Reklama

Reklama

Vyměřený čas

Trailer 2

Ve světě, kde se neplatí penězi, ale časem, můžete buď žít věčně, nebo záhy zemřít. Justin Timberlake a Amanda Seyfried září v hlavních rolích akcí nabitého závodu s časem o muži křivě obviněném z vraždy a jeho pokusu svrhnout zkorumpovaný systém, ve kterém musí bojovat o vlastní život, protože každá vteřina se počítá. (Magic Box)

Videa (19)

Trailer 2

Recenze (2 096)

Dever 

všechny recenze uživatele

Andrew Niccol opäť splnil moje očakávania, ak takto bude pokračovať ďalej, stane sa ďalším scenáristom a režisérom, ktorý si zaslúži môj najväčší obdiv. Andrew napísal veľmi, veľmi dobrý a hlavne zaujímavý scenár, prikrášlený dvojicou nádherných herečiek Amandou Seyfried a Oliviu Wild. Počas celéh filmu som sa náramne bavil a preto nevidím dôvod dávať menej ako 5*. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Ako mnohí spomínajú, hlavná myšlienka filmu je fantastická, dokonca sa dá uplatniť na politiku niektorých rozvojových krajín sveta, kde bohatí žijú len vďaka životom chudobných. Scenár miestami zaškrýpal, ale na celkovú hodnotu a obťiažnosť spracovávanej látky musím tvorcov pochváliť, dalo sa to dovrzať omnoho viac. Film je konštruovaný celkom svižne, priame vstúpenie do deja, vychytané prostredie, audio-vizuálne na slušnej úrovni. Herecké obsadenie fajn, trošku netradične vyznela úloha Justina a Olivie Wilde ako jeho matky, ale to bol samozrejme zámer. Timberlake ešte stále vo vypätých scénach nevie potlačiť tie doslova naučené výrazy, ale zlepšuje sa chalan. Takže doporučujem nenáročným divákom ako trhák, náročným ako oddychovku. Na hodinky s nutkaním odísť s kinosály sa potom pozerať zaručene nebudete. 80%. ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

Celkom zaujimavy namet o nelutostnom boji o zivot, ktory sa da predlzit, ak o to tvrdo bojujete. Ked som si o tom nieco precital, nechapal som, ako je to myslene. Trailer mi to naznacil a film uplne vysvetlil. Jednoduchy dej, kde nie je nudza o napätie. Opät je tu ta bohata vrstva ludi, ktora si zije v pohode a ma desiatky az stovky rokov zivota a ta chudobna vrstva, ktora musi o kazdu minutu zivota tvrdo bojovat. Akcny sci-fi thriller, ktory ma ani chvilku nenudil, ale do plneho hodnotenia mi tam nieco chybalo. Cillian Murphy je skvely zaporak. _________ Justin Timberlake - (Will Salas) +++ Cillian Murphy - (Raymond Leon) +++ Amanda Seyfried - (Sylvia Weis) +++ Shyloh Oostwald - (Maya) +++ Johnny Galecki - (Borel) +++ Olivia Wilde - (Rachel Salas) +++ Matt Bomer - (Henry Hamilton) +++ ()

Madison 

všechny recenze uživatele

Spočiatku som bola očarená prvotriednym námetom a pri predstave, čo všetko sa dá z neho vyťažiť, som sa tešila na každú ďalšiu minútu. Postupom času sa však z filmu stala ľahkomyselná povrchná zábava, uspokojujúca najmä nenáročných divákov, schopných ignorovať obrovské obsahové možnosti. Scenár sa prepožičal typickému akčnému vzorcu, súvisiaciemu s neustálym hľadaním, prenasledovaním a naháňaním bez snahy vyžmýkať z príbehu viac. Keďže mi už dlhšiu dobu nezaťažilo myseľ nejaké to prepracované existenčné sci-fi (čo ako mám rada aj nenáročné blockbustery), nemám v pláne tejto jednohubke odpustiť premrhaný dejový potenciál, ktorým bezprostredne disponoval. A ten narýchlo odbitý koniec to úplne pochoval. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Vždy se dá, alespoň trošku originálně vyhlíženému, nápadu vytknout buď nějaká určitá předvídatelnost nebo zkrátka banalita scénáře, který originalitu pouze připomíná a klišé se tak nějak snaží maskovat. To je rozhodně případ také In Time, který zaujme na oko dobře působícím obchodním modelem pomocí času. Pokud na nápad přistoupíte, film si můžete skvěle užít, jelikož mu po řemeslné stránce nelze prakticky nic vytknout, přestože nemusím Amandu Seyfield a Timberlakovi jeho herectví stále tak úplně nevěřím. Nicméně dělá dobrý dojem a dokáže zaujmout. Ano, jistě, podobných sci-fi a zároveň hi-tech filmů rozhodně nevzniklo např za posledních 15 let málo, ale...stále je to Hollywood a je třeba si podobně originálních kousků vážit...75% ()

Galerie (91)

Zajímavosti (29)

  • Tržby ze severoamerických kin činily 37,5 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 173,9 mil. (NIRO)
  • Automobil, který používá strážce času (Cillian Murphy), je upravený Dodge Challenger ročník 1970 v černé matné barvě. Vůz, který si Will (Justin Timberlake) za svých 59 let koupil, je zase Jaguar XK-E ročník 1969. (Ruuzha)
  • Zbrane, ktoré používajú strážcovia pri zastavovaní Willa (Justin Timberlake) sú STEYR AUG Bull-Pup Assault Rifle. (Johnny.ARN)

Související novinky

Dámské posily...

Dámské posily...

04.10.2010

...pro tři napjatě očekávané projekty. Především je tady Emma Stone (foto), jejíž hvězda prudce stoupá už od Zombielandu a nedávno si připsala na konto nečekaný hit Easy A. Teď se z ní stane učiněná… (více)

Reklama

Reklama