Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Yamada Taro je cieľavedomý prvák na súkromnej strednej škole, ktorý dobre vyzerá, je vynikajúcim športovcom a zdanlivo je vo všetkom perfektný. V skutočnosti je však veľmi chudobný a žije spolu so svojimi šiestimi súrodencami. Príbeh sa sústredí na Tarov život s rodinou, jeho problémy s chudobou a humorné situácie, ktoré z nich neraz vyvstávajú. (sigi:))

(více)

Recenze (3)

Sykon 

všechny recenze uživatele

K seriálům jako je tento musí člověk přistupovat se správnou náladou a vhodným přístupem. Pokud totiž má někdo náladu na vážné, seriózní sociální drama, má u tohoto seriálu smůlu. Je to totiž ta nejšílenější a nejnaivnější komedie, jaké točí snad jen Japonci. A jako k takové se k ní musí přistupovat, nemůže se tomu vyčítat hromada nesmyslů, několik šílených "zvratů" nebo obrovská porce morálních ponaučení (i když ta se tu popravdě vyskytují jen asi dvě nebo tři, zato se neustále dokola opakují). Já jsem měl tu správnou náladu a přístup, a popravdě mám pro tento druh komedie trochu slabost, takže jsem se výborně bavil (hlavně ze začátku - ty vize! :D). Jen s tím sdělením, že i když rodiče naprosto selhávají na nejzákladnějších úrovních, je to v naprostém pořádku a ještě se tomu mám smát, nesouhlasím. ()

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Je to hodně vtipný seriál s nádherně šíleným humorem. Některé scény byly opravdu k nezaplacení. Jenom mi přišlo, že to tu až moc přeháněli s tou jejich chudobou. Nejsem si jistá, jestli to mělo vyvolat smích nebo lítost, ale u mě se nedostavilo ani jedno. Tohle je typ seriálu, kde mi ani nelogičnosti nevadí, protože je to tak neskutečně střelené a absurdní. Jenom se nějak nemůžu smířit s myšlenkou, že je v pořádku, když těžce vydělané peníze nejstaršího syna, který je jediný, který domu peníze nosí, rodiče rozfofrujou bez jediné myšlenky na ostatních šest dětí. Naštěstí tohle jede po vedlejší koleji. Můj osobně nejoblíbenější díl "supermarket battle". Už dlouho jsem se tak nenasmála. ()

Reklama

Reklama