Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hollywoodská hvězda Lara Tyler je v jednom kuse pronásledována paparazzi. K smrti nenávidí hlavně jednoho z nich, který jí svými fotkami a články v novinách zničil svatební obřad. V současné době se chce provdat za anglického spisovatele Jamese Arbera. Jeho romantický román ji naprosto okouzlil a tím pádem svůj obdiv přenesla i na Jamese. Rozhodne se mít svatbu v nádherném středověkém hradě na ostrově Hegg, jak ho popsal James ve svém románu. Lara vůbec netuší, že její nastávající na ostrově nikdy nebyl a popis si zapůjčil z místního, ne příliš dobrého průvodce. Aby se ale mohla v klidu vdát a užít si svůj den bez vtíravé přítomnosti světových médií, najme si pro odpoutání pozornosti místní dívku, která v převleku nevěsty svede lovce ze stopy. Tento odvážný plán se zdá být elegantním řešením, avšak pouze do chvíle, kdy se Katie setká s Jamesem. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Romantická, ničím neurážející, ale taky ničím nepřekvapující komedie, která je oddechová a ostrovně skotsky atmosférická. Je to poměrně slibně obsazené, ale abych řek pravdu, dival jsem se na to hlavně kvůli Davidu Tennantovi. Ale všichni a všechno je tam tak nějak průměrné. Moc se tam nezasmějete, moc se tam neromantizuje, to je tak všechno, co se k tomu dá říct... ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že nakolik jsem romantická a dojme mě často i reklama v telce (proto jsem se té bedny zbavila), tak Náhradnice na mě neměla onen účinek. Jistě, jsou tam momenty, kdy se pobavíte, kdy si řeknete, že to byla perla, ale.. těch momentůl je málo na film, který vám má utkvět v mysli aspoň na chvíli. Proč dávám tři hvězdičky- jedna je za ostrov samotný, další dvě si zaslouží jak David Tennant, tak skvělý Dylan Moran (čekala jsem, kdy odněkud vytáhne flašku vína a začne hulit jak v Black Books), naopak jsem se utvrdila v tom, že Alici Eve fakt nemusím. Trochu mě to mrzí, ale kdybych dala za 4*, neměla bych čisté svědomí. ()

Reklama

SHA 

všechny recenze uživatele

No, dobře, žádný zázrak to není. Ale moje očekávání to naplnilo bezesporu - Tennant je okouzlující, jak to jen on umí (vlastně jsem ho ještě neviděla ani hrát špatně, ani nebýt okouzlujícím), je to taková romanťárna, prvoplánová, ale ne tak prvoplánová jako jiné romatnické komedie. Velmi dobrý humor a skotská angličtina jsou třešničkou na dortu... Naprosto vystihující všechny ženy je Katie, která po tom, co je zachráněná před utopením, místo poděkování nebo něčeho podobně běžného vyhrkne - "Prosím tě, nedívej se mi na nohy" :-D ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„Nechci se s ním setkat. Zní to jako by byl blbec. Nicméně, působím na muže jako kryptonit. Kryptonit máčený v celulitidě.“ Začátek byl výborný (už jen ty nevěsty), hodně vtipný. Postupně se humor poněkud rozmělnil, ale stále byl film velmi úsměvný (obráceným obřadem i originální) a hlavně už se začalo hrát na pomalé sbližování falešné nevěsty a ženicha. A já mezi nimi tu chemii cítil. Nehledě na to, že mi byla hlavní dvojice hodně sympatická a Kelly Macdonald je jako obyčejná holka ze zapadákova prostě skvělá. Škoda jen, že Dylan Moran dostal minimum prostoru (i tak naštěstí stihl trochu pobavit). Předvídatelnost filmu asi nemá cenu nijak zvlášť zmiňovat jako jeho zápor, jinak mě víc zklamala jen postava fotografa. Celkově to vidím na slušné 4*. „Říká se, že jakmile přestaneš hledat, tak..“. – „Se vdáš? Vlastně, manželství je překvapivě snesitelné. Alespoň ten fakt, že mě opustíš kvůli jiné ženě, byl dohodnut předem.“ ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Byla by to další průměrná romantická komedie, kterých jsou dvě pr... Jenže to by The Decoy Bride nesměla mít 1) V hlavní roli někoho, kdo se jmenuje David Tennant, 2) Někoho tak půvabného jako je Kelly Macdonald (nic proti Alice Eve, ale já být na místě Tennanta, mám jasno hodně rychle :-), 3) V menší roli Dylana "Bernarda Blacka" Morana (taky tam ale mohl být víc), 4) Nádhernou skotskou krajinu, která mě prostě vždycky dostane a 5) Pohodovou atmosféru a i když i tady by se nějaké to klišé našlo, umí ho ti Britové prostě podat tak, aby nevyznělo trapně nebo lacině. Celkově spokojenost, pohodový film na jeden upršenej večer. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se od 27. června do 31. července 2010 na ostrově Man, v Glasgow, na zámku Caerlaverock v Dumfries a u jezera Loch Fyne. (Zix.)
  • V 35. minutě je zmíněn anglický teoretický fyzik Stephen Hawking, ve 45. minutě literární postava Tarzan a v čase 01:02:00 literární postava Popelka. (Zix.)

Reklama

Reklama