Reklama

Reklama

Smrtící stezka

  • USA Deadfall Trail
USA, 2009, 98 min

Režie:

Roze

Kamera:

Tari Segal

Hrají:

Slade Hall

VOD (1)

Julian a John jsou tvrdí chlapi, dlouholetí kamarádi a také ostřílení táborníci. Rozhodnou se uspořádat obtížnou expedici do hlubin arizonské divočiny. Čeká tu na ně ale strašlivý nepřítel... Sama příroda! (oficiální text distributora)

Recenze (9)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Tři chlapíci si chtějí dokázat, že jsou frajeři. A tak vyrazí do divočiny na výlet o přežití. Každý si s sebou vezme nůž a 0,5 l vody. Nejmladší je uplakánek již zanedlouho fňuká, že nemá vodu a tak se napije svých čůránek. Pak všichni dostanou hlad. Jako správní chlapi udělají past. Však se něco chytí. Chytil se! ......Jeden z nich :-) Asi si umíte představit, jak to dopadne. Raněného táhnou, ten sténá a kvičí a jednomu ujedou nervy. A tak ho kamenem utluče. Ten druhý to nebere a tak začíná naháněčka v hustém lese...... Příroda super, ale nějak se to táhlo. Opakující se scény. Musím pochválit herecké výkony. No, dávám 40%. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem co si příroda na ty tři "chlapáky" vymyslí. Což o to příroda má v repertoáru nepřebernou škálu možností jak člověku pořádně zavařit. Nezmůže ale nic proti debilnímu scénáři, otřesné režii a zoufalým hercům. Film bych spíš přejmenoval na Stezku nudy. 1hvězda. ()

Reklama

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Námět filmu není nic moc, ale pro film postačí. Co je ve filmu nejhorší, tak to je ta nuda! Po většinu stopáže se totiž nic pořádného neděje a atmosféra filmu nic moc. Potom se tam pár příhod přihodí a to jen díky tomu, že chlapům docházejí nervy a začnou dělat blbosti. Film ničím novým nepřekvapuje a jen se táhne. Znovu bych si to rozhodně nepustil. 35% ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo dost slibně. Tři hrdinové se vydávají na cestu, která je zahalena rouškou typu „tuhle cestu každý nepřežije“. Jenže bohužel, to chování postav a celá taková předvídatelnost a nepřekvapivost to uzemnila. Je to docela škoda, ale tak, jak by se dal takový námět jinak zpracovat? Jo, možná lépe a překvapivěji, ale to není příkladem tohoto filmu. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Na úvod musím pochváliť jednu vec: Na to, že bol rozpočet takpovediac nulový, je to veľmi slušne nakrútené. Problém je len v tom, že ten film je úplná sprostosť. To, že dvaja hlavní hrdinovia sú totálni idioti, bolo jasné po pár minútach, len som netušil, že až takí veľkí. Chápem síce, že vo vyhrotených situáciách, keď je človek hladný a dehydrovaný, sa môže uchýliť k hocičomu, ale toto bolo príliš. Napríklad naposledy som videl kanadský thriller Thirst (2010), v ktorom boli hrdinovia v podobnej situácii, ale takto extrémne sa teda nechovali. Keď partia ľudí bojuje o prežitie, tak by mali aspoň trochu spolupracovať a nie sa hádať, kto ďalej doští (a už vôbec nie snažiť sa navzájom pozabíjať, čo to ako malo byť?) Navyše boli v lesoch ledva týždeň a už jednému z nich začalo kompletne prepínať a začal sa hrať na Mauglího. O atmosfére alebo nejakom napätí nemôže byť ani reči. Film ma nudil, ťahal sa a liezol mi na nervy. Tentokrát pre zmenu plný súhlas s Livingdeadom. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie prebiehalo v americkom štáte Arizona. (Danny88)

Reklama

Reklama