Reklama

Reklama

Středoškolák Nathan Harper trpí návaly zlosti a sám sobě připadá cizí. Nevychází příliš ani s rodiči, kteří jsou na něj přísní, a navštěvuje psycholožku Bennettovou. Když se spolužačkou Karen pracují na školním referátu o pohřešovaných dětech, najdou na internetu fotografii malého chlapce. Na stránce simulující jeho dnešní podobu objeví Nathan sám sebe. Zjistí, že se jmenuje Steven a jeho rodiči jsou Lorna a Martin Priceovi. Spojí se on-line s adresou, ale netuší, že je odposloucháván muži kolem bývalého agenta srbské tajné služby Nikoly Kozlova. Ti záhy přijdou k nim domů, zabijí matku i otce a vyhodí dům po povětří. Nathanovi s Karen se ale podaří uniknout... Nathan volá policii, ale na lince se mu ozve agent CIA Frank Burton. Nathan je nedůvěřivý. Nakonec Nathanovi i Karen pomůže psycholožka Bennettová, která pracuje pro CIA. Harperovi byli také agenti. Nathanův pravý otec Martin Price je nezávislým tajným agentem a podařilo se mu ukrást Kozlovovi seznam pětadvaceti politiků a důstojníků CIA, kteří někdy prodali státní tajemství. Kozlov chce Nathana dostat, aby mohl Pricea vydírat a získat seznam zpátky... Nathan s Karen dostanou od Bennettové adresu, kde se mají zatím ukrýt. V bytě, který patří Martinu Priceovi, sebere Nathan pistoli a mobil. Když oba zjistí, že jsou jim CIA i Kozlov v patách, prchají odtud... Nathanovi se podaří několikrát odrazit útok Kozlovových mužů, pak ho najde Burton se svými muži. Nathan mezitím zjistí, že na mobilu z bytu je otcův seznam. Dojde mu, že je na něm i Burton, který se ho snaží dostat dřív, aby své jméno vymazal. Když je pak napadne Kozlov, Nathan s Karen znovu utíkají. Kozlov Nathana kontaktuje a vyhrožuje mu zabitím jeho přátel. Nathan mu řekne, že mu seznam vrátí, a dá si s ním sraz na stadionu během baseballového utkání... (TV Prima)

(více)

Videa (24)

Trailer 2

Recenze (395)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Ten Lautnerův fotr musí být nějaký vysoce postavený hollywoodský žid. Aby se totiž takový prasečí xicht s hereckým nadáním špatně vydlabané tykve dostal před kameru, kde by se po jeho boku zaponižovala dokonce i samotná Ripleyová, to už chce mít v zádech pořádného potentátu! A tak slavný homodlak z Tvajlajtu i k hlavní roli přišel! No a film je to samozřejmě výborný, takový barevný, obsahující snad vše, co Rodriguez vystříhal ze Spy kids pro nadměrnou debilitu. To ovšem bohužel nevylučuje, že se u toho opět pár třináctek řádně vyprstí a ten nehezký hoch s tolik inteligentním obličejem se v nějaké žumpě objeví znovu! ()

René.girl 

všechny recenze uživatele

Taylor Lautner a Lily Collins mě opravdu bavili a to doslova, protože půlku filmu jsem díky jejich "hereckým výkonům" strávila smíchem. Film jako celek je snad ještě směšnější - bez hlavy bez paty. Hraje si na rádoby teeenagerovského Bourna a výsledek je tak stejně komický jako nápad samotný. Na závěr - příklad filmu, jehož trailer je lepší než sám film. 25% ()

Reklama

Lady Jane odpad!

všechny recenze uživatele

Popravdě, ani nevím,kde začít. Jestli zkritizovat katastrofální scénář nebo neherecké výkony. Celý film mě od začátku nudil a snad třikrát jsem přemýšlela nad tím,jestli ho mám shlédnou až do konce. Nakonec se mi to i přes nesympatického Lautera podařilo a troufám si říci, že i můj herecký výkon v podnapilém stavu by trumfl ten jeho a dokonce by se na mě možná i lépe dívalo. Dále nechápu, jak se v takovém filmu mohla zahazovat chudák Sigourney,? Chápu, že se hypotéka musí z něčeho zaplatit, ale co je moc, to je moc. Proště hrůza.... ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Pěkný akční triller. Zezačátku je to spíš takovej filmek pro Lautnerovi fanynky. Film se pěkně rozjede, až Nathan zjistí, že jeho rodiče vlastně nejsou rodiče, ale vládní agenti, kteří ho mají chránit. Poté následujou honičky, odhalování své minulosti a dalších věcí, které nemůžou v akčním trilleru chybět. Při tom všem ho doprovází kamarádka Karen, která byla svědkem zabití Nathanových náhradních rodičů a měla být také odstraněna. U filmu jsem se nenudil a za mě 78%. :) ()

teutates odpad!

všechny recenze uživatele

Když si někdo opravdu zaslouží zlatou malinku, tak právě mladík Cha-Taylor Lautner, syn velké vlčice a ještě většího vlka. Taky si budu pamatovat, že něj. Vlkodlačí fundru (ehm, Lily) člověk pozná podle velikosti a koncentrace obočí, coš mladý Nathan podle čichu bezesporu rozezná. No pojďme k ději, mladý Chautner cítí, že je iný, jak jinak přece, pokaždé je něco víc, namyšlenec jeden. Ve škole dostanou bojový úkol a Mission Lautneriom se může začít. Se svým ksichtem maurského bojovníka běhá Nathan sem a tam, odhaluje různě tajemství (určo četl Browna) a když si myslíte, že de Harper zastavit, tak nejde! Jeho "tatík" ho naučil na 15-let to co v CIA zvládnou za celou karieru a to nemluvím o jakýchsi s 5.stupnem integrace, tzv. milostiví. Celé je to zabalené v rúšku tajemna a jak už název prozrazuje, místy se člověku zastaví dech, hu. Já viděl poslední snímek od Singletona a taková hrůza to nebyla, 4bratri byli oproti tomu popi*ovka. Chautner odpad/10 ()

Galerie (74)

Zajímavosti (15)

  • Karen (Lily Collins) byla hospitalizována kvůli zranění paže, které jí doktoři museli zašít. O 24 hodin později však sedí a sleduje zápas baseballu bez jakýchkoliv známek poranění na rukou. (hansel97)
  • Když Nathan (Taylor Lautner) chatuje s Marisou na webové stránce pro pohřešované děti, dopustí se gramatické chyby v anglické verzi slova "zmizel". Napsal totiž "dissapeared" místo "disappeared". (hansel97)
  • Natáčelo se v americkém státě Pennsylvanie v lokalitách Pittsburg, Brownsville a Sutersville. Honička v PNC Parku se natáčela 22. srpna 2010 během opravdového zápasu baseballu mezi The Pirates a The Mets. (Terva)

Související novinky

Zemřel Michael Nyqvist, padouch z Johna Wicka

Zemřel Michael Nyqvist, padouch z Johna Wicka

28.06.2017

V pouhých 56 letech nás v úterý opustil Michael Nyqvist, švédský herec, jenž se v poslední dekádě dočkal mezinárodní slávy. Ačkoliv vám jeho jméno možná nic neříká, tvář určitě znáte. Nyqvist se… (více)

Reklama

Reklama