Reklama

Reklama

Zakousněte se do neskutečně legrační parodie TUPÍŘI v prodloužené SKOUSNUTELNÉ verzi, která servíruje ještě větší porci nestydatého humoru a krvavě dobré legrace! Zakřiknutá Becca právě začala studovat na střední škole a už o ni usilují dva nadpřirození nápadníci: náladový upír a nesmírně zarostlý vlkodlak. Geniální autoři filmu Scary Movie uvádí komedii, u které se ani chvíli neubráníte salvám smíchu! V jedné z vedlejších rolí se představuje Ken Jeong (Pařba ve Vegas). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (585)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Já jsem se už od puberty cítil trochu jiný." Když jsem si to pouštěl, ani jsem nevěděl, že to mají na svědomí ti dva "parodičtí" patlalové. Snad proto se mi prvních cca 20 minut zdálo, že to je docela fajn parodie. Jenže pak se humor někam vytratil a zbylo jen klasické Stmívání. Které je vlastně parodické samo o sobě a dělat parodii parodie se zrovna nevyplácí. Obzvláště, když jste schopni vyplodit jen cca 5 humorných scének, které pořád dokola opakujete v každé své parodii, což už je jakousi obchodní značkou dua Friedberg & Seltzer. Ale Arielle Kebbel potěšila, škoda, že dostala tak málo prostoru. ()

Kryton odpad!

všechny recenze uživatele

Parodie naprosté modní blbiny nedopadne jinak než: OPDAD! Co také čekat od dua neumětělů. Nevím jak může být někomu zábavné sledovat nezábavnou frašku, kde nejen není žádný slušný gag, ale i herci by ho ani neuměli zahrát. Tohle jen utrhne x melounů díky známé předloze. Jedno však musím uznat > byl to větší horor sledovat než původní Stmívání apod. růžové upíry. NEDOPORUČUJI! ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Parodie tohoto typu rád nemám. Ale jelikož mi jeden známý tento snímek doporučil, zkusil jsem ho. A jsem velmi mile překvapen. Začátek byl vyloženě geniální. Plný velmi vtipných narážek, které jsem musel až místy vydejchávat a hlavně neskutečně skvělě zparodizovaná postava Belly, resp. Kristen Stewart v podání Jenn Proske. Nejenže je Kristen vzhledově docela podobná, ale tu její gestikulaci a mimiku vystihla NAPROSTO přesně! V první polovině filmu se najde opravdu hromada povedených fóru, které o to víc vynikly, protože jsem celou Twilight sérii viděl teprv nedávno. Druhá půlka filmu už byla obsahově slabší, ale stále to byla zábava. Vampires Suck nemá žádné velké ambice. Snaží se pobavit a to se mu rozhodně daří. A Jenn budu fandit, herecký talent tam vidět je... Slabší 4* ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Žádný příběh a ten kdo neviděl Twilight, těžko může pochopit. Spoustu povedený narážek u kterých jsem se skvěle pobavil. Děj není sice nejlepší, ale je chycen v celku slušně. Vampires Suck je parodie a ty jsou od toho, aby se člověk zasmál a to se povedlo. Oba režiséry se s filmem poprali dobře a když říkám dobře myslím 5/10 = 55% ()

predators 

všechny recenze uživatele

Nehorázná kravina, ale kupodivu záživnější, než byl 2. díl Twilightu. Oceňuji především to, s jakou pečlivostí byly okopírovány postavy a jejich chování a taky to, že se autoři se svými vtípky trefili do těch situací, které byly k smíchu už v originále. Každopádně mám pocit, že parodiím je dávno odzvoněno. 30% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • Film se natáčel v Sheverportu, v Mindenu a v Bossier City v Lousině. (rafix)
  • iPhone, ktorý Jennifer použije vo filme na zobrazenie facebookovej stránky, je osobný telefón herečky Anneliese van der Pol.
    (misterz)
  • Ve scéně, kdy Becca (Jenn Proske) sedí před domem, projede kolem ní auto s jejími spolužáky, kteří jedou na ples. V další scéně, kdy přijede autem Alice (Helena Barrett), k ní Becca nastoupí, ale jedou na ples opačným směrem než spolužáci Beccy. (Rose.Doesnow)

Reklama

Reklama