Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pořad nejen o vaření a stolování s humorným vyprávěním a písněmi podle Jiřího Přichystala. Pobavit písničkami a humorným vyprávěním, poučit se v zásadách správného stolování nejen v restauracích, ale i doma, o přípravě jídel včetně specialit, to byl záměr autorů cyklu Přijďte k nám na večeři. Od doby natáčení uplynulo víc, jak pětadvacet let, ale zajímavé vyprávění hostů a známé písničky mohou i po tolika letech potěšit nejen pamětníky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Takový předchůdce všech dnešních pořadů o žrádle (ale s jednou podstatnou vadou, právě bez toho žraní) a vidím že opět s Jiřinkou Bohdalovou, už tenkrát... ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Proč proboha po čtvrt století recykluje naše >veřejnosrádní< tuhle pofiderní krmi, která ku zdravé poživatelnosti měla daleko už tenkrát zčerstva? . . . V téhle fázi rozkladu tušašského >debužírování< se z toho jednomu už akorát zdvihá kufr. %-[.. - - - P.S. Že by i zde byl ten zdroj nákazy, že národní stádo dodnes tak rádo požírá ponejvíce blafy a ještě u toho na celej ten >labužnickej< boží svět tak mlaská? - - - P.P.S. Na tu výše položenou první (a vlastně i druhou) otázku jsem vlastně hnedle knedle našel odpověď! Podívejte se ještě o něco výše na to >gurmánské< obsazení... °-| - - - - - (Poprvé nahlédnuto kdysi v dobách těžko stravitelných, po repete pátkrát nahodile v brzkých ranních hodinách na >nestravitelném prostoru< hodnocení 12., komentář zde s dávením jako druhý - 9.6.2011) ()

Reklama

Reklama