Velký skok

Komedie

USA, 2011, 108 min

Salim Akil

Ed Shearmur

Už jen kvůli půvabné Paule Patton se vyplatí pustit si "Jumping the Broom", nicméně snímek nabízí určitě mnohem více. Nosným tématem je pohled na dvě afroamerické rodiny, které pochází z rozdílných socio-ekonomických poměrů. Tyto dvě rozdílné životní perspektivy jsou konfrontovány na svatbě, která je má skrze šťastný pár spojit v jednu velkou rodinu. Nicméně ani jedna z rodin nemá minulost bez poskvrny a tudíž se plánovaná harmonická svatba mění spíše v noční můru. Příjemné obsazení, dobré tempo a celkově dobrý feeling. Jen nevím, zda je to zrovna komedie, spíše se klaním k označení drama. 7/10!(2.1.2012)

Když narazíte na film, při kterém sledujete většinu doby krásnou Paulu Patton tak už ke spokojenosti chybí málo. Úplné spokojenosti v mém případě nakonec nedošlo, ale rozhodně mě tento příběh neurazil a dokoukal jsem film bez úhony. Dá se říci, že po filmu se má nálada zlepšila, takže proč hodnotit negativně.(4.3.2012)

• Aligon

Toto ma ďaleko od komédie...klasická až nudná romantika. Väčšina filmu predvídatelná(28.2.2012)

Příjemná rodinná komedie. Příjemné obsazení. Film, který se hodí na rozjasnění deštivých dnů a zvednutí nálady. Není to žádný zázrak, ale rozhodně neurazí. Proto zlatá střední cesta a ***.(7.4.2012)

• JerryPilsen

Vítejte na černošské svatbě!Docela propracované rodinné vztahy se zajímavě vyostří,ovšem toporný konec všechno zkazí.Komedie to moc není,spíše drama.Jedna matka na zabití,nevěsta k sežrání.(15.4.2012)