Todd and the Book of Pure Evil (TV seriál)
Komedie / Sci-Fi / Horor
Kanada, 2010
Plakáty
Todd a jeho kamarád studují na střední škole v městečku založeném satanisty. Není divu, že si studenti sem tam vypomohou knihou zlých kouzel a pak se začínají dít věci. (honajz)
B!shop
Solidni naklad, ale neda se to rict o vsech dilech. Postavy jsou perfektni, zhuleneckej metalista Todd, jeho jednorukej kamarad, jeho holka sprtka a sexy pipina, kterou chce Todd sbalit. Jako zaporaci totalne vymletej skolni poradce a banda prestarlejch satanistu. A samozrejme nesmim zapomenout na ultimatniho Jasona Mewese v roli jakehosi mentora hlavniho hrdiny se svejma klasickejma Jayovskejma hlaskama. Vetsina dilu je vicemene podobna, na skole je nejakej looser, kterej najde knihu a ta mu splni prani, vse se samozrejme zvrhne a hlavni particka musi zachranit situaci. Jenze samozrejme se to cely odehrava na stredni, takze hlavni parta by radsi hulila a sukala, looserove chtej bejt oblibeny, chytrejsi, hubenejsi a podobne a tim vsim se tahne linie se satanistama a skoro az do konce neni vlastne jasny, o co ze to tu jde. Takze na jednu stranu by se sice siklo nejaky vysvetleni, nejaka legenda o knize, ale na druhou stranu je takhle clovek aspon napnutej a precka i ty nudnejsi dily. No a krome uchylackyho humoru, skvelejch hlasek a sympatickejch hercu je to samozrejme taky horor, takze v kazdym dile par studentu zhebne hezky krvavym zpusobem, do toho skvela muzika a nektery sceny jak kdyby vypadly z Tromy. Kdyby nahodou vznikla treti serie, urcite si ji ujit nenecham, ale kvuli tem nekolika slabsim dilum musim dat "jen" lepsi 4*.(31.5.2012)
HollyW
V první řadě chci poděkovat za typ a titulky uživatelce playboxguest, protože bez jejího typu, bych na to asi v životě nenarazila. A teď k seriálu. Je to naprostá šílenost, u které umírám smíchy. Hlavně když zombie řekne "Hello boys" a oni pak ječí jak malý holky. To jsem měla záchvaty. Sice mám za sebou jen pár dílů, ale přesto jsem tak nadšená, že jsem to musela ohodnotit a okomentovat. A všude hrající hudba mého srdce, tomu dodala ještě větší šmrnc. Seriál si to našlápl do mé topky.(12.5.2012)
MonaSax
Po dokoukání první série, no ještě jeden díl mi chybí, ten předposlední, musím uznat, že ač je tenhle seriál hrozně stupidní, zároveň je hrozně skvělý a lidský. S radostí se pustím do druhé řady. Přidala jsem na hodnocení o jednu hvězdu.(22.1.2012)
type_B
Co se týče kvalit seriálu, dal bych asi 4*. Ta pátá je pro playboxguest za titule. Metal dude - metalovej boreček je prostě kongeniální překlad!(9.3.2012)
honajz
Zpracování není hloupé, dělá si to prdel ze satanistů, ale přece jen ten ústřední motiv (looser získá knihu zla, použije ji, není lůzr, ale lidi kolem chcípak) je poněkud nudný, a to pátrání po tatínkovi se samozřejmě vleče, aby bylo víc dílů.(14.4.2011)
PanCitron
Skvělé ačkoliv místy trochu pofidérní příběhy plné humoru. K tomu nějaká dějová linka série a sympatické postavy. Rozhodně skvělá záležitost, no snad bude i druhá řada, ten cliffhanger by si to určitě zasloužil Nejlepší díl: 1x11 - The Phantom Of Crowley High(9.3.2011)
hladass_666
Po shlédnutí druhé série zvedám na plný počet a zařazuju seriál mezi 10 mých nejoblíbenějších...(1.2.2012)
slayerrrr
K čemu je výborný casting, skvělé triky, originální koncept, když to celé sráží na kolena naprosto ubohý a odporně primitivní humor na úrovni žáka základní školy.(15.10.2011)
zipacna
Hodně dobře ujetej seriál o střední škole kde řádí kniha zla. Už dlouho mě nevzal žádný seriál tak rychle. Je to vtipné, pro některé lidi to nekončí happy-endem :) a docela pěkný ženský. - Líbil se mi díl s Homunuculem nebo s lesbičkami. Doufám, že druhá série bude přinejmenším stejně tak dobrá.(13.12.2011)
Tristanian
odpad!Proboha vždyť je to horší než filmy od Tromy (což byl možná účel)...(18.2.2012)
Sciner
Metal musical...geniální.(24.3.2012)
boric_model
Černý humor? Kde, kdy, jak? Je to nudný puberťácký ho(mo)růrek.(10.10.2011)
Fanklub seriálu
Související
Podobné
- Ďáblův sluha (TV seriál) (2007)