Reklama

Reklama

Zakousněte se do neskutečně legrační parodie TUPÍŘI v prodloužené SKOUSNUTELNÉ verzi, která servíruje ještě větší porci nestydatého humoru a krvavě dobré legrace! Zakřiknutá Becca právě začala studovat na střední škole a už o ni usilují dva nadpřirození nápadníci: náladový upír a nesmírně zarostlý vlkodlak. Geniální autoři filmu Scary Movie uvádí komedii, u které se ani chvíli neubráníte salvám smíchu! V jedné z vedlejších rolí se představuje Ken Jeong (Pařba ve Vegas). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (585)

Popluh 

všechny recenze uživatele

Úvod na hranici geniality, za polovinou už se ale Vampires Suck značně rozmělní. I tak ale jako celek nabízí neskutečnou porci zabijáckých gagů, neskutečně hrající "Kristen", která snad musela dva roky se Stewart žít protože její miniku, gesta i hlas napodobila takřka dokonale. Když navíc duo Friedberg & Seltzer přihodí Supermassive Black hole, kterou navíc uvede zabijácký vtípek, nemůžu jinak. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Parodie tohoto typu rád nemám. Ale jelikož mi jeden známý tento snímek doporučil, zkusil jsem ho. A jsem velmi mile překvapen. Začátek byl vyloženě geniální. Plný velmi vtipných narážek, které jsem musel až místy vydejchávat a hlavně neskutečně skvělě zparodizovaná postava Belly, resp. Kristen Stewart v podání Jenn Proske. Nejenže je Kristen vzhledově docela podobná, ale tu její gestikulaci a mimiku vystihla NAPROSTO přesně! V první polovině filmu se najde opravdu hromada povedených fóru, které o to víc vynikly, protože jsem celou Twilight sérii viděl teprv nedávno. Druhá půlka filmu už byla obsahově slabší, ale stále to byla zábava. Vampires Suck nemá žádné velké ambice. Snaží se pobavit a to se mu rozhodně daří. A Jenn budu fandit, herecký talent tam vidět je... Slabší 4* ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Duo specialistů na parodie Friedberg/Seltzer neodolalo svodům zparodovat jednu z nejpopulárnějších a současně nejdiskutovanějších ság poslední doby Twillight a jejich snaha nebyla marná. Tím nejlepším, co parodie Vampires Suck (Upíři jsou na hovno) nabízí, je její představitelka Jenn Proske, s kterou Kristen Stewart pojí nejen nápadná vnějšková podoba, ale hlavně její výkon, který naprosto geniálně vystihuje herectví Kristen Stewart až do těch nejtitěrnějších detailů (vlasy dávající si xkrát za ucho, nervozně těkající pohyby apod.) Ostatní herci sice nejsou špatní, ale Proskeové se nevyrovnají (její herecký partner Matt Lanter hrající Edwarda za ní zřetelně zaostával). Aby se divák obstojně bavil, musí mít tentokrát nakoukáno hlavně dvojku Twillightu, a to opravdu důkladně, protože tentokrát je veškerá pozornost zaměřena na jednotlivé scény z dvojky, z kterých se právě vytěžily ty nejlepší a nejlépe fungující gagy. Tvůrci se opřou jen do pár celebrit (Chris Brown, Lady Gaga, Black Eyed Peas nebo Jonas Brothers) a to ani nijak významně a na ostatní významné filmy z letošní sezony se sice také dostane (třeba Alenka v říši divů), ale opět je to spíš jen okrajové ohlédnutí. Pokud jste antifanouškem ságy, tak si budete libovat, protože vtipy tvůrci chrlí kulometnou kadencí a zkouší na diváka všechno, pokud se nezasměje teď, tak o minutu později ano, protože vtipy dojdou až v samotném závěru. Uteče to jako voda a v dohledné době stejně není žádná jiná parodie na obzoru. 60% ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Ono není vůbec těžké dělat si ze série Twilight srandu a popravdě mě vůbec nepřekvapilo, že se tvůrčí duo Friedberg/Seltzer, které stojí za těmi nejohavnějšími parodiemi, pustilo právě do zesměšňování jednoho z největších filmových fenoménů naší doby (bohužel…). Překvapilo mě naopak to, že se v této parodii najde i několik povedených gagů (!). Celkem dobrý dojem, které ony gagy budí, je však spolehlivě pokažen kvantitativně nesrovnatelně vyšším množstvím vtipů trapných až otřesných…a ve své podstatě pak především nevtipných. Z tohoto filmu by se dal sestříhat celkem snesitelný pětiminutový kraťas, ale dívat se na takové zvěrstvo více než hodinu je opravdu o zdraví. P.S.: Znalost parodované série Twilight je samozřejmě povinností, v opačném případě jsou následky sledování Vampires Suck přímo katastrofální. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Vlkodlačí humor, Black Eyed Peas nebo objednávka číny fajn, ale tím bohužel končíme. Problémem upíří parodie překvapivě není to, že by byla až tak nechutná nebo strašná, spíš jen nudná. Naštěstí se stopáž pořád drží sotva na hranici adekvátní pro celovečerní film a fekální humor byl prakticky vymýcen. Druhá hvězda tak přistála jen za relativní neškodnost, protože pocit, že tenhle scénář byl napsán za odpoledne a že do Twilight se dá strefovat o poznání snadněji, zůstává až příliš výrazný. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy Becca (Jenn Proske) sedí před domem, projede kolem ní auto s jejími spolužáky, kteří jedou na ples. V další scéně, kdy přijede autem Alice (Helena Barrett), k ní Becca nastoupí, ale jedou na ples opačným směrem než spolužáci Beccy. (Rose.Doesnow)
  • Film se natáčel v Sheverportu, v Mindenu a v Bossier City v Lousině. (rafix)

Reklama

Reklama