Reklama

Reklama

Její manžel se zranil a nemůže chodit do práce. Rodině hrozí, že je vyhodí na ulici, a tak je bývalá královna krásy nucena nastoupit do masážního salónu. Jenže brzy zjišťuje, že její klienti čekají více než jen proklepání zad... Tento příběh o jedné královně krásy (Jennifer Love Hewitt) se odehrává v malém texaském městečku. Kráska je však nyní už vdaná matka tří dětí, jejíž manžel kvůli zranění nemůže pracovat a hrozí jim, že je vystěhují na ulici. Bývalá královna je přesvědčena, že nikdo tak krásný jako ona si nezaslouží být chudý, a tak přijme nabídku pracovat v masážním salónu. Jenže brzy zjišťuje, že její klienti čekají více než jen proklepání zad... (HBO Europe)

(více)

Recenze (84)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Já měl ze všech komentářů, obsahů a zajímavostí dojem, že mě čeká kvalitní eroťák v primetime. Tak jsem si po dlouhé době pustil film i v televizi, protože na ČT Sport, posledním kanálu který ještě drží mou telku v pokoji, zrovna jak na potvoru běžel ping pong. Hele, nebylo to úplně k zahození, ale jestli chcete pořádný film, natočte si svůj vlastní. P.S.: Sorry za komentář č. 70. ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Pitomá bývalá roztleskávačka, která má údajně dokonalou paměť. No nevím nevím, nebýt té ukázky v bance, tak bych tomu neuvěřila. Ne moment, nevěřím tomu ani tak. Další americký moralizující film. Tohle nemělo jít do kin, ani na DVD. Jen do televize. Komerční. Ve středu dopoledne. Pak by to snad éterem prošumělo bez následků. ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

To byl zase výtvor toto! Jediným pozitivem je tam opravdu jen pohledná J. L. Hewitt, a to je pekelně málo. Ona je misska s absolutní pamětí a masérským certifikátem, on je nadějnej sportovec, kterej se ale bohužel zranil. A teď ta zápletka... on kvůli svýmu zranění nemůže dělat na stavbě, OK, to se dá ještě pochopit, ale přece může dělat cokoliv jinýho. Ne, on prostě bude doma naříkat, že nemá práci. Ona pronese větu, že "pěkný holky přece nemůžou být chudý" (což něco značí o její inteligenci), a tak se vydá hledat práci. Narazí hned v napoprvé na bordel, ale nehledá dál, i když se jí to nelíbí, prostě tam začne pracovat. WTF?!?! Začne tam ojíždět chlapy, pak si i zašňupe, vydělává tisíce dolarů, ale nikomu (ani jejímu manželovi) to nepřijde divný, že z obyč masážního salonu nosí takový prachy. No, pak se na to přijde, manžel se nasere, ona je na dně, jde sedět na měsíc (!!!), vrátí se, sama pro sebe si doma mele prohlášení jako např. "matka od dětí přece nemůže být v takovým domě sama" (uff, to bolí). Najednou ji navštíví manželky všech těch hlapů z okolí, který ojela, ale nejdou jí vynadat nebo tak, ony se jdou zeptat, co mají dělat, aby jim to v manželsví zase fungovalo. To jako vážně? Po závislosti na koksu jinak ani vidu, ani slechu... no logika nikde. Zdejšímu hodnocení vůbec nerozumím. ()

StrYke 

všechny recenze uživatele

Jennifer Love Hewitt je vážně kočka a v tom, že umí hrát, mě přesvědčila už v prvních dvou dílů I Know What You Did Last Summer. Jenže se říká, že v hororech hrát je nejjednoduší a když se přihlédne na fakt, že potom hrála v podobných blbinách jako Garfield, dalo se předpokládat, že pro složitější role není stavěná. Z toho mě ale vytrhl The Client List, který jsem si vlastně pouštěl jen kvůli Jennifer, která podává neuvěřitelný stoprocentní přirozený výkon. Jakmile naběhnou začáteční titulky, je divák obeznámen, že je film natočen podle skutečné události, což já osobně nechápu, protože příběh není zas až tak zajímavý, jako spousta jiných ještě nezfilmovaných příběhů. A existuje i mnoho dramatičtějších nápadů a jestli tvůrci chtěli přijít s něčím originálním, rozhodně se jim to nepodařilo, protože podobná témata jsme již měli tu čest vidět v mnoha filmech, jako například Coyote Ugly. To však vůbec nevadí, protože i přes jednobuněčný děj se stává The Client List solidní podívanou, a to hlavně jen díky - podobně jako tomu bylo v Happy Tears s Parker Posey - představitelce hlavní postavy a správné traumatizující atmosféře s reálným, leč poněkud nezajímavým, příběhem. Vlastně se musím přiznat, že kdyby hlavní roli nehrála Jennifer nebo Parker nebo nějaká podobná herečka, mé hodnocení by šlo velmi prudce dolů a to minimálně o tři hvězdičky, jelikož většina okamžiků filmu je podložená na sexy tělech "masérek". Ve filmu v podstatě nenajdete ani jednoho sebemenšího záporáka, což není u filmů moc častá záležitost a ani sbožná prostitutka, která všechno napráskala, se dá pochopit a pohled diváka na ní je stále... stejný. A to platí také o chlápkovi z banky, který chce sebrat Jennifer dům. Abych to shrnul, The Client List je díky Jennifer Love Hewitt skvělou podívanou, která však bude některé lidí více než nudit. Děj je sice strašně jednoduchý a trochu i předvídatelný, ale i přes to uspokojivý. Čtyři hvězdičky = 75% ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Výzva na rok 2015: Na to, že to byl TV film jsem byl celkem mile překvapený, i když samozřejmě béčkových scén tam bylo požehnaně a často hodně kazily celý dojem ze snímku. Naprosto mě uchvátila J.L.Hewitt, co si budeme povídat, já jsem chlap a ona je ženská fakt k nakousnutí a mohl bych se na ní dívat celý film bez přestání ať už je oblečená nebo svlečená. Na TV film celkem zajímavé a nečekané rozuzlení a konec (nechci spoilerovat). ()

Galerie (23)

Zajímavosti (4)

  • „Všetky intímne scény sme natočili za dva dni. Absolvovala som výmenu nohavičiek celkom dvadsaťšesťkrát a mala som aj rovnaký počet klientov,“ prezradila herečka Jennifer Love Hewitt a ďalej dodala: „Bolo to prinajmenšom čudné. Bola som zakaždým v miestnosti len s jedným chlapom a kopou ľudí zo štábu. Pustili sme sa „do toho“ a onedlho nasledovala výmena spodnej bielizne a úprava mejkapu“. (Sufferer)

Reklama

Reklama