Reklama

Reklama

Camelot

(seriál)
Trailer 1

Epizody(10)

Král Uther nečekaně umírá a následkem toho je Anglie zmítaná chaosem. Mysl mocného kouzelníka Merlina zatemňují vize temné budoucnosti, a proto se rozhodne na trůn dosadit mladého a vášnivého Artuše, Utherova nemanželského syna a dědice, který byl vychován jako prostý poddaný. Na scéně je ovšem i další hráč - Artušova nemilosrdná a ambiciózní sestra Morgana, jež neváhá vyvolat nadpřirozené síly, aby si nárokovala korunu a bojovala s Artušem až do hořkého konce. Nastává čas epického boje o nadvládu a mladý král projde v těchto temných časech krutou zkouškou ve snaze spojit království roztříštěné válkou. V této svízelné situaci bude Artušovi jediným světlem naděje krásná Guinevera. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele dr.fish k tomuto seriálu (1)

Camelot (2011) 

Z principu nerad odsuzuju historické filmy. Tohle je ale spíš fantasy, s dějinami to nemá co dělat. Obrázky jsou hezké, v HD je to fajn, jenže. Slečinka místo Artuše, samí hezouni, dialogy jako z 20. století, rozvleklost děje (aby bylo těch 10 dílů). Nutno říct, že místy je to i dramatické. Eva Green je záchranou, ona jediná věří tomu co hraje a drží to alespoň nad lehce vodou. Jakmile zmizí ze záběru, jde to do kopru. Jak se tam objeví ten blonďáček, jdo to rovnou do hajzlu. Taže celý díl čekáme, až se něco stane, ke konci to nabere rychlost, a tak si v očekávání pustíme další díl, a zase nanovo. Po třetím jsem to vzdal. Možná jsem byl jen málo trpělivý. 50% ()

Související novinky

Eva Green je dáma, pro kterou se morduje

Eva Green je dáma, pro kterou se morduje

31.01.2013

Tak, a je rozhodnuto. Robert Rodriguez si obsazení titulní femme fatale v Sin City: A Dame to Kill For nechal až úplně na konec. Asi věděl, že budeme uznale přikyvovat. Zelenooká Francouzka je totiž… (více)

Saoirse Ronan jako bezhlavá královna

Saoirse Ronan jako bezhlavá královna

11.08.2012

Dívku s prapodivným jménem brzy uvidíme v upírském hororou Byzantium a adaptaci sci-fi románu „twilightové“ Stephenie Meyer The Host. Pak se objeví v historickém dramatu Mary, Queen of Scots, který… (více)

Po Spartakovi dorazí Marco Polo

Po Spartakovi dorazí Marco Polo

17.01.2012

Americká kabelová stanice Starz na televizním trhu výrazně zabodovala s masakrálním seriálem Spartakus (druhá regulérní série s podtitulem Vengeance startuje 27. ledna). Dařilo se jí i s Pilíři Země… (více)

Merlin se vrátí, Camelot ne

Merlin se vrátí, Camelot ne

19.07.2011

Dnes na televizní notu: kvalitně obsazená série Camelot stanice Starz chtěla být vážnější, dospělejší a hlavně drsnější protiváhou k teenagersky pojatému britskému Merlinovi. Nepovedlo se. První… (více)

Reklama

Reklama