Reklama

Reklama

Zakousněte se do neskutečně legrační parodie TUPÍŘI v prodloužené SKOUSNUTELNÉ verzi, která servíruje ještě větší porci nestydatého humoru a krvavě dobré legrace! Zakřiknutá Becca právě začala studovat na střední škole a už o ni usilují dva nadpřirození nápadníci: náladový upír a nesmírně zarostlý vlkodlak. Geniální autoři filmu Scary Movie uvádí komedii, u které se ani chvíli neubráníte salvám smíchu! V jedné z vedlejších rolí se představuje Ken Jeong (Pařba ve Vegas). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (585)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Po delší době trochu snesitelná parodie, jejíž tvůrci si tentokrát vzali na mušku teenagerovský fenomén (ne pro každého) Twilight a pořádně se vyřádili. Některé nápady nebyly vůbec špatné - např. čivava Jacob. Já jsem k předloze celkem neutrální, takže mě tato parodie nijak neurazila. Dokonce musím pochválit, že zde tvůrci zdůraznili a zesměšnili věci, které jsem na předloze zrovna nemusel - např. všemožné vzdychy Bell(cc)y a její hrozné pohledy. Zkrátka některé parodie jsou mnohem lepší, ale existují i mnohem horší a tato se drží na vahách hodnocení parodií uprostřed. ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Kdo se bojí, tomu stojí (vlasy) aneb za časů, od kdy již patizón nebyl jen pěkně hnusná dekorativní zelenina... Ono se říká, že když si člověk chce opravdu užít parodii, měl by většinu parodovaných filmů znát. To ovšem neplatí pro (pa)tvorbu dvojice neunavných žánrových onanistů Seltzer & Friedberg, kterým je šumafuk, jestli původní filmy znáte nebo ne, protože nějaký děj je tu až na posledním místě, přidušený a utopený ve skečích šroubovaných do maximální absurdity. Vampires Suck je pudrem na opruzená chlapská EGA, coby důsledek nejdelší reklamy na gely zvaný Twilight, který se sice zuby nehty snaží přiživit na senza-prima-kůl stylové vlně kolem zmíněné "tupérské" série, ale s podstatou parodie nemá podle mě nic společného. Všehovšudy dva úderný gagy, jedna maximálně přitažlivá Jenn Proske a snaha o jakýsi "příběh" toliko bolavá, jak skříplý varlata v kamaších. Největší plus tak pro mě obstarává využití skladby "If I Was Your Vampire" od Marilyna Mansona (z elegantně temné desky "Eat Me, Drink Me") při závěrečných titulcích. [final rate: 25%] ()

Reklama

MMR 

všechny recenze uživatele

Paráda:-) Jak já se na tuhle parodii těšil. A nezklamala mě. Kvůli ní jsem shlédnul první dva díly Twilight ságy, abych se u toho mohl lépe zasmát. Udělal jsem dobře. Děj je zparodován parádně, postavy jsou zparodovány parádně. Nejlépe je podle mě zparodován "vlkodlak" nebo chceme-li "Chivava" Jacob a jeho vlčí (psí) vlastnosti jako např. drbání hlavy, čůrání na patník, hon za kočkou, ocas atd. Jako jeden z mála mám rád parodie od těchto dvou režisérů, a přestože se tahle trochu liší od předchozích, tak se mi velice líbila. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Další z řady parodií táhnoucí se americkým filmovým průmyslem. Opět stejný typ humoru, opět stejné otřepané vtipy a další co jsme již viděli mnohokrát. Jediné, čím může tahleta lahůdka nadchnout je fakt, že se v ní nachází pár povedených vtipů a paroduje sérii filmů podobných kvalit když vezmeme v úvahu poměry áčkového filmu. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Žádný příběh a ten kdo neviděl Twilight, těžko může pochopit. Spoustu povedený narážek u kterých jsem se skvěle pobavil. Děj není sice nejlepší, ale je chycen v celku slušně. Vampires Suck je parodie a ty jsou od toho, aby se člověk zasmál a to se povedlo. Oba režiséry se s filmem poprali dobře a když říkám dobře myslím 5/10 = 55% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • Film se natáčel v Sheverportu, v Mindenu a v Bossier City v Lousině. (rafix)
  • V scéne, kde Beccin (Jenn Proske) otec je na gauči XXL zmrzlinu, sa pozerá na film Mucha (1958) (Melios)

Reklama

Reklama