Reklama

Reklama

Paris by Night of the Living Dead

Obsahy(1)

Dvojice si v kostele slíbí věčnou lásku a že jeden druhému pomohou ve chvíli, kdy přijde jejich poslední den. Jenže právě v okamžiku, kdy je ztvrzen jejich sňatek, se odněkud vyřítí krvežíznivé zombie a roztrhají oddávajícího na kusy. Manželský pár vytáhne zbraně a začne kolem sebe střílet jako divý. Místo líbánek jim začíná boj o holý život. (Ssimca)

(více)

Recenze (34)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Takovouto svatbu by si asi nikdo nepřál. Několik vteřin poté, co si dvojice řekne své "ANO" jsou napadeni hordou krvelačných zombií, a musí si svůj slib "být spolu až do smrti" hned vyzkoušet na vlastní kůži... Na delší film by to asi nemělo, na to tu není žádný velký příběh, ale jako kraťas to určitě ujde. Potěší moc hezká hlavní hrdinka a totální devastace Paříže (omlouvám se jejím milovníkům). Krvavý Sacre-Coeur rulezz. V titulcích odkaz na Noc očivlých mrtvol v Tokiu, které ale asi (díky absenci "známých lokalit") už zábavné moc nebude... ()

Yin 

všechny recenze uživatele

Dvanáctiminutový snímek, který nabídne milovníkům zombie žánru podívanou se vším všudy. Od romantických pasáží, přes pořádnou akční jízdu až po solidní speciální efekty, které jsou pastvou pro oči. Na tenhle "kraťas" jsem přišel zcela náhodou a musím říct, že toho absolutně nelituji. Pro fanoušky tohoto hororového subžánru povinnost. ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Já jsem spokojená. Možná je to příšerně béčkové, vykrádající kromě známých zombie filmů, i pár ostatních. Já si povšimla "Nevěsty" z Kill Billa či Nea z Matrixu při likvidaci nemrtvých u motorky, dále Planety teror, Evil Dead a nemohla jsem si pomoci, ale při jízdě hlavní hrdinky přes Paříž na motorce, jsem viděla Enriquea Iglesiase v klipu "Escape":) Ale samotné vizuální, ponuře apokalyptické zpracování se mi moc líbilo. Sympatičtí, velmi schopní hrdinové a působivé scény. Např.: Náhodná destrukce několika staveb krásnou černovláskou. On již Bruce Campbell kdysi dávno věděl, že využití motorové pily, coby nástroje pro likvidaci "Smrtelného zla", je velmi efektivním a rychlým způsobem, jak s nimi zatočit:) ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobre pozerateľný, krátky akčný horor s prekvapivo dobrou atmosférou, hoci sa to zo začiatku nemusí zdať. Hlavnú úlohu si strihla sympatická Karina Testa, už známa z francúzskeho hororu Frontière(s) a predstavila sa tu vo viacerých dobre spracovaných scénkach, ktoré pobavili a miestami sa dokonca objavil aj strašidelný potenciál. Taktiež chválim vydarený, prefiltrovaný vizuál a privítal by som aj naznačené pokračovanie z Tokia. Celkovo ma to bavilo a možno by nebolo na škodu, ak by sa niekto podujal z toho urobiť celovečerák; keby tam pridali ešte pár nápadov a udržalo by si to konzistentnosť, tak by z toho mohol byť zábavný kúsok v štýle Resident Evilu 2 skríženého s Underworldom 2. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Má to dvanáct minut, ale z toho pět minut jsou titulky. A celkově mně těch sedm stačilo. Láska a akce jde vždy dohromady. Tady je to spíš láska a sranda. Borka rozbije celou Paříž vším možným, stejně ale skončí tak jako ostatní. Dobře ona. Nicméně já jsem se jen nevěřícně smál. Za těch pár minut zábavy dám silný 2 hvězdy, bůh nás ale chraň, kdyby vznikl celovečerní film. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama