Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Může se to stát i vám! Náhlý a nevysvětlitelný vzrůst teploty vyděsí obyvatele Los Angeles. Zdá se, že by celé město mohlo skončit jako vyprahlá poušť. Jedna vědkyně se domnívá, že ví, co se děje. Aby dokázala svou teorii, bude muset čelit odporu velké korporace, která má v záležitosti prsty. Čas plyne a katastrofa se blíží! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (15)

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

V plamenech by místo LA měl skončit kompletní štáb, a to včetně člověka, který scénáristovi prodal propisku. Takhle špatně nevypadám ani já po čtrnácti dnech v horách bez jídla a sprchy, což je naprosto šokující zjištění, protože jsem si doteď myslel, že nic strašlivějšího než odraz sebe samotného po čundru v zrcadle už nikdy neuvidím... ()

Naslund 

všechny recenze uživatele

Člověk by čekal, že katastrofickej film bude stát nějaké peníze, ale takovejhle film si může natočit každej, kdo má kameru, žlutej filtr, pár kamarádů, kteří ani nemusí umět dobře hrát a děcko, které by mu napsalo scénář. Co mě nejvíc iritovalo nebyly díry ve fyzice, které už jsem zvyklej tolerovat, ale psychologie záporáků. Slovo psychologie je přehnané... spíš jde o jediný instinkt záporáků, který jim říká, že když jsou prachy, k čemu pak život. Jak vůbec se může člověk o inteligenci pytlíku piškotů dostat k technologiím, které by dokázaly vyhladit LA. Ale nejhorší na tom je asi to, že takové filmy kupují české televize, místo toho aby lidem pustili něco normálního. ()

WoWoW odpad!

všechny recenze uživatele

Jednou bych si přál, aby se v Americe jednoho krásného dne všichni probudili a zapomněli na to, jak prznit žánr katastrofických filmů. Proboha když mám akorát scénář vytažený odněkud z popelnice, kameru kvality latinsko-americké telenovely a zvláštní efekty, co bych vyrobil i já, tak netočím film o nějaké velké katastrofě. Natočil bych drama, kde vše bude záležet na hercích a na tom jestli dokážu z toho záchodového scénáře něco přetvořit. Takže i o Městě v plamenech si myslím, že i předabovat to do češtiny je přehnaný luxus. ()

Elleannie odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle mi přišlo jako špatný vtip. Něvěřila jsem, že někdy uvidím film, který se mi bude až tak moc nelíbit. Herci, pokud tedy opravdu hráli, byli vážně hrozní, místy mi to přišlo až směšné, pž jsem jim to jejich svírání se v bolesti a předstíraný strach ani trochu nevěřila. Určitě už to nechci nikdy vidět. ()

Tunri 

všechny recenze uživatele

Nejhorší na světě to nebylo. Ale scénář byl takový... zvláštní. 23% asi plně sedí, pokud nemáte vyloženě náladu na mizerný film, ani si ho nepouštějte. ()

drankeryth odpad!

všechny recenze uživatele

Ohhh, nie Los Angeles je v plamenoch, skor v nepatrnych plamienkoch. Nudny film, ktory mi nic nehovori a bola to aj skoda casu straveneho pri tomto, akoze katastrofickom filme. ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Na těchhle filmech je úžasný, jak se nechá za pár dolarů vytvořit iluze katastrofického filmu. Mně se docela tyhle levný prkotiny líbí, člověk se pobaví. Sídlo kalifornské guvernérky bylo skvělý, úplně jsem si v té pidikanceláři představil Arnolda. Další zajímavostí bylo, že všechny kancelářské přístroje byly vypnuté a nesvítily, obrazovky počítačů chrlily nesmyslná čísla a grafy. O počítačově vytvořeném ohni (i když asi byly použity i skutečné záběry z lesních požářů v Kalifornii) a detonace způsobené roztřesením kamery ani nemluvě. Musím obdivovat herečky, protože naučit se takový text a ještě ho odříkávat nad nic neříkajícími tabulkami, je skvělý výkon (a hlavně jim to slušelo). Krásný bylo sledovat ty charaktery postav. Sice bylo vidět, že se nikdo ani nezapotil, což byla škoda. Nakonec se náhlý a nevysvětlitelný vzrůst teploty vysvětlí nahromaděním methanových plynů, za které může těžba ropy a zemního plynu v jižní Kalifornii. Největší bombou bylo, že ty dvě holky v laboratoři B, na které nezbývají peníze, se zabývají vyřešením problémů celosvětového hladu?!?! ()

moviefan4 

všechny recenze uživatele

Ja osobne mám rád B-čkové horory a katastorifické filmy. Ale keď už si pozriem nejaký B-čkový katasrtofický film, musí ma aspoň zabaviť. Nevižadujem perfektné efekty ale potrpím si na dobrom deji. Škoda že Mesto v plamenech malo iba dobrý nápad ale veľmi zlú realizáciu. Vo filme sa veľmi rozprávalo a skoro nič nedialo. 84 minút je dosť na niečo takéto. 1* dávam za zábery horiaceho mesta. Nič viac nič menej. ()

romanz123 odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi hloupý scénář, katastrofické herecké výkony a dialogy, kamera horší, než kdyby to točil nějaký japonský turista, a naprosto trapné speciální "efekty". U tohoto filmu je od prvních minut jasné, že to bude totální stupidita, ale vydržel jsem u toho statečně necelou hodku, abych se ujistil, že jiné hodnocení než "odpad" si rozhodně nezaslouží. ()

Mr.Lordi odpad!

všechny recenze uživatele

Nic proti, ale proti tomuhle filmu mám všechno... zejména benzín a zapalovač. -10% (slovy: mínus deset procent) ()

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

Ten film byl TAK MOC špatnej, že kdyby šlo dát 5x odpad, bylo by to málo. Naštěstí to dávali v TV, tak jsem si radši po 10ti minutách přepnul na zpravodajskej kanál. Nechápu, že někdo může financovat takovýhle srágory a na druhou stranu obdivuju producenta, že na to sehnal prachy. Ale on si tím možná někdo mastí ego a nebo pere špinavý peníze z kdovíčeho. ()

GaryMicael odpad!

všechny recenze uživatele

najhoršia kamera v dejinách kinematografie, scenár uplne dementný a herecké výkony strašné, všetko korunované hlavnou hrdinkou s fúzami !?! určite to patrí do top5 najhorších filmov, ktoré som kedy videl ()

Reklama

Reklama