Reklama

Reklama

Vyměřený čas

Trailer 2

Ve světě, kde se neplatí penězi, ale časem, můžete buď žít věčně, nebo záhy zemřít. Justin Timberlake a Amanda Seyfried září v hlavních rolích akcí nabitého závodu s časem o muži křivě obviněném z vraždy a jeho pokusu svrhnout zkorumpovaný systém, ve kterém musí bojovat o vlastní život, protože každá vteřina se počítá. (Magic Box)

Videa (19)

Trailer 2

Recenze (2 096)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Škoda. Výpadky základnej logiky by mi nevadili, keďže je to z filmárskeho hľadiska úplne v poriadku. Justin je sympaťák, Amanda je nečakane sexy, ich vzájomná chémia funguje bez problémov, káry majú dobrý zvuk, tempo je dobré, akcie tak akurát. Bohužiaľ, tá naivná (ba až stupídna) anarchisticko-ľavičiarska ideová rovina je taká výrazná, že mi už zhruba od polovice prerážala akýkoľvek iný divácky zážitok/pôžitok. Proste ma to sralo. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $37,553,932Tržby Celosvetovo $149,400,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $6,888,848 //počet predaných kusov 344,615Tržby za predaj DVD v USA $4,699,440 //počet predaných kusov 313,505║ Sklamanie, moc som bol zvedavý na tento v celku zaujímavý námet, ktorý bol prvých 20minút fajn ale týchto 20minút sa potom premietalo ako deja vu až do konca akoby tvorcovia nevedeli kam nasmerovať dej, čím upútať, čo chcú týmto príbehom vlastne povedať, jedine čo držalo pri vedomí bola Amanda Seyfried, tá ako vkusný doplnok to držala nad vodou a to ani nemusí moc hrať. Ubehané Béčko za $40miliónov. /40%/ ()

Reklama

Radek99 

všechny recenze uživatele

Instantní antikapitalistická rebelie pro hollywoodským mainstreamem živené středostavovské rebely, kteří jsou schopni brojit proti systému jen v revoltě z celuloidového pásu. Povrchní, prvoplánové, klišovité, nelogické. Pseudosofistikovaný hollywoodský blábol. Trapný pokus o vědeckofantastickou verzi Bonnie a Clyde. Plýtvání časem... ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Celkom zaujimavy namet o nelutostnom boji o zivot, ktory sa da predlzit, ak o to tvrdo bojujete. Ked som si o tom nieco precital, nechapal som, ako je to myslene. Trailer mi to naznacil a film uplne vysvetlil. Jednoduchy dej, kde nie je nudza o napätie. Opät je tu ta bohata vrstva ludi, ktora si zije v pohode a ma desiatky az stovky rokov zivota a ta chudobna vrstva, ktora musi o kazdu minutu zivota tvrdo bojovat. Akcny sci-fi thriller, ktory ma ani chvilku nenudil, ale do plneho hodnotenia mi tam nieco chybalo. Cillian Murphy je skvely zaporak. _________ Justin Timberlake - (Will Salas) +++ Cillian Murphy - (Raymond Leon) +++ Amanda Seyfried - (Sylvia Weis) +++ Shyloh Oostwald - (Maya) +++ Johnny Galecki - (Borel) +++ Olivia Wilde - (Rachel Salas) +++ Matt Bomer - (Henry Hamilton) +++ ()

castor 

všechny recenze uživatele

Výborný námět, který mohl z In Time udělat letošní sci-fi roku.. žel se tak nestalo. Lidé tu fungují v zónách a po dovršení pětadvacátého roku života dostanou pouze jediný rok. Přestanou sice stárnout, ale musejí se sakra ohánět (vydělávají ho, utrácí, věnují, kradou a hlavně s ním šetří), aby jim nedošel. Andrew Niccol možná nemusel až tak moc sólovat, měl přibrat někoho do scénáristické party a výslednou podobu nechat na jiném režisérovi. Když se totiž dopíše scénář, zdaleka není vyhráno. Není ničím objevným fakt, že během natáčení, a poté u střihačova pultu, se píše vlastně znova – látka dostává nový tvar, jednotlivé scény nový význam. V detailech je In Time totiž docela suverénní, v celku už spíš nejistý. Místy funkční přesah a kroužení kolem zásadních otázek mohl být výrazněji vyždímán (třeba se vůbec nedozvíme podrobnosti okolo hrdinova mrtvého otce), bohužel In Time selhává i jako akční film, hlavní hrdina sice suverénně (chápej nečekaně) získá poměrně slušné schopnosti (pere se, střílí, luxusně řídí), ale akce je trestuhodně málo a když přijde, tak vůbec nepohltí. Jiné je to s postavami, na které Niccol hodně sází. Někde mohl na jejich charakteru a rozvoji ještě víc zapracovat (Murphyo strážce času), i tak se ale obklopil velmi dobrými mladými herci (právě Cillian Murphy, Vincent Kartheiser, rozhodně Timberlake a Amanda Seyfried, která aspiruje na nejvíc sexy postavu roku. Navíc díky bohu za funkční, neurážející romantickou linku mezi nimi). Všichni hrají skvěle, jednají už hůř. Neustále plánují, utíkají, shání čas, ale leckdy to vypadá, že je to jen proto, aby film netrval nějakých pětačtyřicet minut. Jednání hlavního hrdiny je pak poměrně nejasné, místy nelogické. Příběh moderního Robina Hooda tak nadhodí nějakou sympatickou myšlenku, která by si zasloužila hlubší rozvětvení, ale divák se ničeho nedočká. A ve finále tím pádem řada scén vyzní nijak, prázdně, jednoduše, NEDOTAŽENĚ.. škoda, velká škoda!! Přesto nemůžu dát jen 3*.. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (29)

  • Tržby ze severoamerických kin činily 37,5 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 173,9 mil. (NIRO)
  • Když ve scéně útěku z večírku Will (Justin Timberlake) a Sylvia (Amanda Seyfried) zaparkují pod mostem, aby se schovali strážcům času, zbývá Willovi přibližně hodina života. V následující scéně je ale bílý den a Will stále žije. (tomeek)
  • Pokiaľ vezmeme do úvahy, že šálka kávy stojí vo filme 5 minút času a v súčasnej Amerike (rok 2012) to býva najčastejšie okolo troch dolárov, rozpočet filmu by činil približne 7 890 rokov. Ukradnutý milión rokov potom predstavuje vyše 315 biliónov dolárov. (Theatis)

Související novinky

Dámské posily...

Dámské posily...

04.10.2010

...pro tři napjatě očekávané projekty. Především je tady Emma Stone (foto), jejíž hvězda prudce stoupá už od Zombielandu a nedávno si připsala na konto nečekaný hit Easy A. Teď se z ní stane učiněná… (více)

Reklama

Reklama