Reklama

Reklama

The Real L Word

(pořad)
Z natáčení

Obsahy(1)

Po ukončení amerického seriálu The L Word, který se stal absolutním trhákem mezi lesbičkami celého světa, se na scéně objevil trhák nový, který mapuje životy šesti lesbiček z Los Angeles ve stylu reality show a snaží se je zachytit v co nejpřirozenějším světle formou jejich osobních zpovědí a náhledů do soukromí. Ukazuje lehkosti i těžkosti, slasti i strasti životů žen, které se milují i nemilují. Zobrazuje ženy tak trochu jinak než je známe, zobrazuje ženy jako ty, co milují ženy. (TerushkaJ)

(více)

Videa (2)

Z natáčení

Recenze (10)

chicab8 

všechny recenze uživatele

Jediným pojítkem reality show TRLW a seriálu TLW je jejich primární téma - lesbičky a jejich život. TV pořad není sestrou ani bratrem původního seriálu, je spíš kulhající sestřenicí z třetího kolena, neuškodila by mu větší dynamičnost, dramatičnost a vtipnost. Je to prostinká „kukanda“ do obýváku pár úspěšných žen žijících v LA. Musím uznat, že protagonistky mají něco do sebe a pořad může být poměrně snesitelná výplň sychravých večerů. ()

Beagle 

všechny recenze uživatele

Tohle dílo se nijak neliší od kterékoliv jiné reality show made in USA, čili se na to dá koukat, ale intelektuální obohacení rozhodně nečekejte. A ani jméno producentky a tvůrkyně L Wordu Ilene Chaiken (která slibovala konečně ten "opravdový" zážitek) mě zřejmě nepřiměje sledovat další díly. Ledaže by angažovali Jennifer Beals, což se ale zřejmě nestane...:) ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

27/27 Nadšená jsem zprvu úplně nebyla, ale tak dalo se. Přeci jenom po nešťastně pojatých Interrogation Tapes byl původní TLW vcelku pohřben, takže toto, ač ve formátu reality show, jest důstojnějším spin-offem. Původní informace, že spin-offem bude seriál The Farm z vězeňského prostředí, byly docela děsivé, protože jedny Bad Girls a Odsouzené tu už máme. Takhle se tedy alespoň držíme základního schématu prostředí ze západního Hollywoodu, což je milé, protože člověk má rád ty palmy. 1. série ještě hodně připomíná skutečný TLW, je to celé naleštěné, nablýskané a všechny holky jsou extrémní kočky. A žádná není obyčejná, pohybujeme se ve vysokých kruzích. Je tu produkční fashion weeku, jsou tu dvě židovky, které plánují svatbu, máme tu hromadu vyhrocených lesbo dramat, která postrádají logiku. A všechno to vrcholí na Dinah Shore. Dominantní kráva neunese příležitost a rozejde se svou dokonalou submisivní blondýnečkou. Ty dospělejší si tento výlet raději odpustí a jejich partnerství zůstávají zachována. Kdo se ale nakonec se zlou potáže je dredařka Whitney. A to se produkci líbí nejvíc, protože ji a její dramata může rozvíjet v 2. sérii. A tato série mísí prosluněné baby z LA s těmi z NY, které nosí teplé prádlo. Už nejsou tak glam rock, ale je to jak výlet do Boburanova. Ale zase je tu na výběr z multirasového koktejlu. Jenom to drama je naivnější, vztahy jsou povrchnější a celá ta komunita zacyklenější. Claire neví, jestli se chce vrátit k bývalce Francine a riskne proto vztah s Vivian. Jisté je jenom to, že má ráda Asiatky. Nakonec nemá nic, včetně práce a rozumu. Kacy a Cori jsou sezdané a chtěly by miminko. To ale ještě netuší, jak na to a kolik je to bude stát. Romi loni byla bokovkou Whit, ale teď má vážný vztah s Kelsey. Chudák Kelsey ale doplatí na to, že si Romi chce hrát na dospělou a po té, co totálně přestřelí, začne střízlivět. Do nového života ale nutí i Kelsey, která se nijak neprovinila. Sajdah je nová lesba a totální pařez. Přesto se nějakým záhadným způsobem líbí Chanel. Whit má kolem sebe Rachel (ta se v tom topí), Saru (ta zas nic neřeší) a všechny mají k tomu všemu ještě asi tak miliardu dalších bokovek a já se fakt jenom divím, že mi ještě mozek nevytek ušima... Navíc to sebeuvědomění aktérek, že jsou v televizi, to je fakt bomba. 3. série příchazí se zabijáckými změnami, Romi má chlapa, Whit se bude se Sarou vdávat a polovinu děje se řeší pošahaná grupa v NY, která si říká Hunter Valentine. No, některé nové baby jsou sice pěkné, ale jediný, co má trochu logiku, zůstává jen u nastavajících maminek... Tahle šílená směs opět vrcholí na Dinah Shore, tam se všechno mixne a kdo by to čekal, že z takového materiálu máme na závěr k dispozici hned trojici svateb? No, já už se nedivím vůbec ničemu. ()

Lenny.M 

všechny recenze uživatele

Po prvním díle, který mě naprosto znechutil, jsem si dala asi dvouroční přestávku, po které jsem se na The Real L Word vrhla z nudy a doslova jsem jela díl po díle. První a druhá série nebyly nic extra, zato třetí byla naprosto skvělá! ()

nufiii 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem dokoukala třetí sérii a musím uznat, že až tou mě začal seriál bavit a budu ráda, když bude další pokračování. Velkou zásluhu na tom má hlavně skvělá skupina Hunter Valentine, je fajn, že konečně našly holky, které něco umí. První a druhá série nebyly zábavné ani nijak zajímavé, ale jsem ráda za každé nenáročné "teplé" dílko, takže proto celkově hodnotím třemi hvězdičkami. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama