Reklama

Reklama

Nastává kolize, na vinici se pořádá svatba Sabriny a Jasona a setkávají se zde dvě afroamerické rodiny, které ovšem pocházejí ze zcela odlišných socioekonomických prostředí. A teď mají společně strávit víkend... Pochybnosti o šťastné budoucnosti novomanželů začnou vyplývat na povrch spolu se vzájemnou konfrontací příbuzných, napětím mezi kamarády a v neposlední řadě odhalením nepříjemných tajemství. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (21)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Zásadním problémem téhle komedie je, že vlasně není vůbec vtipná. Vtip je nucenej, nevýraznej, neoriginální a diváka málokdy osloví. Ale co považuju za vůbec nejhorší na tom filmu, že jsou tam všechny postavy neustále nasraný. Jedná se svatbu, což obvykle bývá veselice, ale tady s tím mají problém úplně všichni - od rodičů, kamarádů, známých až po ty nejzbytečnější postavy. Všichni se tam nějak hádají a nějak to nedává smysl. Dobrý, pochopím, kdyby tam byla třeba jedna taková postava, bručoun, kterej to bude nějak nabourávat. No, tak tady tu roli má takřka většina. A jak to asi dopadne, to je vám všem snad jasný, i když jste to ještě neviděli, ne?! ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Už jen kvůli půvabné Paule Patton se vyplatí pustit si "Jumping the Broom", nicméně snímek nabízí určitě mnohem více. Nosným tématem je pohled na dvě afroamerické rodiny, které pochází z rozdílných socio-ekonomických poměrů. Tyto dvě rozdílné životní perspektivy jsou konfrontovány na svatbě, která je má skrze šťastný pár spojit v jednu velkou rodinu. Nicméně ani jedna z rodin nemá minulost bez poskvrny a tudíž se plánovaná harmonická svatba mění spíše v noční můru. Příjemné obsazení, dobré tempo a celkově dobrý feeling. Jen nevím, zda je to zrovna komedie, spíše se klaním k označení drama. 6/10! ()

Reklama

Mr.Lojza 

všechny recenze uživatele

Když narazíte na film, při kterém sledujete většinu doby krásnou Paulu Patton tak už ke spokojenosti chybí málo. Úplné spokojenosti v mém případě nakonec nedošlo, ale rozhodně mě tento příběh neurazil a dokoukal jsem film bez úhony. Dá se říci, že po filmu se má nálada zlepšila, takže proč hodnotit negativně. ()

Dejna 

všechny recenze uživatele

Zas tak strašné to nebylo.. ale na tři hvězdičky to bylo málo. Námět slušný, jen trochu nudné. Když porovnám s Příšernou tchýní (která tady má mimochodem srovnatelné hodnocení, 51%), podobné téma, hvězdnější obsazení a mnohem svižnější dialogy a pár scén, že jsme se s mamkou chechtaly jak blázni, tak Velký skok z toho vychází jako hooodně slabounký odvar, neslaný nemastný.. Ale jak říkám, pokud neběží v tv nic atraktivnějšího a neočekáváte příliš, je to koukatelné. :-) ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Nechal jsem se zlákat mně sympatickou Paulou Patton, byl jsem však odměněn komedií tak umělou, že se o komedii vůbec nejedná. Jako drama o střetu dvou rodin, společenských vrstev a dvou pohledů na postavení a tradice černošské komunity to funguje o něco málo lépe, avšak permanentně se to svíjí v jakési nepříjemné křeči, že v žádném případě nemohu ty dvě hodiny nazvat účelně strávenými. 30% ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama