Reklama

Reklama

Zakousněte se do neskutečně legrační parodie TUPÍŘI v prodloužené SKOUSNUTELNÉ verzi, která servíruje ještě větší porci nestydatého humoru a krvavě dobré legrace! Zakřiknutá Becca právě začala studovat na střední škole a už o ni usilují dva nadpřirození nápadníci: náladový upír a nesmírně zarostlý vlkodlak. Geniální autoři filmu Scary Movie uvádí komedii, u které se ani chvíli neubráníte salvám smíchu! V jedné z vedlejších rolí se představuje Ken Jeong (Pařba ve Vegas). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (585)

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Jsem sice fanouskem Twilight, ale nevadilo by mi trochu ho zesmesnit... ale tady byla vetsina napadu az za hranici dobreho vkusu (namatkou Jacobova chlupata hrud se spoustou bradavek, Edwardovo pozadi, prohozeni stropem, priserni Zolturiovi, kluby fanynek atd.). Nektere (jako segway) se ale povedly. A musim uznat, ze herce vybrali celkem dobre (zvlast ustredni duo). Ano, zasmala jsem se, ale ne, znovu uz to nikdy videt nemusim. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Další z řady parodií táhnoucí se americkým filmovým průmyslem. Opět stejný typ humoru, opět stejné otřepané vtipy a další co jsme již viděli mnohokrát. Jediné, čím může tahleta lahůdka nadchnout je fakt, že se v ní nachází pár povedených vtipů a paroduje sérii filmů podobných kvalit když vezmeme v úvahu poměry áčkového filmu. ()

Reklama

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Kdo se bojí, tomu stojí (vlasy) aneb za časů, od kdy již patizón nebyl jen pěkně hnusná dekorativní zelenina... Ono se říká, že když si člověk chce opravdu užít parodii, měl by většinu parodovaných filmů znát. To ovšem neplatí pro (pa)tvorbu dvojice neunavných žánrových onanistů Seltzer & Friedberg, kterým je šumafuk, jestli původní filmy znáte nebo ne, protože nějaký děj je tu až na posledním místě, přidušený a utopený ve skečích šroubovaných do maximální absurdity. Vampires Suck je pudrem na opruzená chlapská EGA, coby důsledek nejdelší reklamy na gely zvaný Twilight, který se sice zuby nehty snaží přiživit na senza-prima-kůl stylové vlně kolem zmíněné "tupérské" série, ale s podstatou parodie nemá podle mě nic společného. Všehovšudy dva úderný gagy, jedna maximálně přitažlivá Jenn Proske a snaha o jakýsi "příběh" toliko bolavá, jak skříplý varlata v kamaších. Největší plus tak pro mě obstarává využití skladby "If I Was Your Vampire" od Marilyna Mansona (z elegantně temné desky "Eat Me, Drink Me") při závěrečných titulcích. [final rate: 25%] ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Sledovat parodii na Twilight je jako zvracet žaludeční šťávy do záchodové mísy, která se snaží vykládat vtipy, nicméně od dua Friedberg, Seltzer jsem viděl i trapnější počiny a vlastně si ti dva zaslouží poděkování, protože ve světle jejich opusu se ona slavná sací červená knihovna potopila do ještě hlubší žumpy. Trvám však na tom, že současný boom metrosexuálního pseudoupírství by si zasloužil ztrestat mnohem důsledněji.. A jen tak mimochodem, Jenn Proske, co se vzhledu i herectví týká, strčí tu osobní spermobanku…, pardon, chtěl jsem říct krevní banku, Edwarda Cullena Patyzóna hravě do kapsy.. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na pořádnou porci zábavy, která si bude utahovat z tématu. Místo toho jsem se dočkal bezradné nudy, která se s každou další minutou stává otravnější. I když se občas nějaký fórek povede, je beznadějně utopen pod nánosem ubíjející nudy a otravné doslovnosti, která parodii v podstatě brání pořádně se do originálu zakousnout a vytěžit z něj cokoli co by rozesmálo. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kde na Beccu (Jenn Proske) zaútočí skupinka tří zlých upírů a Becce bylo řečeno, aby je postříkala sprejem, tak to udělá ale oni unhou, avšak sprej vystříkne do očí dívce, co má napsané na triku „Buffy“, což je odkaz na seriál Buffy, přemožitelka upírů (od r. 1997). (Varan)
  • iPhone, ktorý Jennifer použije vo filme na zobrazenie facebookovej stránky, je osobný telefón herečky Anneliese van der Pol.
    (misterz)
  • Ve scéně, kdy Becca (Jenn Proske) sedí před domem, projede kolem ní auto s jejími spolužáky, kteří jedou na ples. V další scéně, kdy přijede autem Alice (Helena Barrett), k ní Becca nastoupí, ale jedou na ples opačným směrem než spolužáci Beccy. (Rose.Doesnow)

Reklama

Reklama