Neill Blomkamp natočíl tento svůj krátký film pro firmu Adidas, jež vypsala soutěž na libovolné filmové ztvárnění barev ze své sportovní série. Jihoafrický režisér, věren duchu své ostatní tvorby, také tento snímek věnoval tématu segregace - tentokrát jsou ostrakizovanou skupinou androidi. (fmash)
Shakers
http://www.youtube.com/watch?v=Jmd8BDiB-qU 55% - 3*(27.6.2011)
alyne
Přišlo mi to jako takový málo povedený trailer s úžasným nápadem, ale malým prostorem to nějak rozjet.(6.3.2011)
fmash
Člověk by si těžko dal dohromady, že stejný člověk o dva tři roky později natočí takovou věc, jako District 9. Yellow působí jako zdařilý amatérský pokus nebo jako něčí seminárka.(17.7.2010)
Machrovic
selviskhed
V zásadě nejde o nic více, než o stručné předvedení úrovně triků - a ta je slušná. Dobrá věc, pokud chcete vědět co je nového u Neilla Blomkampa. V opačném případě se nic nestane, pokud krátký film propásnete.(21.7.2010)
Sfinkter
Žlutý pes zpívá modrá je dobrá. A žlutá taky.(11.8.2010)
Samuell84
Ako úvod k možnému celovečernému film to je dost dobre. V opačnom pripade bohužiaľ len dalsi nadpriemerný akční Film,z nevyužitím potencionálnom.(12.10.2010)
wenca
Miksilak
Nápad je určitě zajímavý, ale přišlo mě to takový zdlouhavý a nudný. Celkově mně to zas tolik nezaujalo. Slabý průměr.(20.12.2011)
thorewi
Nemůžu si pomoct, ale všechny (krátkometrážní) filmy Neilla Blomkampa jsou na stejné brďo a mně prostě u nich chybí nějaká pořádná akce. Jednoduše se u nich tak docela nudím. District 9 je sice povedený, to bezesporu, ale zmíněnými neduhy také trpí.(13.1.2011)
n3uro
Nebylo to zlé, jen to postrádalo nějakou tu originalitu.(13.1.2011)
LucTheGreat
He?! Týpek, co natočil tohle, je vážně ten samý, co má na svědomí District 9?? Tomu se mi nechce věřit. Má to 4 minuty a nudí to tak, že jsem měl chuť se během této doby 3x zastřelit.(29.3.2011)
passat
Nuda. Naštěstí jen čtyř minutová. 40%(12.1.2011)
TERRORDROME
Falošný trailer na film o nejakom robotovi čo behá a strieľa. Sterilný mix Ja Robot a Ghost in the Shell ktorý určite ( aspoň mňa ) nedokáže navnadiť na prípadný celovečerný film. Efekty sú dosť dobré, chýba len akýkoľvek nápad čo by to celé ťahal.(15.7.2011)
Bigwave
Čtyř minutová přehlídka digitálních efektů, které jsou doplněny neúplnou myšlenko na celovečerní film. Přišlo mi to jako hodně velká amatéřina, opravdu nějaké závěrečná práce nebo jen cvičení.(12.1.2011)
yaqwsx
Už od prvního okamžiku cítíte, že tento kraťas režíroval Neill Blomkamp. Z každého snímku cítíte jeho typický styl. Jenže je to pořád to samé dokola, chybí mi tu něco víc (ano, třeba celovečerní film)(14.2.2011)
burg
Trailer k něčemu většímu? Možná. K něčemu, co už tu stokrát bylo a stokrát stejně? Určitě. Reklama? Ani omylem.(14.10.2011)
Hakuna Matata
Dobře natočené, inspirativní...(21.1.2011)
LetztesBiest
Líbilo se mi zpracování i námět, ale postrádám zde nějaký děj či pointu - celé to působí spíš jako trailer na film, který (bohužel) neexistuje. Ale koukalo se na to dobře a já mám slabost pro androidy, takže za 4*(20.9.2011)
Phoeniyx
Ztráta času bez špetky originality a naprosto zmršený nápad.(8.11.2011)