Reklama

Reklama

Zakousněte se do neskutečně legrační parodie TUPÍŘI v prodloužené SKOUSNUTELNÉ verzi, která servíruje ještě větší porci nestydatého humoru a krvavě dobré legrace! Zakřiknutá Becca právě začala studovat na střední škole a už o ni usilují dva nadpřirození nápadníci: náladový upír a nesmírně zarostlý vlkodlak. Geniální autoři filmu Scary Movie uvádí komedii, u které se ani chvíli neubráníte salvám smíchu! V jedné z vedlejších rolí se představuje Ken Jeong (Pařba ve Vegas). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (585)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Nesměl bych vidět oba parodované filmy Twilight ságy. Nesměl bych vidět 3., dosud asi nejlepší (taky kvůli režisérovi) film ze série. Nesměl bych vidět Stmívání a Nový Měsíc v edici Rifftrax. Nesměl bych vidět parodii Twilight vs. Buffy. Nesměl bych vidět posledních pár let internet. Nesměl bych vidět Zombieland. Nesměl bych vidět Úsvit Mrtvých. Nesměl bych vidět trailer na tento film. Teprve a jedině tehdy bych se u tohoto filmu skvěle bavil. Nejkvalitnější vtipy byly vystříleny v traileru, celkově filmu (bohužel) jasně dominují ty trapné a nudné vtipy (jako vždy). Fandové jednoduchého humoru a fandové ságy Twilight, či případně někteří, kteří tyto vlastnosti sdílí, si přijdou na své. U mě špatný. ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Ono není vůbec těžké dělat si ze série Twilight srandu a popravdě mě vůbec nepřekvapilo, že se tvůrčí duo Friedberg/Seltzer, které stojí za těmi nejohavnějšími parodiemi, pustilo právě do zesměšňování jednoho z největších filmových fenoménů naší doby (bohužel…). Překvapilo mě naopak to, že se v této parodii najde i několik povedených gagů (!). Celkem dobrý dojem, které ony gagy budí, je však spolehlivě pokažen kvantitativně nesrovnatelně vyšším množstvím vtipů trapných až otřesných…a ve své podstatě pak především nevtipných. Z tohoto filmu by se dal sestříhat celkem snesitelný pětiminutový kraťas, ale dívat se na takové zvěrstvo více než hodinu je opravdu o zdraví. P.S.: Znalost parodované série Twilight je samozřejmě povinností, v opačném případě jsou následky sledování Vampires Suck přímo katastrofální. ()

Reklama

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Ale jo 2 hvězdy - 2x jsem se velice dobře pobavila.. v celku je to však hloupost, s trapnými hereckými "výkony". Mám ráda parodie, kdy je směšné to, že se stane něco nečekaného v jinak známém prostředí. Ale druhá půlka filmu mi připadala jako házení špíny a zbytečné zesměšňování něčí skutečné práce. To mi dost nesedí. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Musím udělit hodnocení vyšší, než jsem uštědřila předloze, s mírným hlodáním svědomí, že Tupírům snad ještě křivdím, neboť oproti Twilightu (za předpokladu, že jste měli tu čest) šlo o veselí chtěné a hvězdu navíc by zasloužil sám slovenský název Sajrajt sága, ten vystihuje obé... Škodolibě jsem se bavila. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Jason Friedberg, Aaron Seltzer | Hudba: Christopher Lennertz | Produkcia: Peter Safran | Distribúcia: 20th Centurty Fox | Štúdio: Regency Enterprises | Rozpočet: 20 miliónov $ | Tržby: 80,727,019 $ || Veľmi podarená a trafná komédia na ešte väčšiu komédiu zvanú Twilight. Len vypnúť kolieska, zo začiatku sa dobre baviť a ku koncu zaspať. V hore uvedených nárokoch na jedničku. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy Becca (Jenn Proske) sedí před domem, projede kolem ní auto s jejími spolužáky, kteří jedou na ples. V další scéně, kdy přijede autem Alice (Helena Barrett), k ní Becca nastoupí, ale jedou na ples opačným směrem než spolužáci Beccy. (Rose.Doesnow)
  • Ve scéně, kde na Beccu (Jenn Proske) zaútočí skupinka tří zlých upírů a Becce bylo řečeno, aby je postříkala sprejem, tak to udělá ale oni unhou, avšak sprej vystříkne do očí dívce, co má napsané na triku „Buffy“, což je odkaz na seriál Buffy, přemožitelka upírů (od r. 1997). (Varan)

Reklama

Reklama