Reklama

Reklama

Na kus řeči se zvířaty

(seriál)
  • Česko Zvířecí legrácky (více)

Co vše bychom se dozvěděli, pokud by zvířátka myslela a mluvila jako lidé. Tým BBC naučil mluvit zvířátka, která známe z našich dokumentárních cyklů. Vybavil je lidskými vlastnostmi a dal jim do úst naše slova – občas vyslovená i tak, že by se člověk divil, někdy se smál a někdy se rděl. Britský humor je krásný, ale někdy obtížně přeložitelný. I proto jsme se snažili některé situace přesadit do našeho života, který provokaci a satiru zaslouží. (Česká televize)

(více)

Recenze (69)

RCecko 

všechny recenze uživatele

Možná je to českým dabingem, ale je to nehorázná kravina! Proto mě překvapuje, že je to od BBC. Panda tam řekne, že jí doktor poradil pro zhubnutí, jíst, jen když má hlad a tak to dělá... pomlka... jí každou půl hodinu, tak vcelku trapnost a ono to pokračuje v těchto "vtipech"!! Sice jeden díl má "jen" půl hodinky, i tak je to rekord to zkouknout celý. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

"Veselé zvířátko na konec" povýšené na samostatný pořad, a k tomu vybavené zvukem z "Neváhej a toč", a prý to má nadšené diváky po celém světě... něco pravdy na tom určitě bude, protože pár dobrých vtipů se najde, a vděčné publikum kácející se u obrazovky smíchy z reklamy s krávou přestrojenou za kachnu má rovněž početné řady, ale ono to má "drobný háček" - 85% stopáže jsou opakované záběry toho samého zvířete s jinou průpovídkou, a z výrazné většiny příspěvků vám ani nezacukají koutky. Vrchol všeho je pak recyklace toho samého záběru, akorát že tentokrát ho dáme španělsky dabovaný, to bude přeci zase bžunda jak blázen, no ne? No to teda rozhodně ne;) Zvlášť když v českém znění zaslechnete Petra Rychlého - to už pak nedovedete přestat myslet na pořád dokola totéž omílající OVRZ a podobná veledíla. Od toho už je potom jenom krůček k názoru, že někdo dostal nápad, jak za pár šlupek zabavit lidi, protože něco by se s těmi haldami nepoužitých záběrů ze skutečných dokumentů (které BBC umí) mělo dělat, i když už točíme na digitál a ne na drahý film, a to už je pomalu na Řád Impéria, zvlášť když vám do toho zažblebtají velcí herci (myslel jsem v původním znění;)), sami namnoze nositelé různých titulů a vyznamenání. Zkrátka promiňte, ale upoutávkové spoty na dokumenty, OK, propagace divoké přírody, OK, ale tohle už opravdu ne. Tlačením na pilu a louhováním téhož sám sebe zabíjející formát, ve stávající podobě spíš otravující než bavící. A to samozřejmě radši nezmiňuji nevyhnutelně marné úsilí chudáků překladatelů - respekt za se ctí vybojovanou prohranou bitvu, ale pro pořad jako takový prostě 40%. ()

Reklama

mcleod odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší představitelný výplod masové "kultury". Trapné až to bolí. Krásné záběry zvířat jsou nesmírně znehodnoceny tupými texty, které se zřejmě snaží pobavit nejkýčovitěji zaměřené diváky televize. Nejhorší na tom je, že tohle byla schopná natočit BBC... kam se proboha poděly časy Monty Pythonů??? ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, zda jsem nekoukal na jiný pořad... Uniká mi ta všeobecná fascinace. Je to kvůli tomu, že to natočilo BBC? A kde je onen avizovaný britský humor, neřku-li přímo montypythonovský? Vždyť jsou to jen záběry zvířat (zručně natočené, o tom žádná...), kterým jsou "do úst" vloženy natolik infantilní hlášky, až je mi z toho zle. Kvality dokumentů od BBC jsou nesporné, ale tohle je pro mě na stejné úrovni, jako rádoby vtipné komentáře u homevideo pořadů typu Natočto apod... ()

JonKl 

všechny recenze uživatele

Zbláznili jste se snad? Vždyť je to vtipný, tak akorát dlouhý a ve srovnání s podobnými "pokusy" velmi povedený oddechový pořad! A některé hlášky jsou opravdu úžasné ( - "Mám nápad... neměl bych si udělat dredy?" - "Fůůůůj!!!!!" nebo - "Ahoj všichni, jsem hrabě Dracula a vysaju vám krev!!!" - "To ne, další Dracula!!!" ). Víte, nemusíte ze sebe všichni dělat takové vážné inteligenty, je to dost trapné. ()

Galerie (45)

Reklama

Reklama