Reklama

Reklama

Red Hill: Krvavý zapadákov

  • Česko Red Hill (festivalový název) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Mladý policajt Shane Cooper (Ryan Kwanten) sa práve prisťahoval do mestečka Red Hill, kde sa chce usadiť so svojou tehotnou manželkou Alice (Claire van der Boom), aby si oddýchli od ruchu veľkomesta. Hneď v prvý služobný deň na novom mieste však príde správa, že z väzenia ušiel Jimmy Conway (Tom E. Lewis), nenapraviteľný vrah. Ten sa vracia do Red Hill, aby si vyrovnal účty s niektorými obyvateľmi mestečka. Pokojná služba sa tak pre Shanea rýchlo mení na nočnú moru. Ak má prežiť deň a noc, musí vziať zákon do vlastných rúk... (TV JOJ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (105)

bartias 

všechny recenze uživatele

Postmoderní western s nádechem mystična se odehrává ve vysočinách novodobé Austrálie. Je to Ozploitation film s povědomým dějem zabaleným v neokoukaném provedení. Režísér, scénárista a producent Patrick Hughes, který před tím natočil jenom dva krátké filmy, má talent na napínavé, vizuálně zajímavé příběhy. Časem se od něj můžeme dočkat něčeho většího. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

MFF KV .. Jednoducha zanrova jednohubka, jejiz tvurce az prilisné tlaci na pilu stylovosti a coolovosti, casto bez patricného efektu a mnohdy tak s nechtenou smesnosti. Tomuhle nesvaru pomaha i podobne uzpusobena hudba. Na rozjezd slabota. 50%. __ Predfilmovy šlágr Tulipánů proti Kanarkum byl vetsi terno;) ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Největší chyba byla si k tý plánovaný režii rovnou napsat i scénář. Jako já chválim podobný ambiciozní projekty, jen holt tvůrci nesměj mít moc velký voči. Takhle divákovi hned dojde, že když banda gerojů nesejme záporáka z dvou metrů ani napopátý, bude asi něco... jinak. Takže jestli budou všichni takhle "tupí" i v rejžově americkým Raidu, tak to teda potěš. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Shane Cooper je hroznej trouba a já nemám troubovité postavy rád. A nepomůže jim, ani když se vybičují k hrdinskému činu, o němž by se nakonec dalo také diskutovat, zda ho nebylo možné dotáhnout do lepšího konce. Tedy upřímně jsem si jednu chvíli přál, když tak pádil s koněm na horizontu, aby do něj prásknul blesk. Jimmy Conway má tvář odporného vraha, aby divák hned věděl, s kým má tu čest, jeho protivníci pak už nejsou snad ani troubové, ale rovnou kreténi, co nedokážou sejmout jednoho chlapa. Nemluvě o tom, že Jimmy je poloviční Superman, co ho kulka jen tak nezraní. Úvodní záběry přírody jsou krásné a škoda, že nebyla ve filmu častěji. Hon napětí má, mrtvol dostatek, ale z průměru se tenhle snímek nevymaní. Fajn hudba. Na jedno podívání a rychlé zapomenutí bude jistě následovat. ()

markuc 

všechny recenze uživatele

Australsky krimi-drama-thriler-horor se odehrava v jedne odlehlejsi a mensi vesnicce uprostred australske pouste a hlavne u indianske rezervace. Do teto vesnicky zavita novy straznik (pristehovalec z velkomesta) a s nim prichazi rozum/nadhled a hlavne zakon. Vtipne dialogy a jednotlive sceny ucinily z tohoto filmu ocistny okamzik pro zmozeneho festivaloveho navstevnika. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v oblasti Omeo v australském státu Victoria na jihovýchodě země. (Cheeker)
  • Shane Cooper (Ryan Kwanten) použije satelitný telefón vo vnútri domu, kde však tieto komunikačné zariadenia nefungujú. (MikaelSVK)

Související novinky

Třetí Expendables našli režiséra

Třetí Expendables našli režiséra

26.04.2013

Podle internetových klepů se Sylvester Stallone pokoušel ukecat Mela Gibsona, aby zrežíroval The Expendables 3 a vnesl tak do série ještě víc brutality. To ale nevyšlo. Náhradník zdaleka nemá tak… (více)

Reklama

Reklama