Reklama

Reklama

Hlas

Trailer

Obsahy(1)

Snímek Hlas vypráví příběh ženy, ke které začne promlouvat zvláštní hlas, přicházející ze záhadného zdroje, a odhaluje její doposud nikým nepoznané fakty a souvislosti. Zdá se, že je to Boží hlas, avšak brzy se začne zintenzivňovat a Deryin život se změní na noční můru. Ünalova inteligentní žánrová chuťovka je plná referencí a motivů turecké kultury a poukazuje především na aktuální problém současné globální společnosti, na tematiku disfunkční a traumatizované rodiny. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Popravdě můj první Turecký horor. Nečekal jsem od toho nic a nechal jsem se překvapit co mi přinese. Těšil jsem se jak to zkritizuji a hodím do odpadu, ale nestalo se. Herci byli celkem slušní a i zpracování nebylo vůbec špatné. Film má velice slušnou atmosféru a solidní příběh, ale chtělo to přitvrdit. Čekal jsem kdy se přitvrdí a začne to pořádně gradovat a ono nic. Jen jsem se dověděl jak vše skončí. Ale i přesto solidní film z Turecka. 50% ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

S tureckými horormi veľa skúsenosti nemám, ale keďže posledne videný D@bbe bol dosť veľká blbosť, veľa som nečakal ani od tohto. Musím povedať, že som bol celkom príjemne prekvapený. Hlavnou hrdinkou je Derya, ktorá má nočné mory a počuje záhadný hlas. Ten ju napokon privedie k Onurovi, jej nadriadenému a priateľovi s detstva, pričom odhalí jeho minulosť a minulosť svojej vlastnej rodiny. Čiže v závere sme sa vlastne dočkali troch odhalení. Poniektoré boli očakávané, iné zase celkom zaujímavé. Hororových prvkov je poskromne, skôr je to mysteriózny thriller so zaujímavým príbehom, slušnou atmosférou a hudbou. Dal by som vyššie hodnotenie, keby sa to chvíľami neťahalo a poniektoré scény sa mi zdali zbytočné. Ináč ho môžem celkom odporučiť. ()

Reklama

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Podle mě k Deryi promlouvá její druhé já.V horroru je vše možné ale tady toho bylo tak akorát.Nesnáším tenhle žánr pro jeho nereálnost a svoji neschopnost se jím nechat lekat.Tenhle film byl jiný.Natočený pro diváky s jinou mentalitouJe potřeba aby byl divák ve zde u tohoto filmu ve střehu,protože i malilinkatý detail má velký význam.Dobrý výkon herečky v hlavní roli.Trochu mi připoměla Noomi Rapacce. ()

Vesecký 

všechny recenze uživatele

Ten film měl skutečně nosný příběh, který by se mohl nějakým způsobem zpracovat. Ale rozhodně ne tím, že se z toho udělá iracionální záležitost s jakýmsi hlasem, který je nakonec vlastním hlasem, tím druhým egem Deryiny, jak máme pochopit z konce příběhu. Jenže po většinu příběhu má člověk pocit, že jde o schizofrenii nebo nějakou podobnou psychickou poruchu a člověk se diví, proč si nezašla k lékaři. Prostě takový příběh působí zcela nereálně. Ano, maminka mohla být ve skutečnosti babičkou, která dceři zamlčela rodinnou tragédii. Příběh toho jejího "bráchy" , který zavraždil svou manželku a s touto tíží žil celý rok, také. Ale to neustálé objevování staré fotografie, hned poprvé, když ji ten hlas dotáhl do fotoateliéru... To je nesmysl hodný Hollywoodu... Dva body za příběh i za herecké výkony. ()

Zombiepod 

všechny recenze uživatele

Keď opomeniem skutočnosť, že to bolo asi polovicu stopáže zbytočne vláčne a bezpredmetne ukecané, pútavosti to neubralo. Veľmi dobrá kamera a hudba, skvelá hororová atmosféra, a výborná ústredná hrdinka. Navyše je to asi prvý zaujímavý film z Turecka, aký som doposiaľ videl a nevypol, takže si dávam malú hviezdičku navyše. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama