Reklama

Reklama

Zakousněte se do neskutečně legrační parodie TUPÍŘI v prodloužené SKOUSNUTELNÉ verzi, která servíruje ještě větší porci nestydatého humoru a krvavě dobré legrace! Zakřiknutá Becca právě začala studovat na střední škole a už o ni usilují dva nadpřirození nápadníci: náladový upír a nesmírně zarostlý vlkodlak. Geniální autoři filmu Scary Movie uvádí komedii, u které se ani chvíli neubráníte salvám smíchu! V jedné z vedlejších rolí se představuje Ken Jeong (Pařba ve Vegas). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (585)

misterz 

všechny recenze uživatele

Tu je ťažko niečo komentovať. Je to iba zlepenec nepodarených divadelných scénok s častými pokusmi o humor čo sa ale väčšinou nedarí, pretože takmer každý pokus o vtip vyznieva do trápnosti a debility. Ale aby som bol spravodlivý, možno dvakrát sa niečo zadarilo, takže pokiaľ nemáte doma kľud a pohodu na nejaký seriózny film, prípadne máte veľa domácich prác alebo sa hráte s deťmi, tak tento sajrajt je správna voľba ako kulisa k týmto činnostiam. 15/100 ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Musím udělit hodnocení vyšší, než jsem uštědřila předloze, s mírným hlodáním svědomí, že Tupírům snad ještě křivdím, neboť oproti Twilightu (za předpokladu, že jste měli tu čest) šlo o veselí chtěné a hvězdu navíc by zasloužil sám slovenský název Sajrajt sága, ten vystihuje obé... Škodolibě jsem se bavila. ()

Reklama

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Dělat si srandu z Twilightu není žádné umění. Přiznávám, že se řadím spíš k fanouškům téhle ságy, ale je faktem, že zfilmování druhého dílu byla sama o sobě parodie. Takže předvést něco takového znovu jen v přehnanějším, nechutnějším a šílenějším hávu skutečně není nic, co by si zasloužilo aplaus. Pár scén bylo sice povedených (upírské cereálie, Black Eyed Peas, aj.), ale většina bohužel byla založena jen na nějakých nechuťárnách typu utržená ruka, utržený knír, atd. A co je nechutné, není vtipné. Ani scény typu narážení do něčeho nebo prolétnutí stropem nepovažuju za něco, co by mělo dělat parodii vtipnou (kdy už se tvůrci poučí? Vtipnost nárazu se hodí tak akorát do programů typu Tom a Jerry). Celé to budí dojem, že to bylo splácané jen kvůli výtěžku z dnešního "trapného" fenoménu upírů, bohužel však bez pořádné snahy. Kdyby se do toho tvůrci skutečně dali a vytvořili více originálních vtipných scén, mohla to být docela povedená parodie, takhle mi ale přijde naprosto zbytečná. Některým lidem určitě k zasmání bohatě stačí Twilight saga sama o sobě.~(1,8)~ ()

playboxguest odpad!

všechny recenze uživatele

Předem přiznávám, že z hlouby duše nesnáším výsměch upírským filmům zvaný Twilight saga a dodnes jsem nedokázala jedničku dokoukat do konce, jelikož už pětiminutové sledování u mě vyvolává vedlejší účinky jako ospalost, pálení žáhy, silnou nevolnost... Tak si říkám, proč jsem se propůjčila tomuhle, když vím, co ve mě vyvolává jen zmínka o čemkoli v souvislosti s Twilight? Že bych očekávala náležité parodické sepsutí a výsměch celému tomu rádoby hitu? Že bych očekávala, že Vampires suck bude hit u mě? Každopádně ať jsem si myslela cokoli, budiž vynesen verdikt. Omyl na mé straně. Ačkoli jsem vydržela skoro dokonce, asi že jsem byla unavená a to kývnu na mnohé, zažívala jsem u toho stejné pocity jako u originálu, ani chvíli se mi to nelíbilo, ani chvíli jsem se nebavila, celou dobu mi bylo trapně, že na to vůbec koukám. Jablko nepadá holt daleko od stromu. Už Twilight je samo osobě výsměch a parodie, jak chtěli tedy tvůrci tohohle díla parodovat, co už parodií jest? Parodie na parodii? Bullshit! Když amíci dělají totéž... je to totéž. Tohle není parodie, tohle je remake!!! Asi nejrychleji natočený v historii filmu. ()

teutates odpad!

všechny recenze uživatele

Fuuuuck... to čo bolo... ty vole to je mazec... Twilight sám o sebe absolutne nepotrebuje ozaj žiadnu parody... toto bolo hrozné umocnené minimálne na piatu a ozaj nechápem ako sa to vôbec mohlo dostať na net... aaa ak som niekedy písal, že tzv. "stráta života"... určite to nemalo takýto dôraz ako tuna. -10/10 Úplne v pi*i ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • iPhone, ktorý Jennifer použije vo filme na zobrazenie facebookovej stránky, je osobný telefón herečky Anneliese van der Pol.
    (misterz)
  • Ve scéně, kdy Becca (Jenn Proske) sedí před domem, projede kolem ní auto s jejími spolužáky, kteří jedou na ples. V další scéně, kdy přijede autem Alice (Helena Barrett), k ní Becca nastoupí, ale jedou na ples opačným směrem než spolužáci Beccy. (Rose.Doesnow)
  • Ve scéně, kde na Beccu (Jenn Proske) zaútočí skupinka tří zlých upírů a Becce bylo řečeno, aby je postříkala sprejem, tak to udělá ale oni unhou, avšak sprej vystříkne do očí dívce, co má napsané na triku „Buffy“, což je odkaz na seriál Buffy, přemožitelka upírů (od r. 1997). (Varan)

Reklama

Reklama