Reklama

Reklama

Zakousněte se do neskutečně legrační parodie TUPÍŘI v prodloužené SKOUSNUTELNÉ verzi, která servíruje ještě větší porci nestydatého humoru a krvavě dobré legrace! Zakřiknutá Becca právě začala studovat na střední škole a už o ni usilují dva nadpřirození nápadníci: náladový upír a nesmírně zarostlý vlkodlak. Geniální autoři filmu Scary Movie uvádí komedii, u které se ani chvíli neubráníte salvám smíchu! V jedné z vedlejších rolí se představuje Ken Jeong (Pařba ve Vegas). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (585)

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Dle mého lepší než originál. :-) Ten patří do knihy, ne do televize. U Vampires Suck jsem se bavil o mnoho víc než u normálního Twilightu, kterej je fakt romantická ptákovina s ptákovinovským dějem. Je jasné, že to tu budou podnodnocovat fanoušci Jacoba a Toho hlavního upíra, nemohu si vzpomenout na jméno..., ale mně se to líbilo víc. Ano. Je to blbost :-) A jestli jsem dal Twilightu 3*, tak tomuto musím zákonitě 4*! :-D (I když by to mělo být 1* a 2* :-)) Celkově bez hvězdiček: 30% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tu je ťažko niečo komentovať. Je to iba zlepenec nepodarených divadelných scénok s častými pokusmi o humor čo sa ale väčšinou nedarí, pretože takmer každý pokus o vtip vyznieva do trápnosti a debility. Ale aby som bol spravodlivý, možno dvakrát sa niečo zadarilo, takže pokiaľ nemáte doma kľud a pohodu na nejaký seriózny film, prípadne máte veľa domácich prác alebo sa hráte s deťmi, tak tento sajrajt je správna voľba ako kulisa k týmto činnostiam. 15/100 ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

23.10.2010 ~ Parodie mají jakous takous šanci na úspěch ve chvíli, kdy si berou na paškál ideálně žánr nebo alespoň větší skupinu známějších filmů. Pokud je ale středobodem parodovaného vesmíru něco, co samo o sobě je v originále v podstatě parodií, nevím, čeho jsem vlastně čekal, že se mi dostane. Zřejmě jsem se nechal ukolébat informacemi o minimu amerického nevtipu, tedy méně trapného sexistického a fekálního humoru. Na zbytek jsem bohužel zapomněl. ~ Nemyslím, že je nutné nějak dlouze představovat předlohu, jde jednoduše o sérii Stmívání, upíry a vlkodlaky skrývající se mezi námi a jejich "třídní boj". Tady se celá tahle série paroduje sice alespoň trochu vtipným způsobem, stále jde ale o typicky pitomý humor (chtěl jsem napsat americký, ale raději přibrzdím). Největším problémem parodie je, když víte, že to či ono je parodií a že by to tudíž mělo vyloudit svým přitažením za vlasy vzhledem k originálu úsměv, ale pokyn k němu mozek prostě nevydá. A mohu vás ujistit, že se nejedná o neurologický problém. ~ Tahle parodie není jednoduše nijak zvlášť vtipná. Autoři se snažili, ale moc tomu nedali a na výsledku je to vidět. Zparodovány jsou naprosto všechny nejznámější části upíří romance, ale když už v předloze se muselo některým scénám přinejmenším škodolibě uculovat, tady už se jedná o čistokrevnou zbytečnou trapnost. Pokud jste tedy viděli epesní parodické snímky jako "Děsnej doják" a podobné nechutné nevtipné trapné americko-imbecilně nezábavné (ne, nemůžu se udržet) komedie, tady sice chybí nechutnost, všechno ostatní ale zůstává, takže jsme si moc nepomohli, smažeme to, zapomeneme na to a raději si počkáme na další hloupoučké příběhy trojúhelníku Belly a Sebastiána se třpytivým vocasem. Na tohle dílo kašlete, než celý tenhle film je vtipnější Bellina replika z prvního dílu v altánku o tom, že v šestnácti letech cítí, jak stárne. A takové zjištění je po zkouknutí téhle "komedie" dosti smutné. ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

-- Tohle je fakt úplná blbost.. Když už se dívám na parodii, čekala bych, že se u ní zasměju trochu víc.. Tohle nebyla snad ani komedie.. Fakt nevím, jak to nazvat.. Vtipy byly trapné a zasmála jsem se fakt jen párkrát.. Ale když už, tak pořádně, takže 100% propadák to zase nebyl.. Asi jsem některé vtipy nepochopila i proto, že jsem Twilight neviděla.. -- ZMĚNA.. Twilight už jsem viděla, tudíž zvyšuji své hodnocení o 1*, jelikož jsem se pobavila konečně i na tom, jak přesnými kopiemi byly scény z Tupírů.. To je všechno dobré, co můžu říci :) ()

playboxguest odpad!

všechny recenze uživatele

Předem přiznávám, že z hlouby duše nesnáším výsměch upírským filmům zvaný Twilight saga a dodnes jsem nedokázala jedničku dokoukat do konce, jelikož už pětiminutové sledování u mě vyvolává vedlejší účinky jako ospalost, pálení žáhy, silnou nevolnost... Tak si říkám, proč jsem se propůjčila tomuhle, když vím, co ve mě vyvolává jen zmínka o čemkoli v souvislosti s Twilight? Že bych očekávala náležité parodické sepsutí a výsměch celému tomu rádoby hitu? Že bych očekávala, že Vampires suck bude hit u mě? Každopádně ať jsem si myslela cokoli, budiž vynesen verdikt. Omyl na mé straně. Ačkoli jsem vydržela skoro dokonce, asi že jsem byla unavená a to kývnu na mnohé, zažívala jsem u toho stejné pocity jako u originálu, ani chvíli se mi to nelíbilo, ani chvíli jsem se nebavila, celou dobu mi bylo trapně, že na to vůbec koukám. Jablko nepadá holt daleko od stromu. Už Twilight je samo osobě výsměch a parodie, jak chtěli tedy tvůrci tohohle díla parodovat, co už parodií jest? Parodie na parodii? Bullshit! Když amíci dělají totéž... je to totéž. Tohle není parodie, tohle je remake!!! Asi nejrychleji natočený v historii filmu. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • iPhone, ktorý Jennifer použije vo filme na zobrazenie facebookovej stránky, je osobný telefón herečky Anneliese van der Pol.
    (misterz)
  • Film je parodií na ságu „Twilight“. (ash99)
  • Ve scéně, kdy Becca (Jenn Proske) sedí před domem, projede kolem ní auto s jejími spolužáky, kteří jedou na ples. V další scéně, kdy přijede autem Alice (Helena Barrett), k ní Becca nastoupí, ale jedou na ples opačným směrem než spolužáci Beccy. (Rose.Doesnow)

Reklama

Reklama