je sice fakt, že parodovat něco, co samo o sobě je parodií, je docela lehké (stovky videí na YouTube jsou toho důkazem) ale i tak jsem se v některých scénách nemohl přestat smát. Beru, většina fórů byla stupidních, některé tam neměly co dělat (Lady Gaga, Gossip Girl) ale na tohle už jsem si zvykl, že tvůrci (obzvláště tihle dva) musejí do filmu nacpat co nejvíce nesouvisejících věcí. To ale nic nemění na faktu, že jsem se většinu času opravdu bavil, protože z duše nemám rád tento "fenomén". Takže ano, nadhodnocuju, ale vůbec se za to nestydím. P. S. Nerad to říkám, ale ta holka, co hrála Bellu (ehm, Beccu :-)) dokonale vystihla, co jinak schopná herečka Kristen Stewart zde předvádí… ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

O triedu nižšie ako napríklad Bulšit, ale zas o kus vyššie ako Disaster, Epic alebo Date Movie. Miera trápnosti je tiež pomerne neúnosná, ale zakaždým to zachráni nejaký dobrý gag (aj keď ho potom do kolečka opakujú). Normálne som chvíľu uvažoval nad troma hviezdičkami. Niektoré vtipy sú totiž naozaj dosť vtipné (hlavne segway bol super). A keď už nič, aspoň na tom krásne vidieť, jak moc zlý bol Twilight film. ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Perfektní parodie, většinu času jsem brečela smíchy, ale je pravda že některé narážky (převážně hodně těch se sexuálním námětem) byly až moc přehnané a ne vtipné. Jinak, jak se tady píše, aby si to člověk náležitě užil, musí vidět alespoň první dva díly Twilight, pokud někdo viděl doposud všechny, tak to má ještě lepší:) Nejlepší gag? Jacob jako čivava, Black eyed peas a další a další...na druhou stranu ty naprosto antizábavné jsou například, když otec učí Beccu sebeobraně, nebo jsem mírně nepochopila pozdější scény s jejími spolužáky. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Musím udělit hodnocení vyšší, než jsem uštědřila předloze, s mírným hlodáním svědomí, že Tupírům snad ještě křivdím, neboť oproti Twilightu (za předpokladu, že jste měli tu čest) šlo o veselí chtěné a hvězdu navíc by zasloužil sám slovenský název Sajrajt sága, ten vystihuje obé... Škodolibě jsem se bavila. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Sledovat parodii na Twilight je jako zvracet žaludeční šťávy do záchodové mísy, která se snaží vykládat vtipy, nicméně od dua Friedberg, Seltzer jsem viděl i trapnější počiny a vlastně si ti dva zaslouží poděkování, protože ve světle jejich opusu se ona slavná sací červená knihovna potopila do ještě hlubší žumpy. Trvám však na tom, že současný boom metrosexuálního pseudoupírství by si zasloužil ztrestat mnohem důsledněji.. A jen tak mimochodem, Jenn Proske, co se vzhledu i herectví týká, strčí tu osobní spermobanku…, pardon, chtěl jsem říct krevní banku, Edwarda Cullena Patyzóna hravě do kapsy.. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • Film se natáčel v Sheverportu, v Mindenu a v Bossier City v Lousině. (rafix)
  • iPhone, ktorý Jennifer použije vo filme na zobrazenie facebookovej stránky, je osobný telefón herečky Anneliese van der Pol.
    (misterz)
  • Ve scéně, kde na Beccu (Jenn Proske) zaútočí skupinka tří zlých upírů a Becce bylo řečeno, aby je postříkala sprejem, tak to udělá ale oni unhou, avšak sprej vystříkne do očí dívce, co má napsané na triku „Buffy“, což je odkaz na seriál Buffy, přemožitelka upírů (od r. 1997). (Varan)

Reklama

Reklama