Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Todd a jeho kamarád studují na střední škole v městečku založeném satanisty. Není divu, že si studenti sem tam vypomohou knihou zlých kouzel a pak se začínají dít věci. (honajz)

Recenze (25)

Mara12 

všechny recenze uživatele

Nářez a to nejen metalovej. Úroveň dílů kolísá, zvlášť v druhé řadě, ale čert to vem, infantilní, primitivní, občas fekální humor funguje na jedničku, takže i když po prvním díle je jasný, že Todd je mega tupec a všechny ty high school stories jsou neskutečně dementní, realita je taková, že vás seriál začíná bavit víc, než jste ochotni veřejně přiznat. A postava Attica je totální zásah do černého (Curtis : You just took a goat shit. Atticus: Man-goat shit!). ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Dal jsem šanci několika dílům, ale tohle zkrátka není pro mě. Hlavní hrdina střídá dva výrazy (pomoc strašidlo a s tou chci do postele) a zbytek pro jistotu nehraje vůbec. Čestná výjimka pro Jasona Mewese, ale ten je až trestuhodně nevyužit. Ten metalový nářez jsem asi někde přehlédl a to samé platí i pro zmiňovaný černý humor. Proti gustu žádný dišputát, ale v mých očích se jedná o podprůměrnou zbytečnost. 10% ()

Reklama

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

"I'M TOD! THE METAL GOD!" Neuvěřitelná nakládačka, která vám urve koule, nacpe vám je do prdele a vytáhne je uchem. A jež se vám bude líbit tím víc, pokud ujíždíte na heavy metalu, praktických efektech a satanistických kultech. Komediálně-hororový seriál, co přesrává všechna klišé, nebojí se násilí a krve a sprostých slov a utluče vás originalitou a bizarním humorem. Je pravda, že kvalita dílů je kolísavá a úvodní masakr vlastně nic nepřekoná (snad jen dvě části natočené jako muzikál se mu hodně blíží), ale jako celek jde o tak parádní záležitost, že nedat maximum by jako trest zasloužilo tělesnou prohlídku od Atticuse. Takže za mě pět krvavě rudých a těším se na film, uzavírající děj dvou brutálních sérií. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Solidni naklad, ale neda se to rict o vsech dilech. Postavy jsou perfektni, zhuleneckej metalista Todd, jeho jednorukej kamarad, jeho holka sprtka a sexy pipina, kterou chce Todd sbalit. Jako zaporaci totalne vymletej skolni poradce a banda prestarlejch satanistu. A samozrejme nesmim zapomenout na ultimatniho Jasona Mewese v roli jakehosi mentora hlavniho hrdiny se svejma klasickejma Jayovskejma hlaskama. Vetsina dilu je vicemene podobna, na skole je nejakej looser, kterej najde knihu a ta mu splni prani, vse se samozrejme zvrhne a hlavni particka musi zachranit situaci. Jenze samozrejme se to cely odehrava na stredni, takze hlavni parta by radsi hulila a sukala, looserove chtej bejt oblibeny, chytrejsi, hubenejsi a podobne a tim vsim se tahne linie se satanistama a skoro az do konce neni vlastne jasny, o co ze to tu jde. Takze na jednu stranu by se sice siklo nejaky vysvetleni, nejaka legenda o knize, ale na druhou stranu je takhle clovek aspon napnutej a precka i ty nudnejsi dily. No a krome uchylackyho humoru, skvelejch hlasek a sympatickejch hercu je to samozrejme taky horor, takze v kazdym dile par studentu zhebne hezky krvavym zpusobem, do toho skvela muzika a nektery sceny jak kdyby vypadly z Tromy. Kdyby nahodou vznikla treti serie, urcite si ji ujit nenecham, ale kvuli tem nekolika slabsim dilum musim dat "jen" lepsi 4*. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Já nevím, čím to je, že si alespoň třikrát do roka musím celý seriál zopakovat. Když ono je to celé tak třeskutě vymazlené... A když pomyslím na své nejoblíbenější díly (z první série ten muzikálový a lesbický, z druhé videoherní, apokalyptický a dokonale vypiplaný muzikálový), nemůžu dát ani za mák míň než pět hvězd. A když jedete jeden díl po páté v řadě a přitom se stále bavíte nad tím, jaké jste zase objevili nové hlášky a skryté vtípky všude kolem, to už víte s jistotou, že jste při hodnocení nesáhli vedle. Todd the horror comedy God. 90% (Body dolů za zrušenou třetí sérii, to jsme si nezasloužili) A všem rýpalům, že seriál není nad 15 let? No je mi přes 30 a i tak je to pro mě díky některým epizodám top mezi hororovými komediemi. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama