Reklama

Reklama

Zakousněte se do neskutečně legrační parodie TUPÍŘI v prodloužené SKOUSNUTELNÉ verzi, která servíruje ještě větší porci nestydatého humoru a krvavě dobré legrace! Zakřiknutá Becca právě začala studovat na střední škole a už o ni usilují dva nadpřirození nápadníci: náladový upír a nesmírně zarostlý vlkodlak. Geniální autoři filmu Scary Movie uvádí komedii, u které se ani chvíli neubráníte salvám smíchu! V jedné z vedlejších rolí se představuje Ken Jeong (Pařba ve Vegas). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (585)

novoten 

všechny recenze uživatele

Vlkodlačí humor, Black Eyed Peas nebo objednávka číny fajn, ale tím bohužel končíme. Problémem upíří parodie překvapivě není to, že by byla až tak nechutná nebo strašná, spíš jen nudná. Naštěstí se stopáž pořád drží sotva na hranici adekvátní pro celovečerní film a fekální humor byl prakticky vymýcen. Druhá hvězda tak přistála jen za relativní neškodnost, protože pocit, že tenhle scénář byl napsán za odpoledne a že do Twilight se dá strefovat o poznání snadněji, zůstává až příliš výrazný. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

O triedu nižšie ako napríklad Bulšit, ale zas o kus vyššie ako Disaster, Epic alebo Date Movie. Miera trápnosti je tiež pomerne neúnosná, ale zakaždým to zachráni nejaký dobrý gag (aj keď ho potom do kolečka opakujú). Normálne som chvíľu uvažoval nad troma hviezdičkami. Niektoré vtipy sú totiž naozaj dosť vtipné (hlavne segway bol super). A keď už nič, aspoň na tom krásne vidieť, jak moc zlý bol Twilight film. ()

Reklama

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Najznesiteľnejšia paródia dua Friedberg/Seltzer? Možno, ale o skutočnej kvalite sa naisto hovoriť nedá. To by totiž niekto musel vymeniť toto neschopné režisérske a scenáristické duo, ktorých tradičný primitívny humor zabíja aj tie slušne vypointované narážky. Len úmysel parodovať silne kontroverznú upírsku ságu sám o sebe nie je plus, a to by si mohli jej zarytí odporcovia uvedomiť. S lepším vkusom to totiž akosi neladí. 30% ()

playboxguest odpad!

všechny recenze uživatele

Předem přiznávám, že z hlouby duše nesnáším výsměch upírským filmům zvaný Twilight saga a dodnes jsem nedokázala jedničku dokoukat do konce, jelikož už pětiminutové sledování u mě vyvolává vedlejší účinky jako ospalost, pálení žáhy, silnou nevolnost... Tak si říkám, proč jsem se propůjčila tomuhle, když vím, co ve mě vyvolává jen zmínka o čemkoli v souvislosti s Twilight? Že bych očekávala náležité parodické sepsutí a výsměch celému tomu rádoby hitu? Že bych očekávala, že Vampires suck bude hit u mě? Každopádně ať jsem si myslela cokoli, budiž vynesen verdikt. Omyl na mé straně. Ačkoli jsem vydržela skoro dokonce, asi že jsem byla unavená a to kývnu na mnohé, zažívala jsem u toho stejné pocity jako u originálu, ani chvíli se mi to nelíbilo, ani chvíli jsem se nebavila, celou dobu mi bylo trapně, že na to vůbec koukám. Jablko nepadá holt daleko od stromu. Už Twilight je samo osobě výsměch a parodie, jak chtěli tedy tvůrci tohohle díla parodovat, co už parodií jest? Parodie na parodii? Bullshit! Když amíci dělají totéž... je to totéž. Tohle není parodie, tohle je remake!!! Asi nejrychleji natočený v historii filmu. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Christopher Lennertz: 1. My Panties - Magicwandos [2:05] ,2. Succubus Baby - Magicwandos [3:06] ,3. Believe Nothing - The DeeKompressors [2:21] ,4. Late Night Superstar - Revival Chiefs [2:37] ,5. Are We On - Killdeer [3:38] ,6. I Miss You - Arlaner [2:12] ,7. Hey Eddie - Barnetta [0:30] ,8. It's Raining Men - Kelly Kass [4:04] ,9. My First Wish - Miss Eighty 6 [2:54] ,10. She's Going Down - Ali Dee [2:14] ,11. All the Way Up - Alana D [3:30] ,12. On Fire - Classic [2:02] ,13. The Hustle - The 26th Street Boyz [4:05] ,14. If I Was Your Vampire - Grecia Godliss [4:31] ,15. Wango Tango - Danielle Barbe [3:16] ,16. There I Stand - Madlife [3:53], ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • V scéne, kde Beccin (Jenn Proske) otec je na gauči XXL zmrzlinu, sa pozerá na film Mucha (1958) (Melios)
  • Ve scéně, kde na Beccu (Jenn Proske) zaútočí skupinka tří zlých upírů a Becce bylo řečeno, aby je postříkala sprejem, tak to udělá ale oni unhou, avšak sprej vystříkne do očí dívce, co má napsané na triku „Buffy“, což je odkaz na seriál Buffy, přemožitelka upírů (od r. 1997). (Varan)

Reklama

Reklama