Reklama

Reklama

Zakousněte se do neskutečně legrační parodie TUPÍŘI v prodloužené SKOUSNUTELNÉ verzi, která servíruje ještě větší porci nestydatého humoru a krvavě dobré legrace! Zakřiknutá Becca právě začala studovat na střední škole a už o ni usilují dva nadpřirození nápadníci: náladový upír a nesmírně zarostlý vlkodlak. Geniální autoři filmu Scary Movie uvádí komedii, u které se ani chvíli neubráníte salvám smíchu! V jedné z vedlejších rolí se představuje Ken Jeong (Pařba ve Vegas). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (585)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tvurci si tady trosku podrazej nohy, ono totiz jak chcete delat parodii na film, kterej ackoliv se bere vazne, tak sam o sobe vypada jak parodie. Tohle tak ve vysledku nektery sceny ze Stmivani, Novyho mesice a mozna i Zatmeni v podstate nijak nemeni a nejaka dobytkarna je tu tak jen obcas. Nicmene musi se tvurcum pricist k dobru, ze tady nedojde na zadny telesny tekutiny a podobne. Dalsi klad jsou herci, ktery sice absolutne neumi hrat, ale hlavni dvojka si naprosto dokonale tema gestama dela prdel ze svejch predobrazu Stewart a Pattinsona. Jinak k tomu neni moc co dodat, typicka sracka parodie, jakejch je posledni dobou spousta, ale sem tam se u toho clovek zasmeje a je to rozhodne zabavnejsi nez Stmivani. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Žádný příběh a ten kdo neviděl Twilight, těžko může pochopit. Spoustu povedený narážek u kterých jsem se skvěle pobavil. Děj není sice nejlepší, ale je chycen v celku slušně. Vampires Suck je parodie a ty jsou od toho, aby se člověk zasmál a to se povedlo. Oba režiséry se s filmem poprali dobře a když říkám dobře myslím 5/10 = 55% ()

Reklama

Bloody13 odpad!

všechny recenze uživatele

Sračka, která bolí vážně až do konce. Nemám rád třpytící se upírky, Stmívání jsem taky neviděl, a proto si ani nedokážu vzpomenout, jaká vyšší síla mě donutila si tohle pustit. Film si sice dělá prdel z celé série Twillight, ale naprosto infantilnim způsobem, žádná scéna se nedá označit za povedenou, a už vůbec ne vtipnou. A pokud se tu tvůrci POKUSILI PARODOVAT i něco jinýho než jenom tuhle samo o sobě směšnou ságu, museli to v dané situaci někomu napsat na kozama vyplněný triko, aby to sadomasochistickej divák vůbec pochopil. Od podobných parodií si dám zase na dlouhou dobu pauzu. Dobře mi tak. ()

Popluh 

všechny recenze uživatele

Úvod na hranici geniality, za polovinou už se ale Vampires Suck značně rozmělní. I tak ale jako celek nabízí neskutečnou porci zabijáckých gagů, neskutečně hrající "Kristen", která snad musela dva roky se Stewart žít protože její miniku, gesta i hlas napodobila takřka dokonale. Když navíc duo Friedberg & Seltzer přihodí Supermassive Black hole, kterou navíc uvede zabijácký vtípek, nemůžu jinak. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Nehorázná kravina, ale kupodivu záživnější, než byl 2. díl Twilightu. Oceňuji především to, s jakou pečlivostí byly okopírovány postavy a jejich chování a taky to, že se autoři se svými vtípky trefili do těch situací, které byly k smíchu už v originále. Každopádně mám pocit, že parodiím je dávno odzvoněno. 30% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kde na Beccu (Jenn Proske) zaútočí skupinka tří zlých upírů a Becce bylo řečeno, aby je postříkala sprejem, tak to udělá ale oni unhou, avšak sprej vystříkne do očí dívce, co má napsané na triku „Buffy“, což je odkaz na seriál Buffy, přemožitelka upírů (od r. 1997). (Varan)
  • V scéne, kde Beccin (Jenn Proske) otec je na gauči XXL zmrzlinu, sa pozerá na film Mucha (1958) (Melios)
  • iPhone, ktorý Jennifer použije vo filme na zobrazenie facebookovej stránky, je osobný telefón herečky Anneliese van der Pol.
    (misterz)

Reklama

Reklama