Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Dej sa sústredí na obyčajného stredoškoláka z Okinawy menom Kakazu Kio. Jedného dňa sa pred ním zjaví neznáma dievčina Eris, ktorá tvrdí, že je mimozemšťanka. Kiovova kamarátka z detstva, ktorá chce kráčať v otcových stopách ako agentka CIA, však Erid vypátra a dolapí. Kio si uvedomí, že Eris musí pred všetkými ochrániť. (Carol Pifková)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

DaeGurth 

všechny recenze uživatele

...co jsem komu udělal, že už i Japonci mus nutně všude cpát silné baby (to, že v GITS je major Kusanagi jaké je, chápu. Navíc je to kyborg a nehodící se k jiným věcem, než ke své práci .... ale proč baby, které normální chlap nechce cpou do háremovky mi uniká...) Samotné anime je vzhledově pěkné a nosná kočička stojí za nejedno podívání... ()

HMTD 

všechny recenze uživatele

Podotýkám, že anime jsem moc nenakoukal, a na tohle jsem narazil téměř náhodou. Hold když nějakou dobu sledujete Agraela a najednou na jiném youtub videu rozebírají kočkoholky z "pohledu realističnosti" jste zvědavý. Byla to dost ujetá blbina, a čím déle jsem to sledoval, tím víc mimo to bylo od mého vkusu, smýšlení a nějaké "logiky" kterou bych chtěl od animovaného seriálu. Bylo toho na mne prostě moc, ale dokoukal jsem to.  Základné motiv je zajímavý, jen od toho nečekejte japonskou verzi Muže který spadl na zemi. Pak se do toho přidávají špionky, soupeřící mimozemšťané (na můj vkus málo vysvětleno), v podstatě jde o takovou romantickou skupinku tři "ženy" (je jim šestnáct) a jeden muž. Vlastně mi to připomíná moderní seriály od Marvelu, je tam linka kterou chcete sledovat, a pak ji přeruší nějaké obrovské ohrožení a to co chcete sledovat jde do háje a vy jen zíráte co za blbost se z toho stalo. No nic alespoň si mohu odškrtnout ulítlí seriál o kočkoholkách. ()

Reklama

Nin 

všechny recenze uživatele

Ecchi jak má být. Prsaté holčiny i lolity se točí kolem vyzáblého brejlounka, jako by byl posledním mužem na světě, a do toho jakýs takýs příběh o kočičích mimozemšťankách. Překvapivě to však všechno funguje. Humor je opravdu na takový druh anime slušný - Jedna z nejvtipnějších scén je, když amatérský filmový klub je nadšený z toho, že na Zemi přišli praví mimozemšťani, a tak je můžou využít pro natáčení svých sci-fi kousků. Jenže jejich anatomie není příliš exotická, jejich vynálezy nevypadají moc futuristicky a pravá mimozemská loď vypadá na celuloidu jako model s provázky á la Ed Wood. Jinak je seriál hodně postavený na sexy situacích, a tak závěrečné díly, které se snaží o příběhové finále, patří bohužel k tomu slabšímu. Na druhou stranu mně seriál bavil mimo jiné i díky hromadě narážkám na popkulturu. Například jeden z robůtků vypadá jako Chow Yun Fat, jedna z postav je fanynka do starší japonské kinematografie a samozřejmě nesmí chybět odkazy na sci-fi. Kromě výrazného odkazování se na Star Trek se divák dočká i hudební narážky na Červeného trpaslíka (!). "Krásky z kočičí planety" jsou anime, které si na nic nehraje, a mně se nějak trefilo do noty. (8/10) ()

seth82 

všechny recenze uživatele

No...akože by som to len sofistikovane slovne ohodnotil...Je to proste chujovina. V anime jednoznačne medzi najhoršími seriálmi, ktoré som kedy videl, jediné plus za animáciu. Príbeh, postavy a zápletka sú nahlúple tak, ako hudba a všade prítomní otravní roboti-asistenti. Strata času. ()

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Na zemi přiletěla mimozemšťanka. Má kočičí ouška, ocásek, melounovitá ňadra, chce si hrát a přichází na ní mrouskání. Dovolím si citovat ze serveru www.nasimazlicci-kocky.estranky.cz: "Mrouskání u kočiček znamená že jsou kočky v říji. Vypadá to velice zajímavě. Kočka chce kocoura a nejlépe hned. Vypadá to tak, že kočka vystrkuje zadek a pronikavě mňauká. Kočka v této poloze chodí dopředu, ale i dozadu..." Na zápletku pro 12 dílný seriál je však chození dopředu a dozadu málo. Takže, pokud netoužíme po točení porna, musíme ji přihrát do cesty nějakého slušňáka. Málo. Slušňákovi bychom mohli vybudovat harém. Nejlépe z jedné pubertální agentky CIA a jedné Čónórjokši (holka se zvláštní schopností). Pořád málo. Přidejme velemocnou organizaci uctívačů kočičích oušek a ocásků. Stále málo. Organizace Beautiful contact, která chce číču zabít, protože by neuspokojila při prvním setkání ani trekkies. Málo. Rasa mimozemských psů... Možná, že je to stále málo, ale tady někde (šestým dílem) jsem skončil. Něco mi totiž říkalo, že číču Krásnokontakťáci nezabijí. Zmiňovaný server také nesliboval zlepšení: "...kočka se při mrouskání nedá vykastrovat..., ...Mrouskání je velmi časté přibližně co čtvrt roku..." Abych jen nehaněl... samu o sobě myšlenku o existenci organizací Krásný kontakt či uctívačů čičinek považuji za teoreticky vtipnou. Jen se věci neměli chopit břídilové, kteří jsou schopni pohřbít i mnohem větší potenciál nánosem okoukaných modelových ecchi situací. Slabé **. ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama