• Rosalinda

Nápad a hudba dobrý. Ostatní jde do kopru!!! Už z úcty ke starší generaci nemůžu dát víc... Ani míň.(25.3.2012)

Nejalternativnejsi z alternativnich, nejpostmodernejsi z postmodernich, aneb pokud jste si mysleli, ze uz jste videli na platne uplne vsechno, tento film vas vyvede z omylu. Totalni dno ceskeho filmu s opetovnou fyzickou i "tvurci" dominanci Tomase Magnuska, ktere se vsak okamzite stava kultem. Pral jsem si, at toto dada-hardcore dilo nikdy neskonci, protoze neco takoveho uz zase dlouho neuvidim - resp. minimalne do chvile, kdy bude mit premieru dalsi opus z pretlakove dilny Magnusfilmu.(3.5.2012)

• JanHecht

Jednou tu bude kult vzývající Tomáše Magnuska. Asi Magnuskult. Budou hodně tančit a možná nekoho obětují. Ed Wood a Uwe Boll už začínají být nervozní.(15.5.2012)

• boblig

Naprosté dno české kinematografie! Film tak špatný (ve všech směrech), že to ani nejde vyprávět, to se prostě musí vidět! Horší než Westernstory a to je co říct! To, co provádí Tomáš Magnusek s filmovými legendami typu Jiřina Jirásková, Petr Kostka a další, je nechutné a možná by to mělo být i trestné! :-) V jedné slabé chvíli jsem uvažoval dokonce o jedné hvězdičce z úcty ke všem těm starým hercům, kteří si možná naposledy zahráli ve filmu, ale v okamžiku, kdy se na scéně objevil Martin Hranáč, bylo dílo dokonáno. Jinak jde o film, který obsahuje snad nejvíce WTF scén v rámci světové kinematografie a divák vlastně jen čeká, kdy se na plátně objeví třeba titulek: Tuto scénu uvidíte ve filmu tom a tom v roce 2014. Kam se na tohle hrabe Megažralok vs. obří chobotnice? :-) Školní výlet vůbec působí jako jedna velká reklama na hotel Tree of Life, kde se celý příběh odehrává (snad i proto byl natočen - jiný důvod nevidím). Ale možná je tato kritika zbytečná, neboť v zásadě je to jen amatérský film s profesionálními herci, kterým díky jejich stáří (a novým zubům) není vůbec rozumět a kteří se zde bůhvíproč fyzicky obnažují. A abych nebyl jen jednostranně negativní - z filmu je cítit, že si herci i členové štábu natáčení opravdu užili ... :-)(23.2.2012)

• Adalbert

ty vole Bendig..tak na to se uz z principu nepodivam(13.5.2012)

Film Školní výlet je technicky nedostatečný, to si uvědomují i tvůrci, i jednotlivé řemeslné profese. Ovšem nemůžeme se dívat jen na tohle. Nechápu ale, proč mnozí tento film posílají do pekla? Svým způsobem je velmi vzácný. Kdy uvidíte tuto nejstarší hereckou generaci ještě pospolu? A kdy v kině vůbec uvidíte film o seniorech ?? Tomáš Magnusek sám řekl na premiéře, že je tento film prokletý a že od něj zřejmě nikdo nic nečekal. Spousta obyčejných lidí na něj však do kina zajde, dokonce i senioři, protože se v tomto "kulturním" resortu na ně zapomíná. Proto ten film vlastně vznikl. Oni se taky chtějí zasmát, taky se chtějí pobavit. A nezajímají se, jaký to má zvuk, hlavně když to slyší :-D Kdo z Vás naposledy vzal babičku někam do kina?? Není na co, že?? Právě proto je tady film "ŠKOLNÍ VÝLET" Je udělán z úcty k těmto, pro někoho již padlým hercům. Ale vidíte, že všichni fungují a jsou plní elánu... Proč tu všichni hodnotí jen tu řemeslnou stránku?? Neházejte tento film do koše... Ti ostatní, kteří na to zajdou, prostí lidé z vesniček a měst nemají účet na csfd a nemůžou jej nijak pochválil. Další, ani neví, co to je CSFD! A pak taky zbude jen hodnocení vás nepřejících, nebo "přesudkářů", kteří tento film ve všech směrech pošlou do pekla... Za ten záměr, za ty herce a za pokus by alespoň někdo z Vás mohl odpadek proměnit v jednu malou hvězdu...(24.2.2012)

Plejáda hereckých legend v jednom filmu,to se málo kdy podaří.A zde se zadařilo.Film na mě působil docela roztrhaně a ta dějová linka byla taková napřeskáčku.Škoda,i když jsem se zasmál,tak ten kvalitnější scénář by si film zasloužil.Sbohem pane Bořivoji Navrátile,zůstanete v mém filmovém srdci.(25.2.2012)

• eugeene

Filmu jsem podle první verze ukázky dost věřil. Ne. Kompletní propadák, bastardi byli alespoň s nápadem, tohle je hrozný. Děj o ničem, dialogy jsou naprostá katastrofa (takovýmhle způsobem snad nikdo nemluví!!!!), žádná z postav nemá sebemenší charakter ani cit pro roli. Kamera se oproti předchozí tvorbě hnula kupředu, ale volba úhlů a střihu je naprosto vedle. Zvuk na tom není o moc lépe - hudba řve, dialogům není rozumět a jsou "pod dekou". V postprodukci je pro zlepšení zvuku použit postsynchron a redub postav, a musím uznat, že kvalitě dost pomáhá. ALE je tu jeden problém - technika je použita pouze v některých scénách (kupodivu ne u těch, které by to skutečně potřebovaly.) Docela mě překvapila role Bendiga, který se, podlě mě, jako neherec docela slušně předvedl. Taky se mi ve filmu líbila role P. Jurišty, se kterým občas při setkání prohodím pár slov a i T. Magnusek projevil dle mého názoru zlepšení kvality svého projevu (i když jeho občasná drť gramatiky projevovaná prohazování slov ve větách, které mě všeobecně irituje, nadále zůstala). Stejne jako u předchozích dvou filmů (Bastardi 1,2) jsem se běhěm filmu sám sebe nejistě ptal na otázku, která Vás při sledování nikdy nesmí napadnout - "je tohle teda komedie nebo drama?" Filmu jsem viděl cca 2/3, takže moje hodnocení nemusí být objektivní.(24.2.2012)

• Marty7CZ

Měl jsem tu možnost pobejt na slavn. premiéře přímo v hotelu Tree of Life a můžu vám říct, že i ta Kluková byla po shlídnutí ůplně zhnusená... Je to opravdovej hnus a Bendig tomu dává korunu!!! Hrůza nehorázná a Magnusek je filmovej zločinec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(24.2.2012)

Mno, tak přeskočim komentáře typu: Hraje v tom Bendig a proto tomu dám automaticky odpad, a přejdu rovnou k věci. byl jsem na premiéře a musim říci že jsem byl příjemně překvapen, od toho filmu upřímně nečekal nikdo nic, a je pravda že jsem viděl desítky jiných, lepších i horších komedií. Není to žádná sláva, hlavně zvuk dopadl strašně ale svým způsobem mi bylo s důchodci dobře a ten čas utekl jak voda. Jde o to, že jsem si v tu chvilku představil, jak by mě bylo asi tak v jejich věku a teprve pak jsem si to opravdu vychutnal. Je až s podivem že z malého, černého kačátka se vyklubala poměrně pěkná labuť.(23.2.2012)

• frufru98

Divím se, co všechno jsou filmaři schopni pustit do kin.(27.2.2012)

• Mr.nachos

20 minut během kterých jsem měla sto chutí utíkat co nejrychleji a co nejdál od kina. Ještěže to byly volňásky, protože za tohle bych nedala ani jedinou korunu a jediné, co mě přimělo tam sedět takovou dobu byl můj spící přítel vedle mě, který se probral se slovy " Tak jsem se prospal, chceš jít?" než to dořekl, byla jsem u východu.(24.2.2012)

• Beskydka

Jedna za hudbu.(7.3.2012)

• Dejff_2004

Po hrůzostrašných Bastardech, Tomáš Magnusek (producent, autor scénáře a opět herec) neodstoupil ze snahy zničit českého filmového diváka, spíš naopak. A nutno říct, že se mu to daří. Školní výlet je snad ještě horší než vše předtím! Je to horší už jen proto, že taková herecká jména, jako jsou bezpochyby Stanislav Zindulka, Libuše Švormová nebo Jiřina Jirásková propůjčili svůj talent tomuto paskvilu, který měl zůstat raději zamčený v domácím archivu Magnuska. Vše vypadá jako chaoticky poskládané home video s pár vtipnými sekundovými scénami, které ve finále jsou vtipné jen proto, že je Vám trapně za to, co herci na plátně předvádějí, a ze zoufalosti vypustíte ze sebe smích a protočíte oči (já při filmu asi 4x). Jestli to herci dělali jen z toho důvodu, že "nátáčení bylo fajn" a nevěděli do čeho jdou, silně pochybuji. Ale tak k sakru... Proč? Více na mém blogu.(10.3.2012)

• Prochy84

Dlouho jsem se rozmýšlel, jestli tu jednu hvězdu dát nebo ne. Asi jednou (možná i dvakrát) jsem se u filmu zasmál, což je sice plusem, protože rozesmání nebo rozplakání, šokování, nebo jakékoli jiné emoce od filmu většina konzumentů vyžaduje a já nejsem výjimkou-jenže-už si ani nepamatuju, co mě rozesmálo. Ale dost jasně si pamatuju, že jsem se hodně nudil. Je s podivem, kolik skvělých herců (zejména Zindulka,Švormová,Jirásková,Trojan) se objevuje v plytké a bezduché "podívané" pánů Magnuska a Šíchy. Přehlídka prázdných dialogů a nepřesvědčivých výkonů až na zmíněné výjimky pohřbívá tenhle snímek někam do hlíny, hluboko hluboko k podprůměrným padlým bratrům jako je např. Post Coitum. Všechna čest....stranou.(23.2.2012)

• Andy_Larkin

Levnota a hnus toho nejhrubšího zrna....Magnusku prosím skončete s točením filmů a věnujte se třeba té své speciální pedagogii, již jste vystudoval.(23.2.2012)

• KucC

Hůř už to snad ani nejde. Přemýšlel jsem nad jednou hvězdou, ale nakonec jí neudělím, jediná zábavná scéna v komedii je trošku málo..(23.2.2012)

• andyrespekt

Musím dát odpad už jenom za to, že tam hlavní roli hraje trošku zaostalejší multikulti gay Bendig(24.2.2012)

• Matrix007

Zas tak příšerné to nebylo dle mého názoru. Až na pár mladých typu Sandra Nováková, Jan Bendig, Tomáš Magnusek a Agátu Hanychovou se sešli samí pardálové českých herců. Upřímně jsem dle komentů čekal totální bídu a děs. Je to film ke shlédnutí jednou a dost! Jinými slovy: UŠLO TO!!!(6.3.2012)

Myslím, že je to udělaný celkem pěkně. Pěkně jsem si u toho odpočinul.(10.4.2012)

<< předchozí 1 2